2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست

سلام دوستان

امروز رفتم سونو از عصر پنج شنبه درد و گاهی خونریزی داشتم دکتر ساک دید و گفت رشدش کمه فردا باید بتا تکرار کنم و احتمال زیاد داروهام قطع میشه و باید منتظر پری باشم امروز ۲۲ روز شد که جنین انتقال دادم 😔😔😔

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله شما هم چند روز ديگه با خبرهاي خوش بيا اينجا . عزيزم اسم دخملي ما ان ش ...

مامان سبحان انشالله بسلامتی دخمل گلت بیاد بغلت اسمش خیلی قشنگه خوشنام باشه و خدا واسه مامان و بابا حفظش کنه🌺🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز روز  چهارده پریودیم فقط یدونه فولی دوازده داشتم..با توجه به دوره هام که بیست و ...

برای تنبلی اینوفولیک میدن به جای متفورمین و همین اوابوست
اما تو بروشور خود اووابوست نوشته روزی 4 تا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جونم خوبی.لاله نظرتو راجع به شرایط منم میگی؟؟خوندی پیامامو؟؟؟

اره عزیزم خوندم
نوشتم فدات شم
ازهات هم اگه اون گزینه ای سی دی مارک ، کل سی دی ها رو پوشش بده ، کاملا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان امروز رفتم سونو از عصر پنج شنبه درد و گاهی خونریزی داشتم دکتر ساک دید و گفت رشدش کمه فر ...

ارمغان جان مگه دو تا تیتر بتا نداده بودی؟

ممنون عزيزم ، ان شا الله كه به زودي قسمت خودتون باشه ، زياد هم نگران نباش ، ميبيني كه آنا جون هم با ...

مامان سبحان جون من یجا خوندم یکبار سقط داشتین ،قبل بارداری الان شما از نظر رحم بررسی شدین برای جلوگیری از سقط جنین؟

ارمغان جان مگه دو تا تیتر بتا نداده بودی؟

نه عزیزم بتا کاملا بین رنج نرمال بود روز ۱۴ بعد انتقال پیاده رویم زیاد بود از فرداش لک دیدم پروژسترون زدم اما از سه روز بعدش متوجه شدم علائم بارداریم ضعیف شد گر گرفتگی و تپش قلبم کمتر شد 

برای تنبلی اینوفولیک میدن به جای متفورمین و همین اوابوست اما تو بروشور خود اووابوست نوشته روزی 4 تا

به من گفت کمی تنبلی داری شاید به خاطر اونه گفته دوتا.....الان من گلوکوفاژ میخورم روزی دو تا...یعنی اونو قطع کنم به جاش اینوفولیک بخورم.البته باید با دکترم مشورت کنم.بعد از عید آزمایش دادم آماده شد میرم دکتر

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلااااااااااام به همگیییییییی

آناااااااااااااااااااجوووووووووونیییییییییی مبارکت باشه دختر.گوارای وجودت.ان شاا...صحیح و سالم معجزه اتو بغل کنی

آناااااااااااااا کووووووووووو سرم آی وی آی جی

کووووووووو پردنیزولون

کوووووووووو انوکساپارین

و کووووووووووو........

اون بالایی هم باید بخواد.درسته خدا گفته از تو حرکت و از من برکت ولی خیلی جاها هم خدا به آدم حال میده و میگه تو خسته ای و حرکت نکن و خودم بهت برکت میدم

الهی به حق ۵تن بچتو صحیح و سالم بغل کنی و حالشو ببری

من عققققد خواهرم بود درگیرررر بودم.تازه امشب تیکرتو دیدم خوندم و خوندم تا به خبر خوشت رسیدم

افسون عزیززززززم.الهی الهی الهی زه همین زودی زود معجزه خدا شامل حال تو و همه منتظرا بشه

لاله عزیزم ان شاا...جوجه هات خ ب چسبیده باشن و ۹ماه دیگه سالم بغلشون کنی و من بیام لنگرود خونتون و کلیبیج نان بخورم

نه عزیزم بتا کاملا بین رنج نرمال بود روز ۱۴ بعد انتقال پیاده رویم زیاد بود از فرداش لک دیدم پروژسترو ...

ارمغان جان کلا همیشه بهتره دو تا تیتر بتا داد تا خیال ادم راحت بشه
به پیاده روی ارتباط نداره عزیزم

به من گفت کمی تنبلی داری شاید به خاطر اونه گفته دوتا.....الان من گلوکوفاژ میخورم روزی دو تا...یعنی ا ...

گلوکوفاژ هم خوبه
اگه اضافه وزن داری که باعث لاغر شدن هم میشه و خیلی عالیه