2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
سلام دوستان خوبید من از دیروز یعنی روز ۱۱ انتقالم  زیر دلم گاهی سمت چپم گاهی سمت راستم  ...

شما عجالتا امیدوار باش
ما هم عجالتا کاری بهت نداریم ولی بعد از مثبت شدن آزت  حسابی به حسابت میرسیم !! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلب بچه تا9هفته جا داره تشکیل بشه

گفت تشکیل شده.

ضربانش(fhr) نوشته بود صفر

واسه همین استرس گرفتم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
مرسی لاله جون چقدر بده اگه هاش سی جی باشه. اینجوری نمیتونم زودتر برم آزمایش یا بی بی بذارم :( الان ر ...

خب این تاثیری تو مثبت کاذب شدن نداره خیالت جمع 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بزار انا جون بیاد راهنماییت کنه گلم نگران نباش سم برات

ممنون عزیزم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

نه عزیزم کم نیست
مبارکه عزیزم
عجب شبی هم مامان شدنت قطعی شده
ان شاء ا... بتای دوم هم بده و رشدش رو چک کن عزیزم

مبارکت باشه و همه چیز عالی پیش بره

سلام به همه دوستان عزیزان اگه در مورد سوالم اطلاعی دارید لطفا بهم بگید از روز پانکچر تا امروز خیلی ...

عزیزم اصولا بعد از پانکچر یه کم ورم ها میخوابه
وزن هم تا حدی کم میشه
اما اگه تا این حد زیاده که خیلی به چشم میاد حتما ایتمای خونی رو چک کنین و ازهای روتین و تیروئید

من بعد پانکچر اولم درد نداشتم

ولی پانکچر دومم ک چند روز پیش بود تو بخش خوب بودم اومدم خونه تا ی روزدولا دولا راه میرفتم از درد

فرداش بهتر شدم الانم تخمدونام هنوز درد داره ک ب خاطر پانکچره مخصوصا بعد عطسه ی درد بدی می گیره

سلام گونش عزیز،من اون وقتاکه شماتواین تاپیک میومدی خواننده خاموش بودم روزی که اون خبربدداددی انقدرنا ...

اره دقیقا به یاد اون دوستمون  هم هستم
ان شاء ا.... همسرش کاملا بهبود پیدا کرده باشه

سلام آنا جون...چرا من آ اس آ و هپارین داشتم ولی خودم همش فکر میکنم مشکل از خون منه و هم اینکه کم خون ...

بهار جون شما گروه خونیت منفی نیست هست؟

سلام به همگی دوستان خوبم من به ذهنم رسید که اگه بشه به جای ویزیت با یک پزشک برم کلینیک ناباروری که ...

من ابن سینا بودم و تا جایی که میدونم خیلی اهمیت نمیدن
البته پیش خود دکتر توکلی اگه ویزیت بشین که ممکنه چون پرسنل خودشون هست نظرش براشون مهم باشه و اهمیت بدن

به نظرم اول ابن سینا رو یکی دو بار ویزیت شو
ببین کارشون چطوره
اگه خوشت نیومد برو مرکز قم اونجا هم از نظر رفتار و اخلاق تعریفش رو شنیدم هم از نظر امکانات

سلام دخترا . من امروز صبح پانکچر کردم .زیر دلم خیلی درد می کنه انگار بهش وزنه اویزون کردن .هیچ مسکن ...

باید فشار میاوردی برات مسکن بزنن
من این سری مرکز چون دولتی بود نمیزدن برام!!
هر پرستاری رد میشد خواهش میکردم اما نزدن
یه پرستار هم گفت برات زدیم وقتی گفتی!!
گفتم کی زدین؟ سرمم که قطعه دستمم که زیر پتو بود از کجا زدی؟

به هر حال یه پرستار خدا شناس اومد و دلش سوخت و برام زد
میتونی شیاف استامینوفن  ساده بذاری

اخه من یه اشتباه بزرگ کردم .بعد از پانکچر درد نداشتم .بلند شدم چند جا تنهایی رفتم .پیاده روی هم داشت ...

دردت برا همینه عزیزم
نباید روز اول پیاده روی میکردی