2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
بچه ها من چهارشنبه پانکچر کردم ونمیدونم گفتم یانه ک ٢٨ تا تخمک داشتم دیروز حالم خوب بود تارفتیم ...

عزیزم پودرپروتیین ازداروخونه بگیرخیلی خوبه،من ۴بارپانکچرشدم هر۴بارم هایپرشدم بارآخر نفسم بالا نمیومد ولی باپودرپروتیین خیلی زودترازدفعه های قبل حالم خوب شد البته سرم آلبومینم داشتم ولی آلبومینو توهر۴بارداشتم ،این پودر پروتیین  فقط تواین سیکل جدیدبود وتوسیکلای قبلی نداشتم واسه همین بنظرم توبهبودم خیلی موثربود

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمامن تازه اومدم نی نی سایت بخاطر اینکه آی وی اف انجام دادم میخوام کمکم کنین امروز هفتم انتقا ...

عزیزم نگران نباش  خیلی ازمامانای تاپیک بی علامت بودن .

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چيزى اراده فرما ...

عزیزم ایشالله امروز یکی از آغازهای زیبای زندگیت باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناي عزيزم اميدوارم به حق آبروي حضرت فاطمه هرمشكلي داري حل بشه كم به تك تكمون محبت نكردي الهي الهي ب ...

فدات بشم عزیزم......

من کاری نکردم......

مخلص تک تکتون هستم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها گرفتگی های شدید رحم میتونه از پروژسترونی  که از واژینال میزنم باشه؟ از عصر تا حالا هر چن ...

عزیزم نگران نباش به دکترت بگو نیاز باشه داروی جنبی کنارش میده.....

سارا جون توروخدا ببخشا این چند روزه خیلی تعطیلم مامان بودی درسته؟

من ازکجا بفهمم جنینام چند روزه بودن .زنگ بزنم کلینیک سارا بهم میگن؟بعد عکس جنینارو بهم میدن اگه بخوا ...

عزیزم جنینات فریز بودن یا فرش؟

بچه ها من چهارشنبه پانکچر کردم ونمیدونم گفتم یانه ک ٢٨ تا تخمک داشتم دیروز حالم خوب بود تارفتیم ...

عزیزم تنها راهش همون رعایت رژیمته......

آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهی......

پودر پروتئین......

ژله......

دوغ.....

سفیده تخم مرغ......

پروژسترونام والا نمیدونم چرا داده؟

همین دو تا بوده؟

شاید میخواد زودی پریود بشی!!!!!

سلام خانمامن تازه اومدم نی نی سایت بخاطر اینکه آی وی اف انجام دادم میخوام کمکم کنین امروز هفتم انتقا ...

عزیز دلم اصلا دنبال علامت نباش......

واقعا علابم رودتر از ۶ هفته خودشونو نشون نمیدن.....

اولین علامت همون بتای + هست......

بقیه هر علامتیو میگن مال داروهاست و رفلکس بدنها به داروها متفاوته.....

من خودم جزء بی علامت ترینا بودم.......

عزیزم نگران نباش به دکترت بگو نیاز باشه داروی جنبی کنارش میده..... سارا جون توروخدا ببخشا این چند ر ...

نه عزیزدلم اخر هفته ازمایش دارم خدا کمک کنه.فقط نمیدونم چرا رحمم ایقد درد میکنه

سلام بچه ها.افسون جون ایشالا ک نتیجه هر چی هست ب صلاح و مصلحتت باشه.mey و نی نی تپل جون واقعا اگه میتونین تا جاییکه میشه بی بی نزنین لطفا و صبر کنین تا روز آز.آنا جون مهربون و عزیز عشق همه بچه های تاپیک الهی ک هر چی زودتر مشکلت ب خیر و خوشی بگذره و همین مشکل با کمک خدا برات بشه ی شادی بزرگ خدا بخاطر کمکایی ک ب همه منتظرا و زجر کشیده ها میکنی دستتو میگیره عزیزم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزیزدلم اخر هفته ازمایش دارم خدا کمک کنه.فقط نمیدونم چرا رحمم ایقد درد میکنه

عزیزم پس به فال نیک بگیر.....

ایشالله داری مامان میشی که پیش پیش بهت اعلان شد....

نمیدونم جنین اهدایی گرفتم . راستی یه چیز دیگه میخام ساعت شیافم رو از 10صب تغییر بدم .اخر شب بزارم . ...

آهان پس عزیزم نمیشه چیزی گفت دقیق....

چند روز قبل انتقال پروژسترونت شروع شد؟