2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
بچه ها اگه لکه نبینیم یعنی لانه گزینی نکرده ؟ یه سوال دیگه من اسید فولیک 1درصد میخورم .دکتر خواست ب ...

بستگی به شرایط داره مال من پنج میلی گرمیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون و بقیه بچه ها من از صبح معده ام درد میکنه یعنی اصلا نمیدونم معده اس یا روده یه دردی هی می ...

عزیزم ایشالله خیره دارن خودی نشون میدن.....

این دفعه دردونه من دید من حواسم بهش نیست و از اومدنش خبردار نیستم یه مدت با حالت تهوع خودی نشون داد اما دیگه تقریبا رفته و تک و توک هر از گاهی خودی نشون میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازی چون قشنگ درکت میکنم اما نمیتونم بگم چیزی مصرفی کنی به نظرم حتما از دکتر سوال کن چون خودم دارم ...

مرسی لاله جون
دکترم امروز بود که تنبلی کردم تو زنگ زدن رفت برای یکشنبه
دقت کردم دیدم وقتی چیزی میخورم یه کم آروم میشه سردردم بعد دوباره شدید میشه. حالا منم اصلا عادت به زیاد خوردن ندارم  ولی دیگه از ظهر هر نیم ساعت یه چیزی میخورم الان خیلی بهتر شدم. مال فشار بوده نه؟
دوشنبه چهاردهم انتقال دادم ساعت 1 ظهر. نمیدونم امروز میشه 9 یا 10. فکر کنم از ظهر رفتم تو روز 10
آزمایشم برای دوشنبه 28 اسفنده عزیزم. اگه طاقت بیارم
آخه امروزم بی بی گذاشتم منفی شد:(

خدایا شکررررررر
عزیزم ایشالله خیره دارن خودی نشون میدن..... این دفعه دردونه من دید من حواسم بهش نیست و از اومدنش خب ...

خدا از دهنت بشنوه انا جون

حالا اگه همین جوری موند هیوسین میتونم بخورم ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله جون دکترم امروز بود که تنبلی کردم تو زنگ زدن رفت برای یکشنبه دقت کردم دیدم وقتی چیزی میخور ...

میتونه به خاطر فشار باشه
چون اصولا میگرن با خوردن بدتر میشه
البته همیشه نه اما اکثرا این جوریه

ازی جون دختر خوبی باشه و بی بی رو بذار کنار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ایشالله خیره دارن خودی نشون میدن..... این دفعه دردونه من دید من حواسم بهش نیست و از اومدنش خب ...

انشاالله.دلم خوشحالی لازم داره.لاله جون منتظر خبرهای خوب هستم

تورک‌آنا ببخشید ، پیرو صحبتهامون در مورد لانه گزینی ،،،پس لانه کزینی اگه همون ۲-۳ روز اول هستش ماها ...

عزیزم مقدار هورمون بتا هاش سی جی همون لحظه که لانه گزینی انجام میشه زیاد نمیشه که.یواش یواش میره بالا و بعد از دو هفته قابل اندازه گیری مطمین میشه...برای استراحت هم کلا ماها که میکرویی هستیم باید رعایت کنیم نه فقط واسه لانه گزینی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
انا جان من از امروز که داروهامو قطع کردم لک های قهوه ای شروع شده این یعنی داره پریود میاد؟

آره عزیزم داری پریود میشی متاسفانه اگه بتات زیر پنجه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اره پریا جان 2 بود

من شب قبل از آزمایش لکه بینیم شروع شد و بعد از چهار روز پریود شدم