2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
وااای لاله جونممممم  مثبت شدی عزیزم خدارو شکرررررررر خدارو صد هزار بار شکر اشکم درومد با این مت ...

فدات عزیزم

هر چند خوشحالی تنهایی لذت بخش نیست و من زمانی کاملا از ته قلبم احساس شادی میکنم که همه ی بچه های منتظر اینجا خبر خوش مثبت شدنشون رو بذارن

ان شاء ا... به زودی خبر مثبت شدن خودت
علی الخصوص که با معجزه همراه باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم هر چند خوشحالی تنهایی لذت بخش نیست و من زمانی کاملا از ته قلبم احساس شادی میکنم که همه ...

عزیزم برام خیلی مهم بود نتیجه ت . مهم بود که مثبت بشی ... واقعا خوشحالم . به اندازه ای که اگه خودم مثبت میشدم.
خداروشکر که این انتظار طولانی سر اومد. انشالله بتات خیلی زود بالا میره عزیزم

خدایا شکررررررر
اره عزیزم قبل قطع دارو رفتم سونو دکترم گفت سقط شده و بقایا یه ساک یکم چروک دیده میشه فردا تیتراژ بده ...

عزیزم خودت رو سرزنش نکن خواست خدا بوده .عزیزم شما قبل اینکه بری سونو علاعمی از سقط یا رشد نکردن جنین داشتی ؟ مثلا دردی چیزی داشتی ؟قلبش تشکیل شده بود ببخش زیاد سوال میپرسم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

وااای لاله عزیز مبارکه به سلامتی اصلا نگران نباش حتما بالا میره خیلی خوشحال شدم عزیزم ایشالا بهترین روزها در انتظارت باشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون افسون عزیز ان شاء ا... به زودی خبر مامان شدن خودت

لاله جونم مبااارکه...نمیدونی چقدر خوشحالم....از صبح 5دقیقه یه بار میومدم سرمیزدم تا خبری ازت بشنوم....با تمام وجودم دعا میکنم بتات دوروز دیگه عااالی بره بالا...باورت نمیشه ولی انگار خودم باردار شدم....هزاران بار مبارکه

د 

سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

مبارک باشه عزیزممممم💖💖💖💖💖💖💚💛❤💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

عزیز دلمممممم.مبارکهههههه.اشکام داره میاد با این شعر زیبا‌.گوارای وجوودت مادر شدنت‌

الهی الهی الهی صد و بیست سال قلبش بزنه برات مامان لاله جون💖💖💖💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

لاله جوووووون خیلییییی خیلییی مبارکهههه

اشک تو چشام اومددد د

الهی شکرررررر که عبدی گرفتید خودت و همسرت

ان شالله بتاتم خوب می ره بالا❤️❤️❤️❤️💐💐💐

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
فدات عزیزم هر چند خوشحالی تنهایی لذت بخش نیست و من زمانی کاملا از ته قلبم احساس شادی میکنم که همه ...

وااااااای لالههههههههه عززززززززززیزم مبارکت باشه ان شاء الله که خوب و عالی بالا میره 

تنهایی دیگه چه حرفیه نوبت ما هم میرسه حتما 

تو مامان شدی انگار من مامان شدم

اصلا هر منتظری مامان میشه انگار دنیا رو بهم میدن