2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
بهار جان ممنون ازت دوست مهربونم ان شاء ا... قدم سال جدید برای همه خیر پر از خیر و خوشی باشه و همه ی ...

قربونت برم عزیزم مادر شدنت هزاران بار مبارک الهی ک دوران بارداری خوبی داشته باشی ...سال نو مبارک 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون سن بارداریتو چطور حساب کردی

نی نی جان الان مثل همیشه از روز اول قاعدگی حساب میشه. اما ان شاءالله سونوی قلب که رفتی دقیق هفته ات معلوم میشه و تاریخ زایمانت. بعدش توی تیکر بارداریت دوباره تاریخ زایمان را بزن اونوقت درست میشه سن بارداریت عزیزم.

ببخشید من جوابت را دادم😊

دخترا کمتر از دوساعت دیگه به اغاز سال ۹۷ باقی مونده .نمی دونم لحظه ای که قراره سر سفره هفت‌ سین باشم .خدا خواسته من مادر بشم یا نه .چون جز خودش هیچکس نمی دونه .امروز روز دهم انتقالم هست در حقم دعا کنید یعنی در حق هم دعا کنیم .الهی به حق این نفسهای پاک هممون حاجت روا بشیم .و خداوند فرزندانی سالم و صالح بهمون عطا کنه.

محتاجم به دعاهاتون

یا امام رضا
نی نی جان الان مثل همیشه از روز اول قاعدگی حساب میشه. اما ان شاءالله سونوی قلب که رفتی دقیق هفته ات ...

فدات عزیزم دستت درد نکنه😗😙 

عیدتم مبااارک انشالله نی نیت سالم و سلامت بیاد بغلت

خداجونم شکرت       

سلام دوستان عیدتون مبارکک . 

تورک آنا من دیروز آخرین آمپولمو زدم و تغییر دادم به روزی ۳ تا شیاف پروژسترون ،،، ولی‌لکهدبینیم پررنگتر و زیادتر شده ؟ بنظرت مشکلی پیش اومده ؟ بنظرت برگردم به همون آمپول ؟ آیا از تغیبر آمپول به شیاف میتونه باشه ؟ چه توصیه ای میکنی ؟ من کلا استراحت کنم ؟ میتونم برم مسافرت که ۸ساعت توو راه باشم ؟

عزیزم قبل از تزریق حتما کیسه یخ بذار حدودا یه مین یا سی ثانیه بعد از تزریق هم حتما تا 24 ساعت اول ک ...

دوست عزیز ببخشید من ۱۰ دقیقه بعد از تزیق کلا کیسه آبگرم میزارم ۳-۴ ساعت و صبح اینقد دردناک میشه که اصلا نمیتونم روش بشینم ، یه چیز قلمبه تشکیل میشه و دوباره کیسه آبگرم میزارم ، ولی همچنان اذیتشو دارم ، بنظرت این اشتباهه ؟