2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
لاله جان این حساس روحیه ات شدن رو به فال نیک بگیر دیگه چیزی تا فهمیدن خبر مامان شدنت نمونده 🤩🤩🤩

زینب جان ممنون از دل گرمیت
امیدوارم خداوند از زبونتون بشنوه
به شدت غصه ی دوستانی که برای چندمین بار منفی شدن رو درک میکنم
خیلی سخته این مسیر لعنتی
کاش دو هفته ما رو میخوابوندن بعدش یهو بیدار میکردن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها من میخوام سوال مسخره بپرسم
ادم هر چند هزار بار هم شنیده باشه ها اما دلش میخواد باز بپرسه

بچه ها من درد سینه هام رفته و اون سفتیش هم از بین رفته
درد زیر دلم هم از بین رفته
اینا رو به حساب بد بذارم یا واقعا ربطی نداره ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون انای عزیزم خبر شادی بخشت خیلی انرژی وامید به همه مون داد ممنون از دعای خیرت هر چند از دیرو ...

دوستم شما چندم انتقالی؟ منم درد داشتم اما همش از بین رفته فقط دل درد پریودی واسم مونده

قربونت برم عزیزم واقعا لیاقت این معجزه خدارو داشتی ...انشالله ک بزودی خبر مامان شدن تک تک بچه هارو د ...

بله عزیزم.....

چون به شرایطم اشراف داره ترجیح دادم برم پیشش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی آمین ان شاالله جواب صبر جمیل رو بگیری🙏🙏🙏🙏

انشالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من چرااینقد بدبختم بعداون همه زجرو هایپری و خرج ومرج از٢٨تاتخمک فقت ٤تاجنین متوسط حقه منه ...

رز عزیزم به خدا بع تعداد نیست.....

من هنوزم رو ابرام باورم نمیشه معحزش شامل حالم شده.....

خدا بخواد نشد نداره.....

با تمام وجودم لمس کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارکه انای مهربون خداوند برات صحیح و سالم نگه داره عزیزم خیلی شیرین و دلچسبه مطمئن باش همون خدای ...

فدات لاله جون.....

بچه ها من میخوام سوال مسخره بپرسم ادم هر چند هزار بار هم شنیده باشه ها اما دلش میخواد باز بپرسه ب ...

لاله نمیدونم چقدر شناخت روم داری ولی من از امید واهی دادن به کسی متنفرم متنفر .ولی تجربمو میگم من سینه های بسیار توپ و سربالایی دارم هیچ افتادگی تویه سینه هام وجود نداره از روز 7انتقال به قدری سینم شل و وارفته شد حالم از خودم بهم میخورد حتی پژمانم میگفت وا اینا رو پیشی خورده اینا چرا اینجوری شدن.بعدم اصلا درد سینه نداشتم از اون روز تا روز 12 انتقال که از بغل سینه فاصله ی بین زیربغل تا سینه ی درد خفیفی داشتم نوک سینم اصلا تا اخرین روز بارداریم حساس هم نشد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون باورت نمیشه هرچی بگم ولی از دیشب هرلحظه اومد تاپیک و تیکرتو دیدم اشکم ناخودآگاه میاد پایین از ...

واقعا با تمام وجودم میفهمم چی میگی.....

خودمم اشکم دم مشکم شده.....

هی میگم یعنی میشه؟

خواب نیستم.....

با اون همه مشکل.....

بدون هیچ مراقبتی و آمادگی.....

بعد میگم خوب "کن فیکون" همینه دیگه!!!!!

رز عزیزم به خدا بع تعداد نیست..... من هنوزم رو ابرام باورم نمیشه معحزش شامل حالم شده..... خدا بخوا ...

آنا جون ی سوال.من از دکتر رزاقی برا 27 فروردین  و از دکتر طرازی برا 1 اردیبهشت وقت گرفتم کدومشو برم باتوجه به شرایطم و اینکه واقعا دنبال دکتریم که روم کار کنه از باری به هر جهت ویزیت شدن بدم میاد .بعدم چندتایی مریض داخل نندازه

آناي عزيز و مهربون، با اين حالت براي همه منتظرا دعا كن، خيليا مثل خود من آرزوي ديدن اين دو خط رو دار ...

نگفته دارم دعا میکنم.....

به حرمت همین معجزه از خدا برا تک تکتون معجزه میخوام......

ممنون انای عزیزم خبر شادی بخشت خیلی انرژی وامید به همه مون داد ممنون از دعای خیرت هر چند از دیرو ...

لاله جون به خدا من سینه هام شل شله.....

هیچ علامتی ندارم جزء این حالت تهوع که فکر کنم اونم برا اعلان وجود بوده یواش یواش داره کمتر میشه.....

فقط خواست من یه تکونی بخورم.....

انا جون اون باکلاسه چشم منو گرفت :))))))))))))) مبارکتون باشه الهی خیلی ذوق داره دیدن بی بی مثبت

ایشالله یکی از اون باکلاسارو برامون بذاری.....