2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

وای چه عالی مبارکت باشه منم یه دونه جنین دارم بعد عید انتقال میدم برام دعا کن 

خدایا شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا .

من امروز صبح پانکچر کردم .زیر دلم خیلی درد می کنه انگار بهش وزنه اویزون کردن .هیچ مسکنی هم بهم ندادن .چیکار کنم خودم می تونم چیزی بخورم ..این درد طبیعی هست یا نه

یا امام رضا
سلام دخترا . من امروز صبح پانکچر کردم .زیر دلم خیلی درد می کنه انگار بهش وزنه اویزون کردن .هیچ مسکن ...

هاپر شدی عزیزم؟

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
سلام آنا جون...چرا من آ اس آ و هپارین داشتم ولی خودم همش فکر میکنم مشکل از خون منه و هم اینکه کم خون ...

عزیزم من اون زمان که ابن سینا و بیمارستان بانک ملی بود باهاش ویزیت شدم الان فکر کنم هیچ کدوم نمیره بذار یه شماره دارم یکی از دوستان داده به ترای کن شاید بتونی پیداش کنی.....

44059972، چهار عصر چهارشنبه ها هستش

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نباید درد داشته باشی منم انجام دادم این ماه درد نداشتم فقط تاشب نفخ داشتم شدید

اخه من یه اشتباه بزرگ کردم .بعد از پانکچر درد نداشتم .بلند شدم چند جا تنهایی رفتم .پیاده روی هم داشتم چند ساعتم رو صندلی یه جا نشستم

یا امام رضا
آنا جون منم ب مدت ۲ ماه ب ۶ و هفته ای ی دونه ب ۱۲ داشتم ولی اردیبهشت تموم شد و من انتقال اولم آبان م ...

ممکنه بی تاثیر نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com