2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام به همه دوستان گلم ، دختر من يك هفته زودتر قبل از تاريخ سزارين به دنيا اومد ، فقط وقت كردم بيام ...

واي مباركه عزيزم، مهرسا جون دختر گل، به اين دنيا خوش اومدي عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای لاله جون فقط بگم از خوشحالی نمیدونم چی بگم.....

حالت تهوع اذیتم میکنه فقط گفتم سریع یه سر بزنم.....

عزیزم گوارای وجودت.....

ایشالله بتات عالیم میره بالا مبارکت باشه....

حالم بهتر بشه میام درست و حسابی پستارو میخونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

عزيزم لاله ، توي اين روزا كه اخبار منفي شنيديم مثبت تو ، روحيه همه ما رو عوض كرد، انشالا  دو روز ديگه بازم خوش خبري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام سلام به همگی

به به عجب تاپیک بهاری داریم مااا🌹🌼🌸🌷 مامان مهرسا گلی قدم کوچولوی عزیز و دوست داشتنی تون هزاران هزاران بار تبریک میگم به همراه یک بغل گل🌷🌸🌼🌹🌼وااای که چقدر هیجان انگیزه اولین دیدارتون با کوچولوی نازنین..الهی که همیشه شاد سلامت  خوشبخت باشید...خیلی خیلی خوشحال شدم... ببوسید روی ماه مهرسای عزیز رو از طرف من هرچند که روی ماهش مثله برگه گل لطیفه دلم نمیاد بگم همونن سرشو ببوسید از طرفم..مرسی

🌹🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹

مامان مهدیه گل امروز همگی فقط منتظر بودیم که با بتای مثبت بیاید پیش مون..خداااایااا هزارااان بار شکرت که دوست خوبمون بالاخره نتیجه تلاش شون رو گرفتن🌹🌼🌸🌷.انگار خستگی ما هم برطرف میشه بخداا خیلی حس دلچسبیه که یکی دیگه از دوستامون از لیست منتظرااا خارج شده ...مامان شدنتون مباارک..امیدوارم دو روزه دیگه با یه بتای عالی دوباره خوش خبرید..حسابی استراحت کنید...باز هم تبریک میگم مامان گلی...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آی وی اف انجام دادم روز چهارده بودم چندساعته کارم شده گریه کردن دوازده خیلی کمه 

عزیزم حتما تکرار کن..به ماها دکترا میگن روز هفده ...حتما فرقی داره.ناامید نشو..بالاخره بالای دهه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
این متن رو از قبل برا روحیه دادن به خودم اماده کرده بودم برا گذاشتنش مردد بودم اما دیگه گذاشتم تا ...

وااای مبارکه خیلی مبااارکه نگران نباش حتما میره بالا 

مامان شدنت مبارک باشه لاله جون 

انشالله سالم و سلامت نی نی نازت بیاد بغلت😙😙😙😙

خداجونم شکرت