2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام به همه منم روز دوم انتقالمه همش سرفه دارم  گاهی هم شدیده  قشنگ ب شکمم فشار میاره ر ...

عزیزم نگران نباش اصلا چون واقعا جنین سالم بیدی نیست به این بادا بلرزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم من روز دوم انتقالم انقدر خندیدم که اب از چشمام در اومد دیگه سپردم بخدا.

منم نی نی هامو سپردم به خدا انشالله که چیزی نمیشه

فرق ما باکسایی که طبیعی باردار میشن همینم هس که اونا این یه ماه اول رو اصلا خبر ندارن و با آرامش طی میکنن ولی ما لحظه به لحظه داریم به نی نی هامون فک میکنیم به خاطر همین خیلی حساس تریم 

خداجونم شکرت       
سلام به همه منم روز دوم انتقالمه همش سرفه دارم  گاهی هم شدیده  قشنگ ب شکمم فشار میاره ر ...

سانازجون من بعد پانکچر با سرفه شدید به هوش اومدم  و سرفه ها هنوز ادامه داره حتی نیم ساعت بعد انتقالم شدید سرفم گرفت یکی از پرستارو صدا زدم آب ولرم برام آورد روزای بعد انتقال همچنان سرفه داشتم و دارم اما تا جایی که بتونم با خوردن آب سعی میکنم کنترل کنم و با این وجود چند روز قبل آز من مثبت شد خدا روشکررر خودم ۹۰ درصد متقاعد کردم که جواب آزم منفی میشه و موقعی که جواب تیتر بتا رو دیدم باورم نمیشد پس امیدوار باش