2777
2789

شرایط دوستمه تاپیک قبلی شرایط پسره رو نگفته بودم خودتونو بزارین جای خانواده پسره 

بچها دوست من دختر خوبیه ولی از خانواده معمولی ایی هستن پدرش مهندسه مادرش خانه دار دو تا بچن ظاهر معقولی داره اخلاقی هم خوبه حداقل برای من به عنوان ی دوست خوب بوده 

از اون طرف پسره ک دوست پسرشه واقعا دوستمو دوست داره پسره شرایطش خوبه  و خیلی خانواده دار هستن 

یعنی باباش تو شرکت نفت بوده عنو اش استانداره داییش ریس بانکه و مامانش استاد دانشگاهه از اینجور خانواده ها ولی خانواده دوستم متاسفانه عموهاش به قاچاقچی معروفن و درسته ک خیلی باهم ارتباطی ندارن ولی بازم تو تحقیقات اینارو گفتن به پسره 

شما بودین جای پدر مادره پسره اوکی میدادین؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دیدگاه خانواده پسره : متاسفانه خیر 

ولی اگه واقعا پسره دختره رو دوست داره دیگه کاریش نمیشه کرد و قبول میکردم 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

ماها جای اونا نیستیم نمیتونیم باشیم پس نمیتونیم نظر بدیمبا تشکر

اینکه درسته ولی دوستم خیلی ناراحت بود ددد و دل کرد باهام واقعا حرصم گرفت ک اینده ی دختر چرا باید بخاطر ی فرد دیگه داغون شه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
بستگی ب طرز فکر خانواده پسره داره .

چطور باشه اوکی نیدن چطور باشه رد میکنن

چطور باشه اوکی نیدن چطور باشه رد میکنن

اگه در مورد خودِ دختره فک کنن ک چجوریه و خانواده خودش ینی باباش و مامان و بردارش اینا ن عمو و اینا و عللقه مندی پسرشون اره اوکی میدن ولی اگه فراتر برن که خانوادشون قاجاقچی هس یا چی ممکنه ک جوابشون منفی باشه .