2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047736 بازدید | 684623 پست
عزیزم تا جایی که من میدونم معمولا میکرو انجام میشه.....

ممنونم یعنی کلا میکرو میکنن

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
سلام دخترا . من امروز صبح پانکچر کردم .زیر دلم خیلی درد می کنه انگار بهش وزنه اویزون کردن .هیچ مسکن ...

انشالا كه جنين هاي خوبي داشته باشي، به من شياف ديكلوفناك دادن، منم دلدرد زيادي داشتم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم برا یه اتفاقی که برامون افتاده عاجزانه ازتون التماس دعا دارم توروخدا دعا کنین به خیر بگذره امیدم به دعای شما دوستای گلمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها به دادم برسین ظهر انوکساپارین زدم نمیدونم چرا داره اینجوری میشه باد کرده میشینم دردم میکنه نم ...

عزیزم احتمالا بد زدی.....

بعد تزریق فشار دادی؟

نگران نباش ایشالله چیزی نیست.....

بعضا اینطوری میشه.....

اصلا خودتو نگران نکن.....

فردا یا شنبه به دکترت بگو من فکر کنم مال تزریق بده جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همش ریخت بیرون شیافه انگار یعنی اثر نکرد تو نمیره زیاد دکترم ک گفت واژینال بهتره  45مینی خوابی ...

عزیزم اگه حداقل نیم ساعت خوابیدی اون مومشه و نگهدارنده شه.... 

داروش جذب شده اصلا نگران نباش......

ممنونم یعنی کلا میکرو میکنن

معمولا میکرو میکنن.....

اسم آی وی اف شناخته شده تره واسه همین اسمشو خیلی جاها همون آی وی اف مطرح میشه چون آشناتره وگرنه کارشون تقریبا یکیه فقط فرقشون تو نحوه لقاحه......

عزیزم احتمالا بد زدی..... بعد تزریق فشار دادی؟ نگران نباش ایشالله چیزی نیست..... بعضا اینطوری میش ...

نه عزیزم اصلا فشار نمیدم خیلی اروم تزریق میکنم.فکر میکنم شکمم دیگه پذیرش تزریق نداره

انشاله به بزرگی حضرت فاطمه خدا کمکتون کنه

فداتون بشم یعنی فقط انگاری بخوان از ترس به یه جا پناه ببرن به اینجا پناه آوردم......

تمام تنم داره میلرزه توروخدا خیلی دعام کنین......

نه عزیزم اصلا فشار نمیدم خیلی اروم تزریق میکنم.فکر میکنم شکمم دیگه پذیرش تزریق نداره

پس یه چند روز به رونات بزن.....

شکمت فرصت استراحت داشته باشه.....

دوستای گلم برا یه اتفاقی که برامون افتاده عاجزانه ازتون التماس دعا دارم توروخدا دعا کنین به خیر بگذر ...

آناجون ان شاءلله بخیرمیگذره ،ان شاء الله حضرت فاطمه بادستای خودش گره ازکارتون باز میکنه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم اگه حداقل نیم ساعت خوابیدی اون مومشه و نگهدارنده شه....  داروش جذب شده اصلا نگران نباش.. ...

من یا یکساعت می خوابم یا 45مین

اخه می گم ک تنگ شده نتونستم زیاد بدم داخل نگرانم حالا فردا بیشتر سعی می کنم

دلو کمرمم درد می کنه

آناجون ان شاءلله بخیرمیگذره ،ان شاء الله حضرت فاطمه بادستای خودش گره ازکارتون باز میکنه.

فدات بشم......

خیلی داغونمممممم.....

جز شما کسیو نداشتمممممممم......

دوستای گلم برا یه اتفاقی که برامون افتاده عاجزانه ازتون التماس دعا دارم توروخدا دعا کنین به خیر بگذر ...

من بع ایت الکرسی اعتقاد دارم برات خوندم انشالله مشکلت حل بشه گلم

من بع ایت الکرسی اعتقاد دارم برات خوندم انشالله مشکلت حل بشه گلم

فدای دلهای مهربونتون بشم......

انقدر استرس دارم حتی خدا شاهده نمیتونم یه صلوات درست و حسابی بفرستم همش قاطی میکنم انگار که مغزم تعطیله......