2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
شكمم بزرگ شده ولي مثل سنگ سفته، انتقال بعد از عيد انشالا، دكتر به ماما رژيم و دارو رو گفته بود كه پن ...

دور ناف بهتره هم درد نداره هم خودت تسلط داری میتونی بزنی
به فاصله ی 4 انگشت از ناف و بهتره سمت چپ و راستت باشه
اول الکل میزنی بعد با دو انگشت میگیری شکمت رو سوزن رو وارد میکنی
اروم شکمت رو رها میکنی و تزریق میکنی خیلی اروم
بعدش هم نه ماساژ میدی نه گرم میکنی نه یخ میذاری
تا کبود نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مگه میشه استرادیول نداشته باشی به من روزی 3تا داده بودا یادش رفته برات بنویسه شاید.

وای نگو ثمین
بذار از بچه های اونجا بپرسم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز رفتم مطب طرازی  خلاصه گفت هایپر شدی و هرسمت ١٠-۱۵‌تاتخمک داری همه سایزی از١٤شروع میشه ...

رز داری سفیده میخوری دیگه؟
حالا که انتقال نداری دوغ محلی هم شروع کن
بعد از پانکچر حتما پر نمک بخور

لاله جون شاید لکه بینی  نشونه لانه گزینی باشه فقط مثبت فکر کن و نیاز شد شیاف بیشتر کن من استرا ...

اکوئین همونه دیگه
برا لانه گزینی خیلی زوده
من دیروز تازه انتقال دادم

لاله جون يكي از دوستان منم كه تازگي انتقال داده همون روز اول لك بيني داشت كه دكتر قبلش گفته بود كه م ...

شاید بهتره زنگ بزنم بیمارستان
یه برگه دادن نمیدونم اوردم یا نه

راستي لاله جون صبح ها دوتا امپول پروژسترون و شبها شياف ٤٠٠ دارم با امگا و ويتامين اي و پراپرانول و ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

سلام بچه ها خوبيد  من كم ميام  و ميرم 

ولي خواستم بگم   من خودم بعد از ٢ بار  ميكرو 

و دفعه سوم هم ك  اوماده انتقال بودم  ك تو بيمارستان گفتن پكيجت خوب از فريز در نيومد و مايوس بودم  چون دوباره بايد  تخمك كشيو   وو     انجام ميدادم    به طور طبيعي   بعد يكماه از اخرين  امپولا و قرصام     بار دارشدم 

خواستم بگم  ك هيچ وقت  ناميد نشيد  

خدا بزرگه 

براي سلامتي رويان كوچيك منم يه صلوات بديد ك  سالم بياد بقلم 

روييده در من جوانه اي از خدا  
وای نگو ثمین بذار از بچه های اونجا بپرسم

لاله اگه اشتباه نکنم شما از روز 21 استرادیول داشتی .محاله الان استرادیول نده بهت.بزنگ به خشنود فردا صبح از ساعت 10 مطبه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام.بچه ها امروز رفتم سونو .دوباره گونال ننوپیور .و ستروتاید نوشت .گفت سه شنبه شب اویترال بزنم .پنج ...

ان شائ ا... به سلامتی پانکچرت انجام بشه و کلی تخمک و جنین خوب داشته باشی
عزیزم اگه نگرانی خودت انجام بده پروژسترون رو
والا بیمارستان ما و مرکز قبلیمون که تا برگه ازمایش استرادیول و پروژ نباشه تو پرونده انتقال نمیدن

ممنون از دعاهاي خيرتون چي بگم حالم گرفتس نگرانم كفتم دكتر اخه چرا اينطور شده كيسه ابم كفت اگر مال دي ...

ان شاء ا... چیزی نیست فدات شم
عزیزم این مشکل گوارشی رو نمیشه الان بررسی کرد؟ چند هفته هستی؟

چون انتقال دادی نمیتونی چیز سرد بخوری .ولی من بعد هایپر شدن دو هفته تنها چیزی که میتونستم بخورم دوغ ...

اره دیگه از وقتی پانکچر شدم و دیدم پروژسترون دادن دوغ رو قطع کردم 

قربونت لاله جون انشالله با خبر مثبت شما خوشحال میشم بازم...بله بازم جنین دارم

خب خدا رو شکر عزیزم
ان شاء ا... هر چی خیره برات پیش میاد

سلام بچه ها من الان خیلی خندیدم زیر دلم یه کوچولو درد گرفت نگران شدم به نظرتون اگه به شکم فشار بیاد ...

فشار نباید دیگه
فشاری در حد سرفه عطسه و ... خیلی مکرر نباشه بهتره

آخه دکتر من و لاله جون یکیه و خیلی هم مخلص استرادیوله.مطمئنم فراموش کرده بهش بده یعنی شک ندارم از حر ...

حتما تماس میگیرم میپرسم
اگه امشب نشد فردا زنگ میزنم مطبش

جدی یعنی رشت هم نیست؟عجب گیری کردما ی قرص درست و درمونم پیدا شده گیر نمیاد حتما حداقل 5 بسته میخرم.

نه نیست ثمین من همه جا رو گشتم
البته داروخونه دکتر دادرس و اراد رو نمیدونستم داروهای ناباروری دارن اونحا نپرسیدم
حتی مرکز مهر هم نداشت