2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
دوستان من۲۵سالمه وشوهرم۳۰میدونم الان میگیدبادوسال اقدام ودوتاعمل ک باردارنشدی زوده ناامیدی اماواقعاخ ...

عزیزم من نمیگم همسرت یا خودت مکمل نخورین اما خدا شاهده ما تو این مدت هیچ کدوم حتی یه مکمل ساده اما میبینی معجزه اومد سراغمون.....

عزیزن به نظرم یه کم به خودتون فرصت بدین.....

خوش بگذرونین......

ایشالله بهترینا منتظرتونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین یعنی عاشقتما. خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

این حس دوطرفست مطمئن باش مهربونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من نمیگم همسرت یا خودت مکمل نخورین اما خدا شاهده ما تو این مدت هیچ کدوم حتی یه مکمل ساده اما م ...

آنا جون ببخشید که یادآوری میکنما، میدونم خودت حتما حواست هست. فولیک اسید، داروهای انعقادی و چیزای دیگه که باید مصرف کنی فراموش نشه. سردی و اینام حتما حواست به طبعت هست دیگه. مراقب باش خوب از این معجزه مراقبت کنی میدونی که عزیز مان بچه هات.

بازم ببخش میخواستم فقط یادآوری کرده باشم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بمیرم بر دلت ثمین.نمیدونی همش فکرتم.نمیدونم چرا ازموقعی که منفی شدم اشکم کلافم کرده اصلا روحیم خرا ...

عزیرم.طبیعیه اما سعی کن زودتر از این و حال و هوا بیرون بیایی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این حس دوطرفست مطمئن باش مهربونم

به من بگن یه آدم صبور معرفی کن، میگم اول حضرت ایوب، بعدم حضرت ثمین. لفظ حضرت رو به خاطر بزرگ بودنش بکار بردم

آنا جون الان چند هفته هست نی نی شما؟

عزیزم هفت هفته دو روزم فکر کنم.....

سلام امروز شدیازده انتقالم از دیشب شکمم سمت چپ دردمیکنه همش نگران بودم علائم ندارم حالا از دیشب که د ...

امان از دست این علایم......

آنا جون ببخشید که یادآوری میکنما، میدونم خودت حتما حواست هست. فولیک اسید، داروهای انعقادی و چیزای دی ...

عزیزم یه دنیا ممنون که حواست بهم هست عزیزم.....

خیلی خوشحالم میکنی......

فعلا که فولیک و کلسی کر و پرگناکر و انوکسوپارین و پردنیزولون و شیاف سیکلوژست دارم.....

خورد و خوراکمم دیگه رعایت میکنم توکل به خدا.....

به من بگن یه آدم صبور معرفی کن، میگم اول حضرت ایوب، بعدم حضرت ثمین. لفظ حضرت رو به خاطر بزرگ بودنش ب ...

خخخخخخخخخخخ....

دوستای گلم الان دخملم یهویی سر ذوق اومد یه ماچ گنده تحویلم داد یعنی اون لحظه تنها چیزی که از ذهنم گذشت گفتم خدایا قسمت دوستامم بکننننننننن!!!!!!

دوستای گلم الان دخملم یهویی سر ذوق اومد یه ماچ گنده تحویلم داد یعنی اون لحظه تنها چیزی که از ذهنم گذ ...

اتفاقا همین الان داشتم به دخملیت فکر میکردم. ای جان عشقش قلمبه شده. داشتم تصور میکردم وقتی نی نی دنیا بیاد دخملیت خوردنی تر میشه، همش میخواد کمکت کنه.

مامان مهرسای عزیززززززززز    ان شالله این روزای باقیمونده به سلامتی طی بشه و دختر نازتو تو ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي ممنون افسون جون ، عزيزم من هميشه دعاگوي همه دوستان هستم ، شما هم از دوستان خوب من هستي كه هميشه به اسم به يادم هستي خانمي ، ان شا الله كه معجزه خدا شامل حالت بشه عزيزم . 

دوستای گلم پیغام لیلا جونو بهتون منتقل میکنم:

دریا دل(بهار)، ثمین، afsoon، رز سفید، آزیتا،

پرپر، مرمر، مامان مرلین، فاطمه جون، مامان سبحان و تک تک دوستای خوب و مهربونم که دوران خوبی باهاشون تو تاپیک داشتم و ممکنه اسماشون یادم رفته باشه رو یاد میکنم و میخوام بدونن همشونو دوست دارم ، و انشالله خبرای خوش از تک تکشون میشنوم.

مرسی انا جون، لطف میکنی، خیلی روزای خوبی بود تو تاپیک، انشالله رو به راه بشم برمیگردم.