2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
بچه ها امروز روز چهارم انتقالم .میگم خدا برام چه سرنوشتی نوشته .دعا کنید .اگه نشه این دفعه میدونم می ...

عزیزم به + شدن فکر کن بقیه رو هم بسپر به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاله همه دوستان باهم مامان بشیم این سری ما انا جون سوپرایز کنیم

آمیننننننننن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من روز چهارم هستم هیچ علایمی ندارم .از نگرانی دارم میمیرم.

عزیزم من سونوی قلب رفتم هیچ علامتی ندارم.....

فقط کم و بیش حالت تهوعه.....

متاسفم عزیزم اما نباید داروهاتون رو قطع کنین باید 48 ساعت بعد تکرارش کنین بدون نظر پزشک داروها رو ...

سلام خانوما. توروخدا کمکم کنید اگه اطلاعاتی تواین زمینه دارید 

اگه مورفولوژی صفر باشه چجوری میکرو انجام میشه آخه اسپرم باشکل نرمالی وجود نداره که. به ما گفتن انجام میدیم. 

بچه ها من امروز 18 انتقالم طاقت نیوردم بی بی زدم خط کنترل که بزور رنگ میگیره خط دومشم افتاد ولی کمرن ...

عزیزم پس ایشالله مامانی.....

یا منتظر باش یا یه بی بی معتبر دیگه برن.....

یا برو آز بده.....

اما بهترین کار همون صبر کردنه......

بچه ها من امروز 18 انتقالم طاقت نیوردم بی بی زدم خط کنترل که بزور رنگ میگیره خط دومشم افتاد ولی کمرن ...

عزیزم انشاءالله ک حتمامامان شدی وتاروزآزت صبرکن احتمالادیرگرفته باشه اصلااسترس نداشته باش همینکه دوخط افتاده خیلی خوبه

ان شاء ا... خیره عزیزم
انا جون امروز چی گفتن؟
گفتن کمرنگ هم باشه میتونه خبرایی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانوما. توروخدا کمکم کنید اگه اطلاعاتی تواین زمینه دارید  اگه مورفولوژی صفر باشه چجوری می ...

عزیزم برا مام صفر بود این صفر مطلق نیست که....

زیر یک رو صفر میگیرن.....

اما خوب یه کم تقویت کنین بهترم میشه.....

برا همسر من قبل میکروی سوم صفر بود بعد کلی مراقبت یک شد.....

میکروم موفق بود و دخترمو بغل کردم.....

تازه فکر کن الان برا دومیم طبیعی باردار شدم.....

ان شاء ا... خیره عزیزم انا جون امروز چی گفتن؟ گفتن کمرنگ هم باشه میتونه خبرایی باشه

من همیشه فکر میکردم وقتی + میشه پر رنگ پررنگه.....

برا من با بتای بالای صدهزاررررررر دیدین که کاملا پررنگ نبود.....

سلام خانوما. توروخدا کمکم کنید اگه اطلاعاتی تواین زمینه دارید  اگه مورفولوژی صفر باشه چجوری می ...

عزیزم وقتی پروسسینگ روش انجام میشه یه تعدادی اسپرم با مورفوی نرمال هم پیدا میکنن حتما

اما حتما و حتما یه تست SDFA انجام بدین
حتما هم چند ماهی مکمل همسرتون مصرف کنن + رعایت نکات تغذیه +کمپرس با کیسه یخ رو بیضه
اینا میتونن تاثیر گذار باشن
درسته که گفتن همین جوری انجام میدیم اما ممکنه خدای نکرده جنین هاتون کیفیت خیلی کم پیدا کنن
پس چند ماهی صبر کنین و مکمل های لازم رو مصرف کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان عزیز و مامانای گل یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین 😊تخمک کشی چندم پری باید انجام بش ...

تاریخ دقیق نداره اصلا
وقتی فولیکول ها بزرگ بشن پانکچر میکنن
برا یکی روز 13 میشه برا یکی روز 15 یکی روز 21 و....

عزیزم برا مام صفر بود این صفر مطلق نیست که.... زیر یک رو صفر میگیرن..... اما خوب یه کم تقویت کنین ...

وای خدای من بالاخره یک نفر پیدا شد که با مورفولوژی صفر میکرو موفق داشته باشه. خدا ایشالا بچه هاتو برات حفظ کنه یکم اروم شدم. البته قراره آزمایش dfi هم بدیم. 

سلام دوستان عزیز و مامانای گل یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین 😊تخمک کشی چندم پری باید انجام بش ...

عزیزم خوش اومدی.....

مامان گلی دقیقشو نمیشه گفت.....

من سه بار پانکچر شدم.....

روز ۱۲، ۱۳ و ۱۶ سیکل......

حالا فکر کن برا دو نفر متفاوتم میتونه متفاوت باشه.....

وقتی فولیکولات به سایز بالای ۱۷-۱۸ برسن دیگه یواش یواش آماده پانکچر میکنن.....