2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
بچه ها من میخوام سوال مسخره بپرسم ادم هر چند هزار بار هم شنیده باشه ها اما دلش میخواد باز بپرسه ب ...

اصلا ربطی نداره.....

وقتی من بعد سونوی قلبم هنوز ندارم دیگه حسابتو بکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم دو روزه فهمیدم اونم با حالت تهوع هام شک کردم و بی بی زدم..... آره عزیزم حتی یه فولیک اسید ...

آنا جون عزیزم چرا پروژسترون استفاده میکنی دکتر گفته نیاز هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
رز عزیزم به خدا بع تعداد نیست..... من هنوزم رو ابرام باورم نمیشه معحزش شامل حالم شده..... خدا بخوا ...

انا جونم خدا خودش میدونه اصلا تعداد مهم نبود ونبس برام فقت میگفتم ٤یا٥تا با کیفیت بشه برام و همونا مادرم کنه ....اما حالا میبینم هیچ وقت قرارتیس مادرشم زوری ک نیس 

شوهرم گفت ازمایسگاه بهش گفته دوتاش یکم بهتره 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
دست خدا درد نکنه خوب عیدی بهم داد 

رز عزیزم به تعداد نیست که خواهری.اینبار برام 2تا انتقال دادن دیدی که مثبت هم شد.قبلا 4تا هم انتقال میدادن و منفی میشد .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من میخوام سوال مسخره بپرسم ادم هر چند هزار بار هم شنیده باشه ها اما دلش میخواد باز بپرسه ب ...

لاله جونم منم این سری ک انتقال داشتم کلا درد سینه نداشتم..بزار ب حساب مامان شدن  ایشالااااااا

لاله جون به خدا من سینه هام شل شله..... هیچ علامتی ندارم جزء این حالت تهوع که فکر کنم اونم برا اعلا ...

ای جااااان آنا جوووونم باور کن روزمو با انرژی خوب دارم شروع میکنم چقد حااااااالم خوبه😄😄

آنا جون ی سوال.من از دکتر رزاقی برا 27 فروردین  و از دکتر طرازی برا 1 اردیبهشت وقت گرفتم کدومشو ...

عزیزم خوب من تجربه با طرا زی دارم و خوب وقت میذاره و هر کاری از دستش بر بیاد خصوصا برا کسی که بیش از دو سه بار منفی تجربه کنه میکنه تو که دیگه اون مرز رو رد کردی.....

در مورد رزا قیم والا من از نزدیک ندیدم اما خس خوبی بهش دارم....

مطمئنا اینا دکترن خدا نیستن.....

اما خوب اینکه حس کنی برات وقت میذارن خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اناجونم الان خوندم ک دوباره مامان شدی اونم طبیعی خعلی برات خوشالم ک دوبار مادرشدی 

خداخعلی دوست داره نهایت لذت ببر .

خعلی مبارک باشه ..........😍😍😍😍😍😍😍

رز عزیزم به تعداد نیست که خواهری.اینبار برام 2تا انتقال دادن دیدی که مثبت هم شد.قبلا 4تا هم انتقال م ...

تعداد مهم نیس کیفیتش مهم بکد ک اونم متوسطه

آنا جون عزیزم چرا پروژسترون استفاده میکنی دکتر گفته نیاز هست

عزیزم به خاطر جبران خطای خودم.....

دنباله همون داروی هورمونی که استفاده کردم.....

گفت احتیاطا میدیم چون پروژسترون داشته.....

انا جونم خدا خودش میدونه اصلا تعداد مهم نبود ونبس برام فقت میگفتم ٤یا٥تا با کیفیت بشه برام و همونا م ...

رز عزیزم یادت نیست حسرت جون با گرید سی مامان شد؟

اونم با دردونه سالم و زایمان موفق....