2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

مبارکه انای مهربون
خداوند برات صحیح و سالم نگه داره عزیزم
خیلی شیرین و دلچسبه
مطمئن باش همون خدایی که معجزه کرده ، برات سالم نگه میداره عزیزم

التماس دعا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورم نمیشه اون همه برا دخترم بدو بدو کردم و حالا رو هوا معجزه شامل حالم شده..... باورتون میشه حتی ...

عزیزم در نهایت همه چیز خواست خداست
چه مکمل دارو بخوری چه نخوری
وقتی خدا بخواد و دستور بده ، همه چیز اتفاق میوفته اونم به بهترین شکل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز اگه پروژ رو فقط چند تا داده برا اینکه زود پریود بشی داده رز خیلی دقت کن اصلا حرف گوش نمیکنی ها ...

مرسی عزیزدلم 

یکم بهترم الان 

اما الان شوهرم رفت کارت فریز بگیره و بدترین خبردنیا رو شنیدم .....خسته ام 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ثمین جون به خدا همه چی در عرض کمتر از دو روز اتفاق افتاده..... بی بی، بتا، سونوی قلب......

آناجون باورت نمیشه هرچی بگم ولی از دیشب هرلحظه اومد تاپیک و تیکرتو دیدم اشکم ناخودآگاه میاد پایین از شادی.فقط ماها که میکرویی هستیم میدونیم این پروسه ی میکرو چه ظلمیه چه دردیه .خدا اینبار جواب تموم سختیای بارداریه اولتو برات جبران میکنه میبینی چه راحت بدون اینکه خودتم خبر داشته باشی ی نینی گذاشت تویه دلت.خداروشکر خیلی انرژی گرفتم از خبر بارداریت .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینم دو تا بی بی خوشگل ایشالله قسمت همه منتظرا و مامانا..... راستی این بی بی مال بتای بالای صدهز ...

آناي عزيز و مهربون، با اين حالت براي همه منتظرا دعا كن، خيليا مثل خود من آرزوي ديدن اين دو خط رو دارن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند م ...

مامان صبحان عزیز ان شاء ا... سال 97 برای برادرتون هم سالی پر از خیر و خوبی باشه و یه کوچولو خونه اشون رو شلوغ و پر انرژی کنه 

لاله جون با تمام وجودم و به حرمت همین معجزه از خدا میخوام سال جدید رو با شادی شروع کنی...... برا تک ...

ممنون انای عزیزم
خبر شادی بخشت خیلی انرژی وامید به همه مون داد

ممنون از دعای خیرت
هر چند از دیروز کمی استرس اومده سراغم و از امروز هم که دلم میخواد فقط گریه کنم

هر چند میدونم نباید به علامت ها دل بست و مهم نیستن
اما از یکی دو روز اخیر سینه هام شل شدن و دردش کم کم داره از بین میره
درد زیر دلم هم چند روزه از  بین رفته
برای همین خیلی استرس وجودمو گرفته

آتریسای عزیزم حرفات داره از دهن من داره در میاد انگار...  منم خسته ام خیلی خسته ام ولی میدونم ...

افسون جان عزیزم خیلی اشک ریختم با این پستت
ان شاء ا... خدا به همه مون یه نظر از روی لطف کنه اون وقت همه چیز حله
برای خدا کاری نداره
قطعا کاری نداره
امیدوارم بخواد و برا همه مون معجزه اش اتفاق بیوفته

ممنون انای عزیزم خبر شادی بخشت خیلی انرژی وامید به همه مون داد ممنون از دعای خیرت هر چند از دیرو ...

لاله جان این حساس روحیه ات شدن رو به فال نیک بگیر دیگه چیزی تا فهمیدن خبر مامان شدنت نمونده 🤩🤩🤩

آتریسای عزیزم حرفات داره از دهن من داره در میاد انگار...  منم خسته ام خیلی خسته ام ولی میدونم ...

افسون عزیزم این درد امروزتو من سالیانه ساله از سر گذروندم میفهممت.کاملا درکت میکنم منم همین حرفایه شما رو میزدم نمیدونی وقتی تک و تنها پله هایه ابن سینا رو بالا و پایین میکردم و تا ی روزنه ی امید برام باز بشه و نشد.12بار انتقال جنین دادم بخدا کم نیست بار سیزدهم نمیخواستم بدم به پژمان گفتم واستیم جنین که فریزه بذاریم بعد عید گفت نه که نه من امید دارم میشه .شد ولی چه شدنی.هنوزم اشکام بند نمیاد وقتی یاد پروژسترونهایه لعنتی میوفتم میدونی چقدر ضجر کشیدم به امید اینکه فقط برم بگه همه چی نرماله ولی نشد.منم گفتم اسم دکتر و دوا و درمون رو نمیارم ولی بازم دلم رضایت نمیده .میدونی وقتی خواهرشوهرم که 9سال ازم کوچیکتره میاد میگه ثمین 14 فروردین بچه ی حدیث(جاریم هستش)به دنیا میاد از ناراحتی خونه نمیمونه که تو دلت نشکنه آدم چه حسی پیدا میکنه؟دلم خونه ولی چه کنم خواهری.بازم باید تلاش کنم .ی روزی یکی از دوستامون بار 14 انتقال تویه سن 49سالگی باردار شد من بهش گفتم طاهره چه صبری داشتی امروز میبینم ثمین تو هم به اون روز رسیدی .اینهمه حرف زدم بهت بگم از رحمت خدا غافل نشو تلاشتو بکن ی روزی قسمت من و شما و بقیه ی منتظرا هم میشه که یکی مامان صدامون کنه خدا بزرگه خیلی هم بزرگه صبور باش خواهرم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینم دو تا بی بی خوشگل ایشالله قسمت همه منتظرا و مامانا..... راستی این بی بی مال بتای بالای صدهز ...

انا جون اون باکلاسه چشم منو گرفت :)))))))))))))

مبارکتون باشه الهی
خیلی ذوق داره دیدن بی بی مثبت

بچه ها من چرااینقد بدبختم بعداون همه زجرو هایپری و خرج ومرج از٢٨تاتخمک فقت ٤تاجنین متوسط حقه منه ...

رز عزیزم حق داری فدات شم
اما واقعا خواست خدا بالاترین چیزه
ان شاء ا... همون 4 تا برات جوجه میشه و تلافی این همه سختی در میاد عزیزم

بچه ها من چرااینقد بدبختم بعداون همه زجرو هایپری و خرج ومرج از٢٨تاتخمک فقت ٤تاجنین متوسط حقه منه ...

دوست عزیز غصه نخور، همين چهارتا اگه خدا بخواد همچین بچسبه به جونت ایشالا که بخندی به این حرف خودت