2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047740 بازدید | 684623 پست
عزیزم فقط همینان؟ هموسیستئینت که نسبتا بالاست..... دیگه نزدیک ۱۲ هست که ماکزیمم برا بارداریه..... ...

4تا صفحه برات فرستادم.خوب اون هموسیستئیت رو باید چیکارش کنم؟چه کنم الان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون فزستادم آزمایش هامو/بی زحمت ی نگاه بنداز

عزیزم اصل کاریو که بررسی ژن غلظت خونه نداری که!!!

ببین من همه این تستهایی که تو دادی برام نرمال بودن حتی هموسیستئینم ۷ بود اما هم mthfr هم paı1م هتروزیگوت بودن و جهش داشتن و نشون میداد ژن غلظت خونو دارم.....

حتما حتما انجامش بده!!!!!

ببین بده یه دکتر زنان نزدیک خونتون اینارو برات نسخه کنه!

همون نسخه ۳ که معمولا میذارم:

Mthfr

Pai1

عزیزم اون زمان هزینش با بیمه حدودای ۴۰۰ بود......

من عملا همه داروهای مربوط به بحث انعقادیمو با جواب این دو تا آز داشتم.....

هموسیستئینتن مجدد چک کنی بد نیست.....

ببین بگو این چهار قلمو رو برات بنویسه:

Cbc

homocysteine

Mthfr

Pai1

اگه دکتر درست درمون رفتی ببین صلاح بدونه فاکتورای دیگه هم اضافه کنه وگرنه این ۴ قلمو چک کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون من پریودام 27روزس دیروز موعدم بود مثل قبل پریود  باید ببخشید باد از واژنم خارج میشه طبی ...

عزیزم کمرتو ببند با شال پشم.....

سردیم نخور....

ایشالله حل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کمرتو ببند با شال پشم..... سردیم نخور.... ایشالله حل میشه.....

ببندم کمرمو واسه جنین هام بد نیست تو گرما باشن

بعد من یبس نیستم اصلا ولی نفخ دارم غذاهم ک زیاد نمی خورم بگم از غذاهه

4تا صفحه برات فرستادم.خوب اون هموسیستئیت رو باید چیکارش کنم؟چه کنم الان

دیدم هر چهار صفحه رو.....

ببین جواب mthfr و pai1 کلا توماریه واسه خودش.....

عزیزم برا هموسیستئینت فعلا همون آب زیاد بخور.....

سالسیلات دارارو هم بخور.....

لیست سالسیلات دارارو دوباره برات میذارم.....

حالا mthfr و pai1 رو بده با جوابشون شاید راحت بشه همفکری کرد.....

مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی):

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از:

بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی،گیلاس، خرمای خشك، تمشك، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر كاری، فلفل و زردچوبه.

عزیزم اصل کاریو که بررسی ژن غلظت خونه نداری که!!! ببین من همه این تستهایی که تو دادی برام نرمال بود ...

یعنی این 4قلم اصل کاریه؟کافیه برا انعقادی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببندم کمرمو واسه جنین هام بد نیست تو گرما باشن بعد من یبس نیستم اصلا ولی نفخ دارم غذاهم ک زیاد نمی ...

عزیزم من تا سه ماه اول کمربند پشم شتر میبستم نگران نباش.....

احتمالا طبعت سرده...

ببین در مورد طبعت نمیدونم ولی من که طبعم سرد بود تا ماه سوم لب به سردی نزدم و فقط گرنی غیر قاعده آور خوردم و کمربند و جوراب پشم داشتم....

دیدم هر چهار صفحه رو..... ببین جواب mthfr و pai1 کلا توماریه واسه خودش..... عزیزم برا هموسیستئینت ...

این 4 قلم رو دادی 400تومن آنا جون؟من این 4صفحه رو دادم شد 464تومن به نظرم اگر اشتباه نکنم 

عزیزم من تا سه ماه اول کمربند پشم شتر میبستم نگران نباش..... احتمالا طبعت سرده... ببین در مورد طبع ...

من فکر کردم طبعم گرمه اخه

باشه عزیزم سردی نمی خورم حواسم هست دیگ پرتقال و اب پرتقالم نخوردم 

شیرم حذف کنم؟یا با خرما بخورم

یعنی این 4قلم اصل کاریه؟کافیه برا انعقادی؟

عزیزم دو تای اول که برا چک مجدده.....

بقیه رو دادی.....

این دو قلم آخرم کلا ندادی که خیلی مهم بودن تعجب میکنم چرا بعد ۱۲ بار انتقال واست ننوشتن......

من اگه میدونستم ندادی مجبورت میکردم انجام بدی.....

آخه گفته بودی کامل انجام دادی ایمنی و انعقادیارو.....

مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی): مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: بادام، سیب، ...

ممنونم آنا جون