2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
چکارکنم میگه بعد از تعطیلات جوابش اماده میشه . پرند اینجوری میگه . پس باید برم تهران ازمایشگاه پید ...

دیگه اخر سالی همینه
همه ناز دارن

عزیزم ان شاء ا... مثبتی و میری تهران انجام میدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

دوستان یه سوال دارم ، منکه هر روز دارم ومپول پروژسترون میزنم و همش قلمبه شده مونده ، یعنی جذب نشدن ؟ الان خیلی درد دارم ، حتی نمیتونم بشینم ، بنظرتون چیکار کنم که این قلمبه ها آب بشن ؟ و دردش کمتر بشه ؟ یعنی اینا تا وقتی قلمبه هستن همینجوری بدون اینکه جذب بشن میمونن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها زود جواب بدین اگه بتا  بالا نمیره .که من برم ترمینال برم بندرعباس.

متاسفم عزیزم.انشاالله که خیلی زود مامان میشی و سال دیگه سه نفری سال نو رو جشن میگیرین

به دکترت زنگ بزن عزیزم

دوستان یه سوال دارم ، منکه هر روز دارم ومپول پروژسترون میزنم و همش قلمبه شده مونده ، یعنی جذب نشدن ؟ ...

عزیزم قبل از تزریق حتما کیسه یخ بذار حدودا یه مین یا سی ثانیه
بعد از تزریق هم حتما تا 24 ساعت اول کیسه یخ بذار از فردا حوله داغ بذار
اول بذار حوله داغ بمونه حدودا سی ثانیه بعد اروم یکی برات شروع کنه به ماساژ دادن
روزی 3 بار حتما کمپرس داغ کن خیلی تاثیر داره که گوله ها و نقاط سفت شده کوچیک بشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها زود جواب بدین اگه بتا  بالا نمیره .که من برم ترمینال برم بندرعباس.

متاسفم عزیز دلم
چه خبر ناراحت کننده ای بود :(((((
ان شاء ا... انتقال بعدی یا حتی بهتر از اون بدون هیچ درمانی و با معجزه خداوند باردار میشی عزیزم

خوب میکنی میری سفر به نظرم برو تا روحیه ات عوض بشه

چقدر از دیدن تیکرت خوشحالم

ممنون عزیز دلم
ان شاء ا... همگی منتظرا یکی از این تیکرا تو سال جدید داشته باشن

لاله جون مبارک باشه انشالله دوران راحت و بی دغدغه ای رو پشت سر بزاری 🌺🌺🌺

متقابلا ارغوان جان
ان شاء ا... بارداری بعدیت عالی و نرمال پیش بره

عزیزم قبل از تزریق حتما کیسه یخ بذار حدودا یه مین یا سی ثانیه بعد از تزریق هم حتما تا 24 ساعت اول ک ...

ممنون ازت دوست عزیز ،،‌ الان من اونکارارو نکردم ، از بعد از تزریق گلا کیسه آبگرم گذاشتم ،،، الان راهکار برا آب کردن قلمبه ها همون ماساژ و گرم کردن هستش ؟ چون دیگه نمیخام آپول بزنم تا این قلمبه ها برن ،،، شیاف استفاده میکنم 

دوستاي عزيزممم كه مثبت شدين مبارررركتون باشه ان شاءالله تا آخرش به خوووبي پيش بره واستون و نينياي نازنينتونو بغل بگيرين به سلامتي...

لاله جوووون 😍 مباررركه خدارو شكررررر، مامان سبحان جان قدم نورسيده هزارباررر مبارك باشه🌺

از خدا ميخوام هررر روووز كه هيچ منتظري توي دنيا نباشه و نينيا و مامانا به سلامتي و شادي به هم برسن زودتر، اول هم دوستاي مهربون خودم ان شاءالله مامان بشن، اميدوارم ٩٧ فقط و فقط سال رسيدن به آرزوهامون و شادي باشه و نااميديامون با ٩٦ تموم بشن برن... هر روز دعاتون ميكنم لطفاً منو هم دعا كنين كه بارداريم به خير و خوشي بگذره، بهش وابسته شدم خيييلي، دوسشم دارم ولي خب نگرانيها تموم شدني نيستن و هر روز يه چيزي هست كه فكرمو درگير كنه... ان شاءالله سال خوبي پيش رو داشته باشيم همگي🌺