2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
امپولا هارو باید سرساعت بزنیم ؟

بهتره زمان رو رعایت کنی.....

خصوصا هورمونیارو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرادیول کارش چیه مگه ؟سرساعت بخورم؟به من گفته روزی چهارتا ونصف بخورم

عزیزم برا بالا بردن ضخامت آندومتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نگران نباش نه خنده، نه عطسه نه سرفه برا جنین سالم مشکلی به وجود نمیاره...... جنینی که با ا ...

سلام به همه

منم روز دوم انتقالمه همش سرفه دارم 

گاهی هم شدیده  قشنگ ب شکمم فشار میاره

روز پانکچر سرفم شروع شد ک گفتن به خاطر ماده بیهوشیه 

ولی حق با شماست جنین سالم با این چیزا اتفاقی براش نمی افته حرفتون معقوله 

برام دعا کنین دوستان میکرو دوممه

ی چیزی دکتر قبل انتقال اومد صحبت کرد و گفت سرفه و عطسه هیچ مشکلی واسه جنین ایجاد نمی کنه چون اون تو رحمه 

سلام بچه ها من امروز روز دهم انتقالمم من تقریبا از روز چهارم پنجم علامت های زیادی داشتم ولی امروز ...

عزیزم نگران نباش چون بدنت به داروها عادت کرده علایمو حس نمیکنه......

علایمیکه قبلا داشتی اصلا ربطی به بارداری نداره و علایم بارداری زودتر از ۶ هفته نمیاد.....

دوستان من اصلاویتامین دی نخوردم دکترم چیزی بهم نگفت بایدمیخوردم؟

عزیزم اگه کمبود نداری نیازی نبود بخوری......

گفت خودتون اذیت نکنین نیم ساعت اول مهمه و جنینی  ک سالم باشه ب رشد خودش ادامه میده 

توالتم گفت فرقی نداره چ فرنگی چ ایرانی

گفت جنین تزریق میشه تو رحم مثال زد ژله تزریقیرو گفت ژله تکون می خوره ولی تزریق توش نه جنینم همینه 

گفت جنین باید طی دو روز تقسیماتشو انجام بده اگ سالم باشه

سلام بچه ها من دیروز روز چهارده پری رفتم سونو گفت ی فولی12سمت راست و ی فولی21 چپ داری رفتم پیش دکتر ...

عزیزم حتما صلاحنبوده.....

شما طبیعی اقدام کن ایشالله معجزه خدا شامل حالتون میشه.....

آنا جون و بقیه خانم ها یه سوال. من بعضی اوقات دچار خراش مقعد میشم که کمی خونریزی داره.البته خراش از ...

والا منم گاها اینجوری میشم اما چیزی نمیزنم بعد چند روز خوب میشه.....

🔺🔺سوال پر تکرا ر لطفا بخوانید⚡️

⚡️⚡️⚡️چرا با این که برای من در میکرو جنین کاشتند نگرفت؟؟؟؟؟؟

👇🏻👇🏻👇🏻⚡️

ممکن است به طور کلی جنین ها کاشته نشده باشند.

از رایج ترین دلایل کاشته نشدن جنین ها در رحم این است که رشد آن ها پیش از رسیدن به مرحله کاشت، متوقف شده است.

هر چه پیرتر باشید، بیشتر احتمال بروز چنین اتفاقی وجود دارد اما توقف رشد جنین از رایج ترین علل از دست دادن جنین در تمام سنین است که حتی در لقاح طبیعی هم همین طور است.

یا جنین ها ابتدا شروع به کاشته شدن کردند و سپس متوقف شدند.

معمولا این اتفاق زمانی رخ می دهد که جنین ها از نظر کروموزومی مشکل داشته باشند.

تنها راه فهمیدن این نکته انجام آزمایش تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی است.

این عمل پر هزینه است و همه کلینیک ها هم آن را انجام نمی دهند و هرگز باعث افزایش نرخ بارداری نمی شود.

ممکن است جنین ها در طول فرآیند رشد در آزمایشگاه یا در فرآیند انتقال آسیب دیده باشند. هر از چند گاهی، یک محیط کشت نامناسب که قبلا برای پرورش جنین های قبل از انتقال به کار گرفته شده باعث می شود جنین ها آن طور که باید رشد نکنند.

وهمین‌موضوع است که اهمیت انتخاب درست مرکز درمان ناباروری میباشد

وتجر به و مهارت پزشک بسیار مهم است

شاید رحم مشکلی داشته باشد. در دوران چرخه واقعی هیچ راهی برای آزمایش مخاط رحم وجود ندارد چون بیوپسی مخاط رحمی ممکن است به پوشش رحم صدمه بزند و در واقع جلوی کاشت را بگیرد اما می توانیم ضخامت پوشش را اندازه بگیریم تا مطمئن شویم حداقل 7 میلی متر است.

در چنین شرایطی بررسی حفره اهمیت می یابد، برای اطمینان از این که فیبروم یا پولیپ که در کاشت مداخله می کند وجود نداشته باشد.

با وجود این همیشه این احتمال وجود دارد که جنین ها نقطه نامناسبی در رحم پیدا کنند و نتوانند در آنجا کاشته شوند. اما حتی وقتی همه چیز به نظر خوب پیش می رود این احتمال وجود دارد که رحم منقبض شود و جنین ها را به نقطه ای ببرد که امکان کاشت آن ها در آنجا کم است.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.انا جان روز شنبه اچ سی جی که زدم الان که نگاه میکنم از یک سی سی خیلی کمتر بود امروز بی بی زدم و ...

عزیزم احتمال زیاد مامان شدی انشالله......

سلام دوستان یه سوال من این دوره قرص ضدبارداری خوردم و سوپرفکتم رو شروع کردم. الان 4 روزه قرص ضدبارد ...

تا ده روز جا داره......

سلام دوستای گلم. من انتقال دادم و شیاف پروژسترون استفاده میکنم. خیلی هم حس پری دارم. حالا فردا موعد ...

عزیزم معمولا باپروژسترون پری نمیاد اما تک و توک بودن که با پروژسترونم پریود شدن.....

ایشالله برا تو پایان خوشی داره و قراره ۹ ماه پری نشی و به مهمون دلت برسی......