2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
سلام آنا جون مبارک باشه خیلی خوشحال شدم مواظب خودت باش یادت نره منم دعا کنی الان دعات گیراتره یا حق❤ ...

عزیز دلم مگه میشه یادم بره.....

به نامم نگم برا همه همچین معجزه شیرینیو میخوام.....

حتی مامانایی که طعم شیرین مامان شدنو چشیدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متن پیام:  خوبی مهربونم، خوبی دریاییییی عششششق، دلم میخواد از خوشحالییییی جیغغغغ بزنم باورم نم ...

عزیز دلم منظورت منم؟

برا ایمنی و انعقادی؟

فعلا دکترم همه حوانبو داره رعایت میکنه توکل به خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای آناجووووون! تازه میخواستم بیام دلداریت بدم که تیکر بارداریتو دیدم! وای خدا چه اتفاق عجیبی! همیشه ...

عزیزم فدات بشم.....

من هر ماه منتظر معجزه بودم اما اون ماهی که باید منتظر میموندم نمیدونم چرا مغزم تعطیل کرد.....

دکترم میگفت تعجب میکنم تو قبل شروع پریودی این داروهای هورمونیو شروع کردی.....

گفتم به خدا من تا پریود نشم حتی استامینوفن هم نمیخورم نمیدونم چرا این دفعه اینکارو کردم.....

اگه حالات تهوع سراغم نیومده بودن نمیدونم چی میشد.....

خیلی واسه دردونم دعا کنین که اشتباهم گریبانگیرش نشه.....

فقط چیزی که دلمو آروم میکنه اینه چون معجزه خداست خدا خودش حفظش میکنه و دلم به دعای شما دوستان گرمه.....

عزیزم فدات بشم..... من هر ماه منتظر معجزه بودم اما اون ماهی که باید منتظر میموندم نمیدونم چرا مغزم ...

انشاالله که سالم میاد تو بغلت عزیزم، اینجا کلی خاطرخواه داری که شبانه روز دعاگوی تو و خانوادت هستن😘

انشاالله که سالم میاد تو بغلت عزیزم، اینجا کلی خاطرخواه داری که شبانه روز دعاگوی تو و خانوادت هستن😘

دلم به همین گرمه......

به دعای ناب و زیبای دوستان.....

سلام به همه ی دوستان عزیز امیدوار حال همگی خوب باشه 

چند صفحه عقب موندم فقط دیدم آنای عزیز دوباره قراره مامان بشه اومدم تبریک بگم 

آنای عزیز و مهربون به سلامتی عزیزم چه عیدی خوبی خدا بهت داده واقعا وقتی آدم بی خیال بعضی چیزا باشه این معجزه ها هم شامل حالش میشه . درسته همه واسه اولی بدو بدو کردیم که قدرشون رو بیشتر بدونیم ایشالا همگی بچه های بعدی رو خدا بهشون بدون دردسر بده .  خداروشکر که صدای قلبشم شنیدی اصلا نگران نباش ایشالا همه چی به خوبی پیش میره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

وای آناااااااااا جون

چشمام از گریه هایی که از دیروز کردم باز نمی شد تا این پستتون رو خوندم 

هزااااااااااااااران بار تبریک 

الهی شکرررررررررر 

خدا خیلی دوستتون داشتههههه نگران هیچیم نباش خدا خودش مراقب این فرشته هست .. 

من که دیگه ای وی ف رو می بوسم می زارم کنار  دیگه کشش ندارم .. فقط برام دعا کن که ارامش بگیرم و با دیدن یه زنی که بچه بغلشه بغض نکننم ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمين جان گريه امروزم جريان داره نميخواستم كسي رو ناراحت كنم توضيح ندادم ، من و برادرم به فاصله چند م ...

الهی بگردم .. خواهر خیلی غصه ی برادرشو می خوره ...  الهی که انتظار برادرت و خانمش هم تموم می شه  تو خونه تک تکمو ن صدای بچه می پیچه ..

مراقب خودت باش این روزای باقیمانده عزیزم

دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

خیییلی خوشحال شدم عزیزم.مبارکت باشه.

ان شالله این روز قسمت تک تک این عزیزان بشه

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام به روی ماه مامان گل مون..نمیدونید چقد ذوق دارم به روز شمار تیکر بارداری تون که نگاه میندازم..فک ...

آتریسای عزیزم

حرفات داره از دهن من داره در میاد انگار... 

منم خسته ام خیلی خسته ام ولی میدونم این بار با همیشه فرق دارم دیگه نمی رم سراغ این درمان لعنتی ..  من همه کار کردم تو این سال ها پیش بهترین ها رفتم از بیتک طرازی و عارفی و ....  پیش همه رفتم همه جور درمان روم انجام شده .. بهترین نتیجه ش چی شد .. یه بتای هفتصد و یه ساک خالی و دنیا دنیا حسرت..

دیگه جونی برام نمونده .. قیافه برام نمونده ، روحیه برام نمونده ... از پروژسترون متنفرم از استرادیول متنفرم از شیاف از درمان .. 

فقط می خوام یه جایی باشم هیچ صدایی نباشه .. اروم و بی صدا زندگیمو کنم

کاش حس مادریم  فروکش کنه .. غروب کنه  ..

انا جون من را نمیدونم یادت میاد یا نه یک ماه و نیم پیش چند وقتی مهمون تاپیکت بودم منفی که شدم رفتم امروز صبح چشمم افتاد به تاپیکت باورم نمیشد زیر اسمت تیکره ولی بعد گفتم چرا که نه خدا جواب مهربونی های این دختر را داد که چقدر به منتطرها کمک کرد برات بهترین ها را میخوام عزیزم دارو هم نمیدونم چی خوردی ولی فعلا مهم نیست و اثر نمیکنه گرنگه دار من ان است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
به خدا خودمم نمیدونستم..... هنوز تو شوکیمممممم..... دقیقا روزی که بی بی + شد اومدم ازتون التماس دع ...

تبریک میگم عزیزم. انشاالله سالم بغلش کنی .... من به دلم افتاده بود شما قراره خبر خوبی بهمون بدی.. برا ما منتظرا هم دعا کن ممنون

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
به خدا خودمم نمیدونستم..... هنوز تو شوکیمممممم..... دقیقا روزی که بی بی + شد اومدم ازتون التماس دع ...

تبریک میگم عزیزم. انشاالله سالم بغلش کنی .... من به دلم افتاده بود شما قراره خبر خوبی بهمون بدی.. برا ما منتظرا هم دعا کن ممنون

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام به همه ی دوستان عزیز امیدوار حال همگی خوب باشه  چند صفحه عقب موندم فقط دیدم آنای عزیز دوب ...

فدات بشم عزیزم.....

آره واقعا عیدی شیرینی بود فقط خدا به خیرش کنه.....

تا غربالگری اول دل تو دلم نیست.....

سپردم به خدا و دلم به دعای دوستان گرمه.....