2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله به امید خدا بعد از عید ادامه میدیم.اخرم شکست میدیم این انتظار لعنتی

خوبه ک میتونی اماواقعامن اصلانمیتونم کم آوردم حتی دعانمیکنم ک خدایابهم بده اینهمه تلاش میکنیم اگه بخوادخب میده نمیدونم واقعا

شماچندسالته؟چندوقته منتظری؟چندبارمیکرو؟

عزیزم میدونم سخته من از ظهر تا حالا دارم یک ریز اشک میریزم ولی چیکار کنیم دست ما که نیست داریم تلاشمونو میکنیم فعلا قسمت اینه.انشاله خدا نصیب ماهم میکنه.

من 29 سالمه.اولین میکرو ولی قبلا چندبار iui هم کردم متاسفانه. سه ساله اومدم توی این راه

سارا جون من سی و یه سالمه.منم تقریبا سه ساله دارم درمان میکنم.دو بار ای یو ای کروم.بار دوم بتام هفتاد شد ولی بعدش خود به خود اومد پایین و پریود شدم...

امیدم به طبیعیه...اضافه وزن دارم که میخوام شش ماه بیارم پایین وزنمو طبیعی اقدام کنم...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم میدونم سخته من از ظهر تا حالا دارم یک ریز اشک میریزم ولی چیکار کنیم دست ما که نیست داریم تلاشم ...

میفهمم ولی من فکرنمیکنم دیگه دنبال درمان برم اگه بخوادطبیعی ام میشه

تورک‌آنا ببخشید ، پیرو صحبتهامون در مورد لانه گزینی ،،،پس لانه کزینی اگه همون ۲-۳ روز اول هستش ماها ...

عزیزم اولا اصلا استراحت توصیه نمیشه.....

من خودم همون چند روز اول استراحت نسبی داشتم بعدش عملا زندگی عادی با فشار کمتر رو داشتم.....

در مورد هورمون بتا خوب بلافاصله بعد لانه گزینی هورنون وارد خون نمیشه که.....

ضمنا خوب بستگی به میزان اولیه هورمون داره ممکنه برا بعضیا با سرعت بالاتری بالا بره برا بعضیا کندتر.....

پس بهترین کار همونه که سر تایمی که گفته شده آز بدیم که اگه بتا کم بود استرس نده وگرنه خوب روز ۹-۱۰ به بعد بتا شاید در حدی باشه تو آز خودی نشون بده....

اما ممکنه خیلی پایین باشه و استرس بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میفهمم ولی من فکرنمیکنم دیگه دنبال درمان برم اگه بخوادطبیعی ام میشه

عزیزم اینجوری نگو...واقعا خدا بخواد میده ولی خودمون هم باید تلاش کنیم.‌‌..منم یه مدت طبیعی اقدام میکنم ولی بازم اگه نشد میرم دنبال میکرو

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم اینجوری نگو...واقعا خدا بخواد میده ولی خودمون هم باید تلاش کنیم.‌‌..منم یه مدت طبیعی اقدام میک ...

نمیدونم چی بگم میگم شایدم واقعامن دارم ب زورمیخوام ازخداشایدم صلاح نیست برام

انا جان من از امروز که داروهامو قطع کردم لک های قهوه ای شروع شده این یعنی داره پریود میاد؟

اره عزیزم
یه مقدار این پریودت درد ناک تره نسبت به بقیه
کار نکن و استراحت داشته باش

ان شاء ا... پریود اخره و ماه بعد خدا برات معجزه میذاره تو دلت
یه معجزه به شیرینی معجزه ی انا جون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انشاله به امید خدا بعد از عید ادامه میدیم.اخرم شکست میدیم این انتظار لعنتی

ان شاء ا... عزیزم توکل به خدا
خیلی خوشحالم عزیزم که از الان به فکر تلاش دوباره ای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نمیدونم چی بگم میگم شایدم واقعامن دارم ب زورمیخوام ازخداشایدم صلاح نیست برام

مگه خدا زوری و غیر زوری داره بخواد بده میده نخواد نمیده مهم خواست و تلاش ماست عزیزم...الان این فکرا طبیعیه...یکم دیگه آروم میشی