2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام به همه دوستان عزیزان اگه در مورد سوالم اطلاعی دارید لطفا بهم بگید از روز پانکچر تا امروز خیلی ...

عزیزم والا من خیلی اطلاعات ندارم.....

اما حتما جای نگرانی نیست.....

به تغذیت برس اما اگه خیالت راحت نمیشه یه ویزیتی با دکترت داشته باش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من خیلی اطلاعات ندارم..... اما حتما جای نگرانی نیست..... به تغذیت برس اما اگه خیالت راح ...

دکترم اعظم السادات مهدویه اصلا خوب به سوال هام جواب نمی ده خیلی کم حرف می زنه دوبار بعد از پاکنچر پیشش رفتم آیا همه دکترهای فوق تخصص اینطورین به سختی جواب می دن یا این دکتر این جوریه

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

نمیدونم از اخرین بازدیدم از این تایپیک چندوقت گذشته ولی خیلی دلم برای این تایپیک تنگ شده بود

سه قلوهام الان یک سال و نیمه هستن

منم بعد از چند بار میکرو باردار شدم 

اطلاعاتم رو صفحات اول تایپیک دیدم

روز 28بهمن 94 آزمایش دادم و بتام 840 شد

یک اسفند تکرار ازمایش بود بتام 1035 شد

موفقیت میکرو در تکراره

اونقدر تکرار کنید تا نتیجه بگیرید موفقیت برای ادم های پرتلاشه ، ناامید نشید ، ناامید فقط شیطانه

خدایی که افریده ، خودش بهتون تمام نعمت هاش رومیده، امیدوار باشید و تلاش کنید و توکل کنید

برای همه تون ارزوی موفقیت دارم

یا حق

دکترم اعظم السادات مهدویه اصلا خوب به سوال هام جواب نمی ده خیلی کم حرف می زنه دوبار بعد از پاکنچر پی ...

عزیزم والا اکثر دکترا اینجورین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برام بفرست آزاتو بگم نیاز داره تکرار کنی یا نه؟ شاید بعضیا نیاز باشه بعضیا نه......

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام نمیدونم از اخرین بازدیدم از این تایپیک چندوقت گذشته ولی خیلی دلم برای این تایپیک تنگ شده بود ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی بهمون سرزدی.....

واقعا سر زدن مامان قوت قلب دوستای منتظره.....

ایشالله عروسی دردونه هاتو ببینی.....

عزیزم انصافا سخته خدا قوت......

ایشالله بهترین درجات علمی و اجتماعی رو داشته باشن و همیشه شاهد موفقیت و شادیاشون باشین.....

باشه عزیزم

عزیزم فقط همینان؟

هموسیستئینت که نسبتا بالاست.....

دیگه نزدیک ۱۲ هست که ماکزیمم برا بارداریه.....

Mthfr و paı1 چی؟

اونارو انجام ندادی؟

عزیزم خیلی کار خوبی کردی بهمون سرزدی..... واقعا سر زدن مامان قوت قلب دوستای منتظره..... ایشالله عر ...

آنا جون فزستادم آزمایش هامو/بی زحمت ی نگاه بنداز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....