2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
لاله جون دیروز سونو واژینال شدم بنظرت ممکنه اگه یه ساک دیگه داخل لوله باشه خدای نکرده دیده نشه ؟

عزیرم مگه دردات در چه حده؟

یعنی انقدری هست که بخوایی به خارج رحمم شک کنی؟

عزیزم امکان چیزی که گفتی هست اما اینکه با سونوی واژینال قابل تشخیص بود نمیدونم.....

اگه دلت آروم نمیگیره فکر کنم با دکتر نصر سونو بشی مطمئن بشی باز ببین دوستاتی که تجربه دارن نظرشون چیه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
غربالگری هفته 18 هست اما تو 16 هفتگی بهتره طول سرویکس چک بشه تو عکسای سونوی غربالگری اول هم میشه جن ...

وای لاله جون نگو دلم آتیش میگیره که هنوزم همچین اتفاقایی میفته که به خاطر جنسیت سقط کنن!!!!!

مخم سوت میکشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از بعد از ظهر درد پریود دارم هر وقت احساس خیسی میکنم سریع چک میکنم اما خدا رو شکر لک بین ...

ایشالله که داری مامان میشی.....

من روزی دو بار دل درد و پادرد پریودی خیلی کوتاه میاد سراغم فقط همین  امروز روز چهاردهم بود&nbs ...

ایشاله اساسی راحت میشی......

البته به همین خیال باش تازه آغاز سختیاته.....

تازه بذار به دنیا بیاد.....

اما سختیاش شیرینه!!!!

بچه ها خارش شدید گرفتم .میخام بکنمش از بس خارش داره ومیسوزه .از داخل نه از بیرون . چکارکنم؟

عزبرم به دکترت بگو حتما دارو میده نگران نباش.....

وقتی هم که امپول استروژن میزنم چقد ترشح دارم .خوبه یابد؟

خوب هورمون استروژن ترشحات آبکی رو باعث نیشه.....

سلام..بچها شما کسی رو میشناسین یا دیدین که بتاش ۱باشه روز ۱۳انتقال بعد روز ۱۵ مثبت شده باشه بتاش...ی ...

عزیزم من مورد دیدم حتی آز اول منفی بوده دومی + و حتی یادمه یه بار داستان یکیو میخوندم دو تا آزش منفی شده و منتظر پری بوده و حتی قاعده آورم میخوره و دو هفته بعد مجدد تست میده میبینه مامان شده.....

خوب عزیزم درسته این موارد نادرن اما غیرممکن نیستن.....

مثل مامان شدن من که مثل یه معجزس!!!!!

سلام خانما دوستم با ای وی اف الان رفته سونو بهش گفتن ساک خالیه، الان بایذ چیکار کنه؟ 

عزیزم بستگی داره می رفته!!!!

اگه هنوز جا داره باید منتظر بشه نه که اگه زمانش پر شده باید داروهاشو قطع کنه که سقط بشه.....

اینارم دکترش میتونه تشخیص بده!!!!

سلام دوستان اميدوارم همتون خوب باشيد من خطر بزرگي از بيخ گوشم گذشت ديروز ظهر يهويي تپش قلب شديد گرفت ...

عزیرم خدارو شکر به خیر گذشته.....

ایشالله هر دو صحیح و سالم از اتاق زایمان بیایبن بیرون و به عمر شیرین و طولانی در صحت کامل داشته باشین.....

میفهمت.....

خداروشكر بخير گذشت ولي خيلي بارداري پرماجرايي دارم تاحالا فقط سه ميليون پول بيمارستان خصوصي داديم بج ...

عزیز دلم.....

خیلی مراقب خودت باش.....

ایشالله بقیه روزاتم به سلامتی میگذرونی.....

عزیزم در مورد رقیق کنتده بعد زایمان یه مشورتی با دکتر هماتولوژ یا آنکولوژت داشته باش.....

با اینکه دکتر زنان من نیاز ندونست من به تجویز هماتولوژم ۶ هفته بعد زایمان البته بعد خوب شدن زخمم تزریق کردم.....

بچها یهسوال فوری..کسی میدونه هچینگ جنین چیه   و co culture تخمک یا جنین..کسی میدونه یعنی چی؟؟تو ...

هچینگ که پوسته جنین رو شکاف میدن که جنین راحت به مرحله بلاست برسه....

والا نمیدونم.....

حدسم اینه نشه اما مطمئن نیستم.....

برگشت به عقب چیه من نمیدونم چی هست چطور باید بفهمم

تو عکس رنگیت احتمالا باشه.....

یه نگاه بنداز ببین همچین چیزی هست؟

آنا جون من 3روزه سردرد شدید دارم از اونجایی که اصلا اهل مسکن خوردن نیستم بهش اهمیت ندادم امروز فشارم ...

عزیزم ممکنه ببین فکر کنم کیسه یخ بذاری بهتر بشه سردردت.....

یه امتحانی بکن من برا سردردام کیسه یخ پس گردن و شقیقه ها و پیشونیم میذاشتم تسکین میداد.....

اتفاقا دیروز با همسرم یه دید فنی به قضیه داشتیم.....

آخه بعضیا برا سردرداشون پیشونی رو خیس میکنن و زنجفیل میزنن منم کمپرس یخ.....

به این نتیجه رسیدیم اگه فشار بالا باشه سرد کردن باعث تنگ شدن رگها میشه و این باعث میشه سرعت بره بالا و فشار داخل رگ بیاد پایین.....

اما اگه سردرد برا کم شدن فشار باشه فکر منم زنجفیل بهتره چون گرم میکنه و رگ گشادتر میشه و سرعت پایبن میاد فشار بالا میره.....

حالا اینکه این تحلیل چه قدر کمک میکنه یا اصلا درسته نمیدونم.....

اما در کل باید ببینی علت اصلی بالا رفتن فشارت چیه چون مساله مهمیه!!!!!

عزیز دلم..... خیلی مراقب خودت باش..... ایشالله بقیه روزاتم به سلامتی میگذرونی..... عزیزم در مورد ...

ممنون اناجان اهان يعني زخم خوب بشه بعد تا ٦هفته انكسو زد؟براي من مهمه به تظرم بخاطر مخصوصا مشكل قلبي كه پيدا كردم انا جان باور كن مال كم خوردن اب هم بود بخاطر كيسه ابم كم اب خوردم بقول دكترم كفت هفت سينت كامله