2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
عزیزم مگه بتات چند بوده الان چند هست ؟ بهتره داروهات رو ادامه بدی تا بری سونو ایشالا که مشکلی نباشه

دلم از غصه داره میترکه، شوهرم بدون هیچ حرفی رفت تو رختخواب، دلم سوخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آتی جون من امشب بهم سه تا پرژسترون داد که یکیشو زدم و پانزده تا انوکسان دارم هنوز و روز سه تا شیاف

خب سه تا شیاف رو تو روز تقسیم کن ایشالا قط میشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

خدایا شکرت بی نهایت شاد شدم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

اینقدر امروز بدحالم حد نداره ولی واقعا از خبر بتایه مثبت لاله شاد شدم خدارو صدهزار مرتبه شکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من تیکر بارداری رو برداشتم، امشب رفتم دکتر گفت تیتر خیلی کم رفته بالا، احتمالا خارج از رحم هس ...

چیشد یهووو 

بتات که خوب رفته بالا 

ناامید نشو عزیزم چیزی نیست 

تعجب کردم عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش میره 

خداجونم شکرت       
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

عزیز دلم ایشالله بتات پنج شش رقمیم میشه.....

عزیزم ببخش دیروز نتونستم زیاد باشم نبودم اما دلم اینجا بود.....

یه بار دیگه از جون و دل تبریک میگم.....

دیروز حالت تهوع از یه طرف خیلی اذیت میکرد از طرف دیگه زیر دلم خیلی درد میکرد.....

سر دردمم از یه طرف نورعلی نور.....

فقط تونستم بیام و از شادیت انرژی بگیرم......

بازم بهت و به بابایی تبریک میگم.....

گوارای وجودتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من هفته 6 و روز 4 هستم. دکتر امروز هفته ای یه ویتامین D5000 نوشت. بدون آزمایش. اشکال نداره؟

ستاره جون والا نمیدونم شاید این دزش موردی نداره.....

من قبل اینکه از بارداریم خبر داشته باشم چون ویتامین دی ۳م پایین بود آمپول د۳ گرفتم بزنم که دیگه فهمیدم باردارم از دکتر پرسیدم حالا با این اوصاف بزنم گفت نه دیگه نزن!!!!

حالا نمیدونم شاید این دزی که برات تجویز کرده موردی نداره خلاصه من با اینکه ویتامین دیم پایین بود دیگه تجویز نکرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آی وی اف انجام دادم روز چهارده بودم چندساعته کارم شده گریه کردن دوازده خیلی کمه 

عزیزم مهم رشدشه نه نقدار اولیه اگه هر ۴۸ ساعت ۱/۶الی دو برابر بشه یعنی همه چی داره خوب پیش میره.....

تا بتاتو تکرار نکردی به اینچیزا فکر نکن و برا دردونت انرژی منفی نفرست......