2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست
اره من اینو شنیدم من هم مادرم دوقلو داره هم خاله مادرم داشت ارثشو داریم خیره من خودم دوقلو دوست دار ...

عزیزم با دو تا هم سه یا چهار قلو هم ممکنه.....

هر کدوم میتونن تقسیم بشن......

نگران نباشاگه تعداد بالا بره نهایت ریداکت میکنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم با دو تا هم سه یا چهار قلو هم ممکنه..... هر کدوم میتونن تقسیم بشن...... نگران نباشاگه تعداد ...

آنا جون به نظرت من ازمایش انعقادی مجدد بدم یا لازم نیست.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانمممممم مبارک باشه عزیزم. خدارو شکر انشالله نی نی ت 9 ماه می چسبه به دلت. 48 ساعت دیگه دوباره آ ...

من فقط دیشب یه ترشح قهوه ای رنگ داشتم و تموم الان دیگه ندارم....جنین سه روزه بود

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

سلام مبارکه عزیزم مبارکه ازدیشب همش توفکرت بودم ب دلم افتاده بودک مثبت میشی عزیزم حضرت زهراعیدیتوبهت داددعاکن ب ماهام بده ن دوباره تکرارکن خیلیم خوب

ای جانمممممم مبارک باشه عزیزم. خدارو شکر انشالله نی نی ت 9 ماه می چسبه به دلت. 48 ساعت دیگه دوباره آ ...

بیمارستان گاندی 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

سلام به همه دوستان

عزیزان اگه در مورد سوالم اطلاعی دارید لطفا بهم بگید

از روز پانکچر تا امروز خیلی وزن کم کردم دکتر بهم پودر وی (برای بدنسازی) داد که روزی سه لیوان درست کنم بخورم و گفت که سفیده تخم مرغ و غذاهای پرپروتئین بخورم اینها رو انجام می دم اما خیلی وزن کم کردم می ترسم مشکلی پیش اومده باشه برام رفتم از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نیست اما خودم که آب شدن بدنم رو می بینم می ترسم 

اگه راهنمایی دارید ممنون میشم بهم بگید

متشکرم.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
سلام به همه دوستان عزیزان اگه در مورد سوالم اطلاعی دارید لطفا بهم بگید از روز پانکچر تا امروز خیلی ...

عزیزم مشکلی نیست من روز انتقال 104کیلو بودم روز 13 انتقال که رفتم آز بتا دادم 96کیلو شده بودم و بتامم مثبت شد .دکتر گفت از استرسه نگران نباش بعد دوباره وزنم اومد بالا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون ب چه مبنایی به بعضی ها می گن ی شیاف صبح ی شیاف شب ب یکی دیگ می گن روزی دوتا شیاف وروزی دوتا ...

عزیزم معمولا نرمش همون دو آمپول تنها یا ۲-۳ تا شیافه.....

کسایی که بیشتره معمولا لک بینی یا خونریزی داشتن.....

برا من فقط دو تا آمپول بود با خونریزیم شد دو تا آمپول و دو تا شیاف.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مشکلی نیست من روز انتقال 104کیلو بودم روز 13 انتقال که رفتم آز بتا دادم 96کیلو شده بودم و بتام ...

ممنونم عزیزم تشکر

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
سلام به خواهرای گلم. ..من آزمایش دادم. ..انگار خواب میبینم. ..من با یه جنین مثبت شدم😢😢😢 ولی بتام ...

خدایا شکرتتتتتتتتت.....

دیدی به یکی بودتش نیست بخواد بگیره میگیره......

گوارای وجودت......

بتاتم خوبه نگران نباش......

هدیه روز مادرتو گرفتی.....

ایشالله هدیه بعدیتو از دستهای کوچولوش بگیری......

پیشاپیش روز مادرو به همه دوستان چه مامانای حال چه آینده نزدیک تبریک میگم.......

آنا جون به نظرت من ازمایش انعقادی مجدد بدم یا لازم نیست.

عزیزم برام بفرست آزاتو بگم نیاز داره تکرار کنی یا نه؟

شاید بعضیا نیاز باشه بعضیا نه......

تبریک به همه زنانی که مادر شدن به خصوص مادرهای تازه ان شاء الله جنین هاتون به رحمتون محکم متصل بشه و به سلامتی بعد از 9 ماه به دنیا بیارینشون 

برای مادرهای منتظر و منم دعا کنید ان شاء الله سال دیگه روز مادر، مادر شده باشیم آمین.

عزیزم برام بفرست آزاتو بگم نیاز داره تکرار کنی یا نه؟ شاید بعضیا نیاز باشه بعضیا نه......

باشه عزیزم

من فقط دیشب یه ترشح قهوه ای رنگ داشتم و تموم الان دیگه ندارم....جنین سه روزه بود

عزیزم پس بتات خوبه روز ۱۴ معمولا برا پنج روزه خوبه.....

یعنی عملا روز ۱۴ جنین ۵ روزه بتات بالای ۲۰۰ میشه......