2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
سلام بچها..خوبین..راستش من امروز ۱۱انتقالمه ..جنینام یه روزه بودن ۲تا جنین گرید آ برام انتقال دادن.. ...

عزیزم یه روزه روز ۱۱ واقعا زوده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاا..یعنی ممکنه که تو ادرارم هنوز نیوده باشه؟پس به نظرتون کی میتونم بیبی بزارم

اصلا بی بی نذار!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانما من یه سوال دارم ولی خجالت میکشم بپرسم 

ببخشید ولی من از چندروز بعد انتقال شورتم خیس میشه و ترشح سفید کم هم دارم 

الان روز ۱۱ هستم شما هم اینجورید؟

میگم طبیعیه؟ 

خداجونم شکرت       

آنا جانم من دست و پا شکسته بعضی از پست هارو خوندم، راستش عجیب نگرانت شدم، انشاءالله که خیلی زود بخیر میگذره عزیزم. برات صدقه دادم اگه قابل باشم. امیدوارم هر چی هست نتیجه اش به شادی باشه و آرامش به وجود تو نازنین برگرده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما من یه سوال دارم ولی خجالت میکشم بپرسم  ببخشید ولی من از چندروز بعد انتقال شورتم خیس میشه ...

عزیزم ترشحات طبیعیه.....

یه مقدارش مال شیافه اگه داری یه مقدارم به خاطر استروژنه......

آنا جانم من دست و پا شکسته بعضی از پست هارو خوندم، راستش عجیب نگرانت شدم، انشاءالله که خیلی زود بخیر ...

عزیزم شرمندتم......

فدات بشم......

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چيزى اراده فرمايد كارش اين بس كه مى‏ گويد باش پس [بى ‏درنگ] موجود مى ‏شود (۸۲)

این آیه ی سوره یس
خیلی منو بفکر فرو می بره همیشه...

دوستای گلم فردا صبح زود میرم ازمایش
اگه قسمتم باشه و خدا بخواد بهم میده..

جواب هر چیزی که باشه مسلما بهترینه برام

منو از دعاتون بی نصیب نزارید. 🙏🏻

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمین جون اون دوستی که چند روز قبل خبر خوشحال کننده اش رو گفته بودم که بعد از چند تا سقط رفت تهران دک ...

فردا میزنگم بهش ازش وقت میگیرم.مرسی لاله جون.ولی به نظرم اینکه اسم دکترا رو بیان کنیم خیلی هم مفیده حداقل میتونیم بفهمیم کدوم دکتر کاراییش چطوریه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چيزى اراده فرما ...

الهی که خدا برات دوتا نینی خوشگل بخواد و به دل مامانشون تا 9ماه بچسبن و صحیح و سلامت بیاد بغلت.زود خبر بده منتظریم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها من چهارشنبه پانکچر کردم ونمیدونم گفتم یانه ک ٢٨ تا تخمک داشتم

دیروز حالم خوب بود تارفتیم خونه خاهرشوهرم یزده فقت مرغ شکم پر خوردم ک نفخ کروم ونفسم بالا نیومد ....کلن ی قاشق غذامیخورم دیگ نفسم قط میشه 

چکار کنم سریعتر از این هایپری دربیام؟؟؟؟

امروز ک غذانخوروم جز دوتاسفیده تخم مرغبا گوجه و چن تادونه کیوی ....دوتاسرمم ک دکترداده زدم

رایتی پروژسترون چرا داده بهم دیشب وامسب زدم؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و...