2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من روز 8 انتقالم . یک هفته ی اول در آرامش و نیایش سپری شد برام. ولی از دیروز خیلی افکار منفی ...

آزیتا جون نگوووو 

منم حالم خیلی خیلی خوب بود 

ازدیشب توهم زدم 

همش به خودم میگم انقد خوشحال نباش زیاد نخند بعدا میشینی گریه میکنیا 

اصلا یه فکرای چرت و پرتی میاد توذهنم .دیشب همچین اینور اونور تکون میخوردم رو تخت انگار نه انگار که شاید تو دلم نی نی هس 

خداجونم شکرت       

سلام به همگی 

خدایا چی دارم میبینم ؟؟!!

آنا جون مامان شده ....دستام داره میلرزه ..

اگه بدونی چقدددد برات خوشحال شدم دختر !

این معجزه ی شیرین گوارای وجودت عزیزم 

نگران نباش وهمه چی رو بسپار به خودش ..

ان شالله همه چی به خیر بگذره ..

التماس دعای مخصوص دارم ازت !

خدایا شکرتتتتتتتتتت!

مامان سبحان عزیز ..ان شالله چیزی تا تولد مهرسا خانوم نمونده ..چه اسم قشنگی !

منتظر خبر زایمانت هستیم گلم 

لاله ی سرخ ..دوست عزیزم 

پس شماهم وارد سیکل وانتقال شدی ...الهی خبر مثبت شدنت رو بشنوم ...آمین 

دوستانی که مامان شدن مبارک باشه 

دوستانی که متاسفانه منفی شدن ..خدا بزرگه ...توکل کنید !

عید رو دوست ندارم، امسالم مثل سال های دیگه دست از پا درازتر، بازم باید به یه عالمه آدم جواب پس بدم که چرا بچه دارنشدم!! دلم برای همسرم میسوزه که باید جوابگو باشه و به روی خودش نیاره که مشکل داریم!!!!!

برای من معجزه مثل برنده شدن توی قرعه کشیه، هیچکدومش همونطور که تا الان اتفاق نیوفتاده، از این به بعدم منتظرش نیستم، من برای هرچی که الان دارمش بی وقفه زحمت کشیدم و شبانه روز تلاش کردم. امیدوارم برای همتون معجزه های ناب اتفاق بیوفته و یه سال پر از شادی رو شروع بکنید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم آسپرینتو کی میخوری؟ من الان انوکسان رو برا شب تنظیم کردم حتی دقت کردم در طول روز که سرم درد م ...

من آسپرین رو بعد ناهار میخورم با قرص پریناتال . به نظرت شب بخورم ؟  انا جون منم چند روزه سردرد دارم یه ر ز خیلی شدید بود تا صب نخابیدم البته من قبلا سابقه میگرن داشتم ولی خفیف 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم آسپرینتو کی میخوری؟ من الان انوکسان رو برا شب تنظیم کردم حتی دقت کردم در طول روز که سرم درد م ...

آنا جون ببخش همش سوال میپرسم من نیم ساعت بعد استفاده از شیاف دفع داشتم به نظرت یکی دیگه استفاده کنم؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دیگه نمیتونم دوباره برم دنبال درمان واقعادوبارشکست منوازپادرآوردشایدبگیدضعیفم آره واقعاضعیفم هیچی از ...

عزیزم نه ضعیف نیستی.....

خیلیم قوی هستی که پا تو این راه گذاشتی.....

ماهام میتونیم بشکنیم.....

سنگ نیستیم که.....

سنگم میشکنه چه برسه به ماها.....

عزیزم ایشالله با یه معجزه شیرین همچین قد راست کنی خودتم باورت نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  خدایا چی دارم میبینم ؟؟!! آنا جون مامان شده ....دستام داره میلرزه ..   ...

شاینا جون میبینی کار خدارو؟

ایشالله قسمت تک تک دوستای گلم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عید رو دوست ندارم، امسالم مثل سال های دیگه دست از پا درازتر، بازم باید به یه عالمه آدم جواب پس بدم ک ...

عزیزم تو اصلا نباید جوابگوی سوالای بی ربطی ک با وقاحت تمام ازت میپرسن باشی ی کلام هر کی ازت سوال کرد بگو تو فکر بچه نیستیم فعلا تا خدا چی بخواد برامون عزیزم ناراحت این و اون نباش از عید و زیباییش و سر سبزی و شکوفه ها لذت ببر از اینکه داری ب مادر شدنت نزدیک میشی لذت ببر برای خودت و همسرت زندگی کن ول کن مردمو اگه میتونی فاصله بگیر ازشون نزار چیزی موجب سلب آرامش تو بشه ببین من امسال فقط خونه خانواده خودم و همسرم میرم و بعدش مسافرت اگرهم خونه کسی قرار بود برم با قاطعیت تمام میگم تو فکر بچه نیستیم تا خدا خودش چی صلاح بدونه برامون..لیلای عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم فقط ب فکر آرامش و آسایش خودت باش از زندگیت لذت ببر مامان آینده😍