2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
اوابوست از کجا می خرید دوستان؟ من امروز با اینهمه کار و شلوغی پاشدم رفتم 13 آبان . نه اوابوست داشت ن ...

تا قبل ساعت 5 زنگ بزن 82406 بپرس، بهت میگن کدوم داروخونه داره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب پس مهم این جنین های عالی میسازی ازمایشت ببر ببین نظر دکترت چیه انشالله خودت طبیعی میشی

مرسی عزیزم.همین طور شما همه بچه های منتظر تاپیک

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم توروخدا تکرارش کن.... به خدا اخیرا برا یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاده بود....

آنا جان مجدد آزمایش رو بیمارستان بهمن تکرار کردم. اونجا هم جواب منفی شد. با دکتر عارفی مطرح کردم گفتش حتما کیست داری که پریود نمیشی. برام سونو نوشت. سونو هم کاملا طبیعی و نرمال بود. رحم، تخمدان، آندومتر... همه چی نرمال.

جواب رو به دکتر نشون دادم. گفت چیزی نیست تا دو هفته دیگه پریود میشی. امروز 16 روزه عقب انداختم. با احتساب حرف خانم دکتر تا آخرای تعطیلات عید باید منتظر بمونم.

جالبه من تا حالا سابقه ی عقب افتادن پریود نداشتم...

یا سریع الرضا...

قرص نیزوپرد م رو تموم کردم .بدون نسخه بهم میدن داروخانه ها .؟

همه جا دارن .به نظرتون .آخه من خونه کسی هستم .هیچ کس همرام نیست .به این صاحبخونه روم نمیشه بگم بره تهران .آخه من پرندم.خیلی نگرانم چکار کنم اگه اینجا نبود؟

تورک‌آنا ببخشید ،منکه لکه بینی دشتم قهوه ای رنگ بهم گفتن یه شیاف اضافه کن ..هر شب ،،، این شیافو تا ک ...

عزیزم من هم با شرایط شما بودم، فعلا تا جواب تیتر بیاد بزار تا بعدش ایشالا ادامه دار باشه

چرا عزیزم؟ اتفاقا داشتم میگفتم چرا ثمین پست نذاشته..... نگرانت بودم..... الان بهتری؟

آنا جون من هر روز ی جام درد میکنه کمردرد بدی گرفتم دوروزه.متاسفانه امروزم 39نفر مهمون داشتم برا ناهار خیلی کار کردم بدتر شد .یعنی رسما دولا راه میرم سرمم بی نهایت درد میکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هر جفتش تو یه آزمایشگاه بود، دکتر میگه شاید خارج از رحم باشه

به نظر من که خارج رحمی نیست مگه درد یکطرفه داری؟مشکل انعقادی یا ایمنی داشتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اشکالی نداره ؟؟ بعد امروز یه کم لکه بینی داشتم طبیعیه یانه به نظرتون ؟؟لطف بگین چیا بخورم چیا نخورم من پاک گیج شدم😢😢😢

سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اش ...

عزیزم لکه بینی همه کسایی ک میکرو داشتن دارن پله و اینا هم تا سه چهار روز اول نباشه بهتره بچه ها همه چیزی میخورن گلم هر کی طبق طبعش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزان من دیروز انتقال داشتم و دکتر بهم آمپول داده مجبورم هرروز از پله بالا و پایین برم یعنی اش ...

فقط قاعده آور نخور.زرشک زعفران سیاهدونه و اینا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

ایشالا ک موفق بشی عزیزم