2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
انا جون من با رویان مشکلی ندارم جز اینک ازمایش ایمنی و انعقادی نمی نویسه همین نظر شما این جنین فریز ...

عزیزم از طرا زی بخوایی وقت بگیری نوبت اول لااقل دو ماه بعد میده.....

ببین یه توصیه دارم.....

ببر آزهای ایمنی و انعقادیو لیستشو بذار جلو یه دکتر زنان نزدیک خونه تون بگو مثلا یزد تحت درمانیو دکترت گفته با جواب آزها بری پیشش و گفته زحمتشو یکی از همکاراش بکشه برات بنویسه.....

یا به پرس و جو از نیلو بکن فکر کنم دکتر عمومی هم بنویسه میشه.....

خلاصه انجام بده ببین اصلا مشکل داری.....

اگه داشتی ببین روبانچه نقشه ای برا مشکلت داره....

بعد بر اساسش تصمیم میگیری.....

به نظرم همین یه دونه رو با بررسی همه جوانب انتقال بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اون روز ی دختره طفلی بعد پانکچر ی جنینم براش نموند اشک میریخت مثل چی من خداروشکر می کنم باز

ادم ناشکری نیستم

ولی کاش از اون نگاه قشنگش ب منم بکنه ک خیلی روحم خستس خیلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟مشکل داشتی؟شایدم ادم مشکلی نداشته باشه ولی بدیم خوبه خیالمون راحت میشه

نه عزیزم به توصیه آنا جون گفتم دکتر بنویسه.دکترم گفت من بعد از سه تا انتقال منفی  یا سقط مینویسم.که من گفتم هزینش مشکلی نیست و نوشت...من یه بارداری شیمیایی داشتم و یه انتقال منفی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خانمی منم ذخیرم پایین اوابوست خوبه برامون بخور انشالله ک طبیعی باردار بشیم خدا بخواد میشه کاش بخواد ...

چند روزه شروع کردم روزی دو تا دکتر گفت ولی روش زده روزی چهار تا...شما چند تا روزی میخوری و چه وقت روز؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستان
هرکسی میدونه لطفا جواب منو بده ممنون میشم
وقت گرفتن از دکتر طرازی و دکتر رزاقی به چه صورته؟ چندوقته نوبت میدن؟ امروز هستن که من زنگ بزنم وقت بگیرم؟ کدوم از این دو نفر بهتره که به حرف مریضهاش گوش بده وقت بذاره و کارشم خوب باشه؟
هرکدوم تو کدوم بیمارستان پانکچر میکنن؟ (بیمارستان خصوصی منظورمه)
و اینکه هزینه ی هربار ویزیت و سونوشون چقدره؟
ممنون عزیزان . میخوام یه جمع بندی کنم و شاید دوباره دکترمو عوض کنم

خدایا شکررررررر

اوابوست از کجا می خرید دوستان؟ من امروز با اینهمه کار و شلوغی پاشدم رفتم 13 آبان . نه اوابوست داشت نه پروفرتیل
حالا از قبل چندتا دونه مونده برام. ولی میخواستم بگیرم که هردومون شروع کنیم دوباره

خدایا شکررررررر
چند روزه شروع کردم روزی دو تا دکتر گفت ولی روش زده روزی چهار تا...شما چند تا روزی میخوری و چه وقت رو ...

من دوماه قبل پانکچرم شروع کردم خوردنش روزی س تا

این بار روزی 4تا می خوام بخورم

فقط انا جون بخورم یا ن من ک می خوام انتقال بدم پانکچر نکنم؟

اگ بخوام بخورم از بعد عید می خورم 

سلام دوستان هرکسی میدونه لطفا جواب منو بده ممنون میشم وقت گرفتن از دکتر طرازی و دکتر رزاقی به چه صو ...

عزیرم فکر کنم نوبت گرفتن از رز اقی سریعتر باشه.....

طر ازی حداقل برا دو ماه بعد نوبت اول رو وقت میده....

فکر کنم دیگه تا ۱۹ فروردین نیست اما زنگ بزنی تا آخر اسفند به تلفن جواب میدن فکر کنم....

در حالت عادی روزهای شنبه، یکشنبه، سه شنبه ساعت ۳-۴ به بعد هست اما فکر کنم فعلا هر روز منشیش به تلفن جواب بده.....

بیمارستان آبان هم پانکچر میکنه و انتقال میده.....

ویزیتش ۵۰ و سونوش ۹۰ هست.....

خوب برات وقت میذاره.....

اما در مورد رز اقیم من خوب شنیدم.....

ببین خودت چی صلاح میدونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دوماه قبل پانکچرم شروع کردم خوردنش روزی س تا این بار روزی 4تا می خوام بخورم فقط انا جون بخورم&n ...

عزیزم به نظرم بخوری بد نیست شانستو برا طبیعیم بالا میبره....

عزیزم به نظرم بخوری بد نیست شانستو برا طبیعیم بالا میبره....

باشه آنا جون می خورم روزی س تا می خوردم می خوام سر خود بکنم4تا عیب نداره؟

صبح ظهر و شب می خوردم س تارو 

الان 4تا دوتا صبح بخورم دوتا شب؟

اگ ببینم رویان کاری نمی کنن اگ مشکل داشت ازمایش ایمنی و انعقادیم جنین انتقال میدم بیمارستان دکتر طرازی ی وقتم ازش می گیرم ک نیاز شد میرم نشد نمیرم شمارش فقط بهم میدی؟قبلا مطبش محل ما بود الان عوض شده نمی دونم کجاس

واقعا کار خوبی کردی.منم چهار تا داشتم سه تا عالی یکی بی سی...دکتر جنین شناسه قبل از مشورت با من همه ...

پستت ندیدم ببخشید 

4تا انتقال دادی نشد؟بگردم 

انشالله طبیعی میشی عزیزم