2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047502 بازدید | 684604 پست

آنای عزبز یعنی شما کلا ۲ روز هستش فهمیدی باردای ؟ میدونی بیشتر بخاطر داروها دارم میپرسم که هیچکدومو مصرف نکردی و خدا صحیح و سالم نگهش داشته ،، اونجاست که میگن اگه خدا بخاد هیچکش نمیتونه جلوشو بگیره ، فقط باید خدا یخاد ،آنای عزیز مارو هم دعا کن

یعنی با موفولوژی کمتر از ۵ اسپرم بارداری طبیعی شدی بدون هیچ دارویی ، و بدون هیچ استراحتی ؟ بدون هیچ برنامه ریزی ؟

دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

آنا جون

خدایا شکرت که معجزت رو یک بار دیگه شامل حال دوستمون کردی

مبارکت باشه عزیزم ایشالا که 9 ماه بارداری راحتی داشته باشی

خیلی خیلی خوشحالمون کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای آناااااااااا جون چشمام از گریه هایی که از دیروز کردم باز نمی شد تا این پستتون رو خوندم  ه ...

افسون جون خدا شاهده دیروز که دیدم گفتی منفی شدی خیلی ناراحت شدم.....

وقتی فهمیدم دردونم قلبش میزنه گفتم خدایا دل افسون جونم شاد کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیییلی خوشحال شدم عزیزم.مبارکت باشه. ان شالله این روز قسمت تک تک این عزیزان بشه

آمین عزیزم ایشالله قسمت تک تک منتظرا و مامانامون بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آتریسای عزیزم حرفات داره از دهن من داره در میاد انگار...  منم خسته ام خیلی خسته ام ولی میدونم ...

عزیزم ایشالله حس مادریت با یه معجزه شیرین فوران کنه......

ببین من ماهها منتظر معجزه بودم.....

دقیقا اون ماهی که معجزه فراموشم شد سراغم اومد......

پس معلومه بی خیالی خیلی کمک میکنه......

انا جون من را نمیدونم یادت میاد یا نه یک ماه و نیم پیش چند وقتی مهمون تاپیکت بودم منفی که شدم رفتم ا ...

عزیزم فدات بشم ایشالله که با یه معجزه شیرین تمام تلخیا و سختیا فراموشت میشه......

تبریک میگم عزیزم. انشاالله سالم بغلش کنی .... من به دلم افتاده بود شما قراره خبر خوبی بهمون بدی.. بر ...

عزیز دلم برا تک تکتون دعا میکنم چه منتظرا چه مامانا......

ایشالله همه یه همچین بارداریو بچشن......

آنای عزبز یعنی شما کلا ۲ روز هستش فهمیدی باردای ؟ میدونی بیشتر بخاطر داروها دارم میپرسم که هیچکدومو ...

آره عزیزم دو روزه فهمیدم اونم با حالت تهوع هام شک کردم و بی بی زدم.....

آره عزیزم حتی یه فولیک اسیدم نخوردم.....

یعنی دکتر میگفت فلان مکملو داری که؟

میگفتم خانوم دکتر هیچی....

هیچی.....

فقط لووتیروکسین میخوردم.....

انوکسوپارین و شیاف پروژسترونمو هم از دیروز شروع کردم.....

حتی ما اون ماه اقدام درست درمونم نداشتیم.....

برا همین من خنگ قبل اینکه پریود بشم داروهای هورمونیمو شروع کردم و پریود نشدنم منو به تعجب ننداخت چون قرار بود تا سه چهار ماه پریود نشم.....

یعنی واقعا رو هوا اومده.....

حتی بتام انقدر بالا بود دکتر دنبال دومیم میگشت.....

خندیدم گفتم خانوم دکتر من برا اولی این هم خودمو کشتم حالا بیاد دو تام بشه.....

گفت هیچی بعید نیست.....

آره عزیزم دو روزه فهمیدم اونم با حالت تهوع هام شک کردم و بی بی زدم..... آره عزیزم حتی یه فولیک اسید ...

بازم تبریک میگم آناجون انشاءالله ک همه ی ماهامنتظرام بیایم وازهمچین روزای خوشمون تعریف کنیم خدابراتون حفظش کنه

سلااااام

تبریک میگم آنا جووون خداروشکر معجزه شیرینی واست رخ داده 

از این حاملگی و این یهوویی شیرین لذت ببر تو هم حتما مث من حاملگی اولتو چیزی نفهمیدی و همش با استرس و ترس از دست دادن گذشته 

امیدوارم تا آخرش خوب و شیرین بگذره نی نی رو بغل بگیری 

راستی تیکر و آبی زدی لابد حست میگه پسره

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا

من که همسرم تقریبا اکثر دوستان رو میشناسه. دیشب بهش گفتم تورک آنا دوباره داره مامان میشه. خیلی خوشحال شد بشکن میزد میگفت مبارکه مبارکه. در جریان زحمتایی که آناجون میکشه هست آخه. من براش تعریف میکنم که چقدر راهنماییمون میکنه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

سلاااااااااااااااااااام

وااااااااااااااااای آناااااااااااا🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

خدا میدونه این چند وقت حس ششم می گفت آنا قراره دوباره مامان بشه

خدایااااااااا شکرت

همش می خواستم بهت خصوصی پیام بدم بگم نگرانیت مال نی نیه؟ ولی خجالت می کشیدم اگه حسم اشتباه گفته بود و نمی خواستم تو موقعیتی بذارمت که یه درصد احتمال شادی نباشه 

آناااااااا خییییییییییییلی خییییییییییییلی خوشحال م😍😍😍😍😍

واقعا یادم میره گاهی همه چیز دست اونه 

آنا جون خدایا شکرت که معجزت رو یک بار دیگه شامل حال دوستمون کردی مبارکت باشه عزیزم ایشالا که 9 ماه ...

فدات بشم مرمر عزیز.....

ایشالله همه دوستان تجربش کنن.....