2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
اخه من یه اشتباه بزرگ کردم .بعد از پانکچر درد نداشتم .بلند شدم چند جا تنهایی رفتم .پیاده روی هم داشت ...

باید استراحت میکردی

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
ممنونم عزیزم .رفتم عضو شدم . میشه بگی بهترین ساعت برا استفاده شیاف پروژسترون هست ؟

عزیزم والا من ساعت مشخصی براش لحاظ نمیکردم فقط هر روز همون ساعت استفاده میکردم فقط اگه داروی ضد انعقاد داری دو ساعت با پروژسترون فاصله بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون سلام  من امروز ۱۹ انتفالم لکه بینی همراه با درد دارم رفتم دوتا پروژستون زدم بنظرت چیکا ...

عزیزم سقط چیه؟

اگه با یه لک این حرفو بزنی مثل من به خونریزی بیفتی که فاتحه همه چی خوندست......

عزیزم به داروهات ادامه بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات بشم عزیزم الهی ک هممون مامان میشیم...لاله جون واقعا موندم مشکلم چیه چرا جنین تو رحم من رشد نمیک ...

بهار جون چند روز قبل یه خبر خوش گذاشتم اینجا یادته؟
یه بار دیگه برو بخون
اونم مشکلات انعقادی داشت
و چند تا ایتم ایمنی مشکل داشت

عزیزم با تشخیص درست و درمان به موقع باردار شد
الانم شکر خدا فعلا بتاش نرماله و حالشم خوبه
تا ان شاء ا... دو هفته بعد بره و قلب رو ببینه

من البته نمیدونم شما کدوم ایتمات مشکل داشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین ی چیزی بگم؟...فکر کنم افسردگی گرفتم😢همش گریه میکنم سر سقط اولم ناراحت شدم ولی نه اینجوری یا ان ...

بهار جان با تمام وجود از خداوند میخوام سال بعد روز مادر همچین ساعتایی فرشته ی کوچولویی بغلت باشه
که و معنای واقعی سختی های این چند سال رو فراموش کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد اون‌حادثه کلا حافظه مم از دست دادم مجبور شدم با پروفایل جدید بیام. گفتم حالت رو بپرسم اون روزا خ ...

وای گونش 😭😭😭😭😭😭
نمیدونی چقدر به فکرت بودم
خدا میدونه فقط
حتی از انا جون هم سری قبل احوالت رو پرسیدم

خیلی خوشحالم خبر دادی از خودت
هرگز اون خبر اخر و رفتنت فراموشم نشد
امیدوارم شرایط و احوالت بهتر باشه
و همسرت قرین رحمت و ارامش

عزيزم ١٤ تا جنين من رو توي ٤ تا ني بسته بندي كردن دو تا ٣ تايي و دو تا ٤ تايي كه ٣ تاي اول رو بار او ...

ممنون عزیزم
فکر کردم 14 تا بعد از انتقال اخیر  داشتین
ان شاء ا... اونا هم بمونه برای نی نی دوم و سوم :))

انا جون برای بند اومدن خونریزیت چیکار کردی  خیلی استرس دارم

عزیزم برا من علاوه بر دو آمپول دو تا شیاف اضافه شد، انوکسانم قطع شد، استراحت مطلق شدم.....

۲ ماه طول کشید......

آره لاله جون این کار آبان خیلی قشنگه هر چند ۲۵ تومن آب میخوره..... برا زایمانم فیلم برداریو داره او ...

25 تومن؟؟
پشیمون شدم اصلا کار خوبی نمیکنه 😂😂😂😂😂
مد نشه صلوات

سلام اناجون من 6هفته و1روز رفتم سونو واژینال گفت قلب تشکیل شده اما ضربانشو نوشته صفر.

اندازه جنینمم تو 6هفته و 1روز5ونیم بود.

گفت همه چیزش خوبه.

شنبه نوبت سونو مجدد نوشته واسم.

مگه میشه قلب تشکیل شده باشه اما ضربان نداشته باشه

خیلی استرس دارم که خدایی نکرده ضربانش تشکیل نشه.

کسی اینجور بوده؟بعدش قلبش ضربان داشته باشه ایا این طبیعیه؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
خوب عزیزم مطمئنا شرایط خاص فرق داره من شرایط عمومیو گفتم چون اکثرمون نقص ایمنیمون در حد همین باردار ...

زمانی که دوز بالا داشتم نه انا جون
اون جریانش مربوط بود به حساسیت داروییم
زمانی که دوز 10 میلی( دو تا 5 تایی) استفاده میکردم رو میگم

البته میگم بدن با بدن و نوع مشکل با مشکل فرق داره قطعا
اما در حالت کلی فکر نکنم این طور باشه که پرد سیستم ایمنی رو برای مدت طولانی  در حالت پایدار نگه داره

انا جون تو دوره انتقال استراحتت در چ حد بود؟من داشتم تو خونه افسرده میشدم اومدم خونه مامانم استراحت چند روز طبقه اول خونش چندتایی پله داره ولی 

20اسفندم باید برم برای کارت ملیم خونم طبقه3 هرچند دکتر گفت پله مهم نیست  منم اروم اروم مثل مورچه میرم میام از پله 

دیگ گفتم بمونم فعلا ک پله خونمو نرم بالا باز بیام پایین واسه20اسفند 

لاله جون من دقیقا این تولدم دعات شامل حالم شد...... دخملم مجال نداد یه عکس درست درمون با کیک تولدم ...

عزیزم چه ماه شده قطعا با اون صورت کیکی 😍😍😍😍😍