2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

وای خداباورم نمیشه الهی شکرت اینومن تواین حال بدم ب فال نیک میگیرم معجزه همیشه هس 

دوستای گلم شرمنده مرامتونم...... دست تک تکتونو میبوسم..... گفتم بیام از نگرانی درتون بیارم بعد سر ...

وااای آنا جون تو شوکم خیلی خیلی یعنی بی نهایت خوشحال شدم عزیزم 

فقط دارم میخندم خداجووونم شکرررت 😍😍😍😍😍😍😍آنا جون تواین روزات برای ماهم دعا کن عزیزم

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان دلم آنا جونی بارداری ؟؟؟ وااااااای مردم از خوشحالی آنا بانو

وای آنا چی میگی....دوباره مامان شدی....مبارکههه.عزیزمممممممم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

خدایا شکرت 

خیلی خیلی بهت تبریک میگم چه معجزه قشنگی انشالله صحیحو سالم میاد بغلت نی نی کوچولو

😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه هاواقعاخداچرامارواینطورامتحان میکنه من میگم منفی بشه خدایی نکرده چجورتوصورت خونواده شوهرمونگاکنم ...

عزیزم قدیمیا میگفتن پیش پیش به استقبال مصیبت نرید. تو از کجا میدونی منفی هستی آخه؟انشاءالله که عید رو شاد و خوشحال با نی نی هات جشن میگیرین. حق داری دلگیری،به خاطر اینهمه داروی هورمونی آدم کلا بهم میریزه.امیدوارم مادرت هم زود سلاتیش رو به دست بیاره. بعدم چو فردا شود فکر فردا کنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

هزاران هزار بار تبریک،خدا میدونه چقد خوشحال شدم برات. از شادیت شادم. مبارکه عزیزم،انشاءالله قدمش خیره و به ناز پدر مادر بزرگ شه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم قدیمیا میگفتن پیش پیش به استقبال مصیبت نرید. تو از کجا میدونی منفی هستی آخه؟انشاءالله که عید ر ...

آره واقعاخداخیلی بزرگه امیدوارم زودخودموپیداکنم واگه جوابش مثبت بشه شرمنده بچم میشم ک انقدگریه کردم 

باورم نمیشه اون همه برا دخترم بدو بدو کردم و حالا رو هوا معجزه شامل حالم شده.....

باورتون میشه حتی وقتی به همسرم گفته بی بی بخر گفت خوشیا؟؟؟

از پنجشنبه رو هوام......

شادی و ترس......

هنوزم باورمون نشده.....

بدون حتی یه فولیک اسید.....

با اون داروهایی که احمقانه خوردم.....

باورم نمیشه فقط میتونم بگم برا تک تکتون چه مامانا چه منتظرا همچین معجزه ای رو آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای خدا آنا موهایه تنم سیخ شد مامان شدی دوباره؟؟؟الهی شکرررررررررررررررررر .الهی قلب کوچولوش 120سال برات بتپه.خیلی خوشحال شدم برات بخدا اشکم سرازیر شده نمیدونم چطوری بگم خیلی شوکه شدم از خبرت .ای خدا شکرت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....