2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

دوستان عزيزي كه نگران كش و قوس دادن بدنتون هستيد براي من هم خيلي پيش اومده اين موضوع فكر نميكنم چيز نگران كننده اي باشه ، راستي يك چيز ديگه هم اينكه اگر توي خواب احساس كرديد كه پاتون ميگيره سريع پنجه پاتون رو به سمت داخل خم كنيد گرفتگي خيلي سريع برطرف ميشه اين رو مادرم چند روز پيش به من گفت و خودش هم فكر كنم توي تلويزيون شنيده بود خلاصه براي من كه عالي بود .

سلام به همگی  خدایا چی دارم میبینم ؟؟!! آنا جون مامان شده ....دستام داره میلرزه ..   ...

سلام شاينا جان.  خيلي ممنون از محبتت خانمي ، ان شا الله زود زود قسمت خودت باشه عزيزم . خيلي كار خوبي كردي اومدي از خودت خبر دادي .

كاش ليلا جون و nazi جون هم بيان خبر بدن از حالشون ، خيلي وقته هيچ خبري نيست ازشون . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عید رو دوست ندارم، امسالم مثل سال های دیگه دست از پا درازتر، بازم باید به یه عالمه آدم جواب پس بدم ک ...

عزيزم ان شا الله كه سال ٩٧ براي شما هم پر از شادي باشه و خونتون پر بشه از صداي بچه هاي گلتون .

من آسپرین رو بعد ناهار میخورم با قرص پریناتال . به نظرت شب بخورم ؟  انا جون منم چند روزه سردرد ...

عاطي جون آسپرين رو حتما شبها بخور ، سردرد هم ممكنه چون سابقه ميگرن داشتي توي بارداري تشديد شده ولي به خاطر سردردت اصلا استامينوفن يا مسكن ديگه اي نخور .

آنا جون من 3روزه سردرد شدید دارم از اونجایی که اصلا اهل مسکن خوردن نیستم بهش اهمیت ندادم امروز فشارم ...

ثمین جون دکتر رفتی؟
حتما برو عزیزم
قلب رو و فشار رو باید جدی گرفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من بجایه اوابوست چی میتونم جایگزینش کنم؟من نتونستم اوابوست پیدا کنم

ثمین داروخانه جمالزاده تماس گرفتی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من بجایه اوابوست چی میتونم جایگزینش کنم؟من نتونستم اوابوست پیدا کنم

http://daroopost.com/shop/category-list/supplements/کپسول-اووبوست-بهبود-کیفیت-
تخمک.html

ثمین برو اینجا ثبت سفارش بده
دارن
قیمتش هم همونیه که قبلا گرفتم 220 تومن

وای لاله جون نگو دلم آتیش میگیره که هنوزم همچین اتفاقایی میفته که به خاطر جنسیت سقط کنن!!!!! مخم سو ...

انا جون اون قدر هستن
ادم باورش نمیشه :((((

عکس رنگی دوسال پیش گرفتم همه چی نرمال بود خودم که فک میکنم بیشتر کمر دردم بخاطر گودی کمرم هست که از ...

اره عاطی جان به خاطر گودی کمر هم میتونه باشه عزیزم 

عزيزم مباركت باشه خانمي ، گواراي وجودت عزيزم ، ان شا الله كه ٩ ماه بارداري خوبي داشته باشي و روزي هم ...

مرسی عزیزم ، ایشالا نی نی شما هم به سلامت به دنیا بیاد 

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید من ی سوال دارم من اف اس اچم قبل 26 بود الان رفتم آزمایشمو گرفتم 10 بود.میشه ...

بلافاصله بعد از عمل شاید از داده بودی که هنوز پایدار نشده بوده
روزی که آز دادی تو سیکل هم مهمه

دوستان من روز 8 انتقالم . یک هفته ی اول در آرامش و نیایش سپری شد برام. ولی از دیروز خیلی افکار منفی ...

ازیتا جان فکر کنم همه همین جوری هستیم
منم دقیقا هفته ی اول سرشار از انرژی و ارامش بودم و مطمئن بودم که مثبت هستم
از فرداش همه چیز عوض شد برام
استرس و نگرانی و گریه و فشار روحی و...

ان شاء ا... خیره عزیزم و بهمون خبر خوش میدی به زودی

سلام منفی شد

سارگل جان خیلی متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت شدم
پست ها رو میخوندم تا به خبر شما برسم
اصلا انتظار نداشتم منفی بشی