2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
خدا از دهنت بشنوه انا جون حالا اگه همین جوری موند هیوسین میتونم بخورم ؟

واا من نمیدونم چون خودم سر خود خوردنو توصیه نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من از امروز که داروهامو قطع کردم لک های قهوه ای شروع شده این یعنی داره پریود میاد؟

احتمالا.....

چون پروژسترونت افت میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا روز دوم سوم لانه گزینی میکنن؟؟

عزیرم جنین پنج روزه بلاست رو گفتم اونم نه با اطمینان حدسم اینه.....

واقعا روز دوم سوم لانه گزینی میکنن؟؟

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

عزیزم میدونم سخته من از ظهر تا حالا دارم یک ریز اشک میریزم ولی چیکار کنیم دست ما که نیست داریم تلاشم ...

عزیزم آزهای تکمیلی حتما بده.....

سلام عزیزم به سلامتی مبارکت باشه  خدا نگهشون داره برات کلی ذوق کردم یکی‌ از ثمره های تاپیک رو ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم  لطف داری😘❤️🌺

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
نمیدونم چی بگم میگم شایدم واقعامن دارم ب زورمیخوام ازخداشایدم صلاح نیست برام

عزیزم آزهای تکمیلیو دادی؟

آتریسا جون باور میکنی دلم خیلی براتون تنگ شده بود اما اینقدر حالم بد بود که حتی نمیتونستم پیامارو بخونم انشالله به زودی تیکر بارداری شما و لیلا جون و افسون جون و بقیه دوستان و ببینم با تمام سختیها اما وقتی بخواهی و از خدا تمنا کنی بالاخره لطفش شامل حال تک تک بنده هاش میشه بخدا چه تو بارداری چه بعد از زایمان همیشه دعاگوی همه منتظرا بودم و هستم وقتی به دست و پاهای کوچلوی پسرام نگاه میکنم خداوند و هزاران بار شکر میکنم و ازش میخوام این تجربه شیرین رو‌نصیب همه زنان عالم بکنه بخصوص دوستای گلم بکنه ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام دوستان من 7 اسفند انتقال جنین برای بار اول انجام دادم که متاسفانه منفی شد به دکترم زنگ زدم گفت داروهات رو قطع کن 

گفت اگه دوباره میخوای بیای برای انتقال .از روز سوم پریودیت قرصهای ال دی رو شروع به مصرف کن بعد عید بیا مطب .

به نظرتون برای انتقال دوم سریع اقدام کنم یا بذارم چندماهی وقفه بیفته ؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام دوستان بان عزیزم خیلی بهت تبریک میگم این اولین عیدیه ک از طرف خدا گرفتی پس قرشو بدون.و سارا جون ...

مرسی ، ایشالا که لایق هدیه خدا باشم اما قدرشو میدونم 

عزیزم نمیدونی با گفتنت چقدر روحیه گرفتیم واقعا ماها که منفی شدیم نیاز داریم به شنیدن خبر مثبت شدن شم ...

الهی قربون قلب بزرگوارتون برم، به امید خدا دل شما هم شاد بشه

عزیزم جای معتبر آز دادی؟ یه بار برا یکی از دوستان همچین اتفاقی افتاد آز داد منفی بود بعد دکترش گفته ...

جای معتبر نبود. یه آزمایشگاه معمولی طرفای مجیدیه. آزمایشگاه فرح بخش. فکر نمیکردم برای بارداری هم باید آزمایشگاه خاص رفت. خلاصه هنوز که پریود نشدم. امروز 12 روزه که عقب انداختم.

نه جرات دارم دوباره بی بی چک بذارم. نه آزمایش بدم....

یا سریع الرضا...