2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیزم سیاه دونه پریود رو باز میکنه ، بنابراین برای قبل از پانکچر شما مناسب نیست چون میتونه باعث لک ب ...

ممنون لاله جان از راهنماییتون، دیگه نمی خورم. چی بخورم بهتره؟ شما قبل و بعد پانکچر چی پیشنهاد میکنید؟

ممنون تورگ آنا  تورک آنا ، من سلکسانو که زدم خونریزی کردم بعد یه روز بعد لکه بینی هم تموم شد ...

نه عزیزم یه چند روز صبر کن با یه روز که نمیشه نظر داد که دیگه لک بینی نداری.....

اگه چند روز صبر کردی و دیگه لک ندیدی اطلاع بده صلاح بدونن میگن دوباره بزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی لاله جون و آنا جونم برا کمکتون.ی سوال دیگه هم داشتم من دکترم بهم گفت اف اس اچم در نوسانه با این ...

عزیزم من اطلاعاتی در این زمینه ندارم.....

لاله جون بهتر میتونه راهنماییت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون. .عزیزم بی نهایت ازت ممنونم که همیشه هستی و جواب سوالات رو میدی😍 من چهارشنبه رفتم مطب دکتر بهم دو تا دیفرلین داد گفت یکیش رو امروز بزن (یعنی چهارشنبه  ) و دومی رو ۲۸ روز بعد. ..و بعدش بیا برا سیکل میکرو. ..حالا من به دلایلی چهارشنبه آمپول رو نزدم و جمعه هم پریود شدم... راسته که دیفرلین باید روز ۲۱ پریود زده بشه؟؟ من نمیدونستم. ..حالا کی بزنم آمپولمو؟؟😓

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

سلام

اناجون من تزریق سیتروتایدم هر روز حدود ۹ صبح بوده ،فردا باید برم سرکار،میتونم ۷ صبح بزنم ؟؟احتمالا این اخرین تزریق سیتروتایدم میشه

لطفا دوستانی هم که اطلاع دارن بهم کمک کنید

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
ممنون که گفتی این دفعه  رعایت میکنم لاله جون به نظرت چه چیزایی مفید یا مضر هست برای رشد اندومتر

من خودم امتحان نکردم اما بچه ها از لوبیا سبز و شیر سویا تعریف میکردن
البته شیر سویا برای اونی که مشکل تیروئید داره مضره
پیاده روی و باد کش هم میتونه موثر باشه البته باید یکی که ماهره انجام بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون ازامیدواریت انشاءالله ک مشکلی نباشه  بنظرت ب جای آزمایشو سونو مستقیم برم آمنیوسنتز ک صدد ...

امینو سنتز یه مقدار ریسک داره
ممکنه خدای نکرده کیسه اب سوراخ بشه و مشکل ساز بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون خیلی نگرانم دست خودم نیست آخه آزمایشم صددرصدنشون نمیده فقط آمنیو صددرصد تشخیص میده،بخداگیج شد ...

امینو سنتز هم 95 درصده
دقیق ترین فعلا در حال حاضر تست سل فری هست که هزینه اش خیلیه
اگه هزینه اش برات مساله ای نیست سل فری رو بده

مرسی لاله جون و آنا جونم برا کمکتون.ی سوال دیگه هم داشتم من دکترم بهم گفت اف اس اچم در نوسانه با این ...

تنها راهش اینه دو بار 3 ساعت بعد از بیداری از خواب آز بدی تو یه ازمایشگاه تا مشخص بشه 

ممنون لاله جان از راهنماییتون، دیگه نمی خورم. چی بخورم بهتره؟ شما قبل و بعد پانکچر چی پیشنهاد میکنید ...

من خودم تغذیه رو 2 ساله رعایت میکنم
تو یه دوره ی کوتاه فقط میشه گفت لبنیات و سردی ها و ترشی ها ممنوع هستن و سقط اور ها مثل همین سیاهدونه یا دم کرده هایی مثل اویشن و گل کاو زبون و اینا که اینا هم سقط میارن

سلام اناجون من تزریق سیتروتایدم هر روز حدود ۹ صبح بوده ،فردا باید برم سرکار،میتونم ۷ صبح بزنم ؟؟احت ...

اصولا میگن سر وقت باشه
اما من خودم تو سیکلم گاهی این ور اون میشد و مشکلی هم پیش نیومد

سلام اناجون من تزریق سیتروتایدم هر روز حدود ۹ صبح بوده ،فردا باید برم سرکار،میتونم ۷ صبح بزنم ؟؟احت ...

مونیکا جان دکتر به من میگفت سر موقع بزن چون از آزاد شدن تخمکا جلوگیری میکنه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام آنا جون. .عزیزم بی نهایت ازت ممنونم که همیشه هستی و جواب سوالات رو میدی😍 من چهارشنبه رفتم مطب ...

عزیزم این تجویزی واست شده احتمالا برا این بوده دو دوره پریود نشی.....

البته اگه اشتباه نکنم.....

فکر نکنم خیلی فرق کنه کی بزنی اما اون روز ۲۱ و ۲۰ و ۱۹ و امثالهم مال سیکل لانگه.....

فکر کنم الانم هر روزی میتونی بزنی اما احتیاطا تماس بگیر بپرس.....

هر روزی بزنی چون بعدیو هم ۲۸ روز بعد میزنی دیگه سیکل بعدم پریود نمیشی و از پریود بعد دومین دیفیرلینت میری برا شروع سیکل و....

اما بازم میگم زنگ بزن اطلاعا بده شرایط رو.....

فکر کنم موردی نداشته باسه.....

منم آخرین ستروتایدمو زودتر از بقیه روزا زدم.....

البته من ستروتایدامو ۱۲ ظهر میزدم آخریو گفت زودتر بزن چون قرار بود تحریک تخمدانمم زودتر بزنم.....