2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
عزیزم من نمیگم همسرت یا خودت مکمل نخورین اما خدا شاهده ما تو این مدت هیچ کدوم حتی یه مکمل ساده اما م ...

چشم ماهم ب این تفاهم رسیدیم ک طبیعی اقدام کنیم ومن ب ورزشم برسم وبه خودمون فرصت بدیم 

اتفاقا همین الان داشتم به دخملیت فکر میکردم. ای جان عشقش قلمبه شده. داشتم تصور میکردم وقتی نی نی دنی ...

آره جاتون خالی همه جوره کمکه......

تو ریخت و پاش.....

تو تمیزکاری و کارای عید.....

همه کارای عیدمو دخملی انجام داده.....

یه دستمال میگیره دستش همه جارو میسابه.....

خوردنی وقتی داره تمیزکاری میکنه.....

الان یه بمبی تو خونه ترکیده اساسی......

جا نیست تو خونه راه بری.....

خخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزیزم بخصوص آنا جون بخاطر تاپیک خوب و عالی که وقتی هزاران سوال و نا امیدی احاطه ...

سلام ماري جون ، نميدوني كه چه قدر به ياد شما بودم من ، حدس ميزدم كه زايمان كرده باشي ، خدا رو شكر عزيزم ، براي من هم دعا كن خانمي اين يك هفته برام به خير و خوشي بگذره . 

خواهری من انتقال سیزدهمم بود و اینقدر ناراحت نبودم خدابزرگه شاید از اون دسته مامانایه بی علامتی و قر ...

مرسی خواهر گلم از دلداریت.😚😚😚

انشالله اینجور که شما میگی باشه.امیدم به خداست و دعای شما دوستان عزیزم

به من بگن یه آدم صبور معرفی کن، میگم اول حضرت ایوب، بعدم حضرت ثمین. لفظ حضرت رو به خاطر بزرگ بودنش ب ...

خندم گرفتم لی لا جان.آخه خانم گلی مگه جز صبر کار دیگه ای از دستمون بر میاد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم پیغام لیلا جونو بهتون منتقل میکنم: دریا دل(بهار)، ثمین، afsoon، رز سفید، آزیتا، پرپر ...

الهی هرجا هست و در هر شرایطی سلامت باشه و بزودی ی شوک اساسی بهمون وارد کنه و بیاد بگه مامان شدم هوراااااااااااا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خندم گرفتم لی لا جان.آخه خانم گلی مگه جز صبر کار دیگه ای از دستمون بر میاد؟

هم صبوری هم به بقیه آرامش میدی. خدا به زودی دامنت رو سبز کنه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کاملا درک میکنم،چون خودم خیلی به این جریان فکر میکنم. انشاءالله که عروسیشونم میبینید عزیزم

ولی ما عروسیشون رو میبینیم
هرچند پیریم و عروس دامادمون ما رو دوست ندارن :((((((((((((((((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا نمیدونم چمه الان اگر برم سراغ دکتر قلب پژمان اجازه نمیده برم دنبال درمانم .همش در طول روز راه م ...

ثمین عجبا!!
دختر فشار بالا خیلی خطرناکه
نهایتا دارو میده درست میشه خب

پیگیری نکنی جونت به خطر میوفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ولی من عروسلشون رو میبینم هرچند پیرم و عروس دامادم ما رو دوست ندارن :((((((((((((((((

معلومه که میبینید هردوتون. دوستتونم دارن. مگه میشه ندشته باشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی قابل اعتماده؟از بابت اصل بودنش میگم

اره عزیزم

اول از جمالزاده سوال کن
اون حتما داره
اگه نداشت از این یکی بخر

من خودم از جمالزاده سفارشی خریدم

ولی ما عروسیشون رو میبینیم هرچند پیریم و عروس دامادمون ما رو دوست ندارن :((((((((((((((((

اتفاقا عروس دومادامون عاشقمونن چون ماها قبل هر چیزی دوستاشون هستیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من۲۵سالمه وشوهرم۳۰میدونم الان میگیدبادوسال اقدام ودوتاعمل ک باردارنشدی زوده ناامیدی اماواقعاخ ...

عزیزم مکمل هایی که حاوی انتی اکسیدان هستن خیلی تاثیر دارن
من برای شوهرم  از مهر ماه اینا رو خریدم :پروفرتیل(فرتیل اید) / ال کارنتین مایع 2000 واحد/ سلن پلاس/ کیوتن 30/ ویتامین ای 200/ فولیک 5/ ویتامین سی طبیعی هم حتما باشه کنار اینا