2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیاز نخوردم از موقع انتقال تا حالا هندونه و توت فرنگی خوردم  البته دوروزه دوغم زیاد میخورم ...

خوب کردی منم نخوردم من دیدم افت زدم یکم ماست خوردم خوب شد دهنم باید اعتدال رعایت کنیم 

سردم میشه جوراب میپوشم مثلا گرم میشم

دیگ گر گرفتگی ندارم سردم میشه بیشتر

Ban عزیز مبارکت باشه . گوارای وجودت . عزیز جنینات چند روزه بودن ؟ و اینکه چه علایمی داشتی میشه بگی ؟ ...

مرسی عزیزم، روزی شما 

ببین تا اونجا که من دیدم هر کسی نشونه متفاوت داره، من سه روز اول کمرم درد میکرد و سینه، بعد خوب شدم ، روز نهم و دهم لکه بینی داشتم، و همون روزا درد پریود شدید، از روز یازدهم سینه ام و کمرم خوب شد جوری که فکر میکردم منفی هستم دیگه هیچی رعایت نکردم یعنی خم میشدم و کار خونه انجام دادم و ترشح زیاد دارما 

جنین سه روز فریز بودن 

انا جان من الان شیاف واژینال گذاشتم البته ببخشید دستکش یکبار مصرفی که استفاده میکنم وقتی در اوردم یک ...

عزیزم این چیزا برا ماها عادیه استراحت کن نگران نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز 20 انتقالم با سنم تا پاهام خیلی درد میکنه بعد هم اصلا دسترسی به دکترم ندارم تلفن هم به هیچ ...

عزیزم استراحت مطلق داشته باش.....

رفع میشه به خودت استرس نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرتون پریوده؟؟! لانه گزینی که دیگه نمیتونه باشه

ببین ایشالله هر چیه خیره.....

بی بی روز نهم انتقال نشون میده ؟؟؟؟

عزیزم اینکارو نکن.....