2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
مگه میشه استرادیول نداشته باشی به من روزی 3تا داده بودا یادش رفته برات بنویسه شاید.

عزیزم قرار نیست همه داشته باشن.....

من بادمه بودن از دوستان که با من انتقال داشتن و استرا نداشتن.....

حتی دزشم میتونه متفاوت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اصلا استرادیول نداشتم.فقط شیاف داشتم.پی دکسان.و اکویین استروژن

خوب عزیزم استروژن و اکویبن همون کار استرا رو انجام میده......

اما خوب همه قرار نیست داشته باشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز رفتم مطب طرازی  خلاصه گفت هایپر شدی و هرسمت ١٠-۱۵‌تاتخمک داری همه سایزی از١٤شروع میشه ...

عزیزم به سلامتی ایشالله کلی جنین عالی خواهی داشت......

انتقالتم به شرایطت و نرمال شدنش بر میگرده.....

دوستان حالت تهوع کم و بیش اومده سراغم اشتهام کم شده قرص ضد تهوع چی بخورم 

عزیزم با دکترت مشورت کن سر خود چیزی نخور.....

سلام.انا جان روز شنبه اچ سی جی که زدم الان که نگاه میکنم از یک سی سی خیلی کمتر بود امروز بی بی زدم ولی خیلی پررنگ بود میتونه هنوز اثر امپول باشه؟ امروز 12 انتقالم..قبلنا که hcg کامل میزدم نهایتا 6روز اثرش بود.

وای من شرمندم خیلی سوال میپرسم خیلی کلافم

سلام بچه ها من الان خیلی خندیدم زیر دلم یه کوچولو درد گرفت نگران شدم به نظرتون اگه به شکم فشار بیاد ...

نه عزیزم نگران نباش نه خنده، نه عطسه نه سرفه برا جنین سالم مشکلی به وجود نمیاره......

جنینی که با این چیزا نگیره مطمئن باشین قرار نبوده بگیره!!!!!!

والا اول گفت فریز میکنم بعدا دیدم وقتی پانکچر شدم همون جا امپول پروژسترون رو اوردن و تزریق کردن دی ...

لاله جون من با اینکه نه امکان هایپری داشتم نه تحربش کردم، از چند ماه قبل انتقال تا تقریبا کل بارداریم روزی یکی دو تا سفیده میخوردم.....

برا جنینم خوبه چه برسه برا کسی با شرایط هایپری.....

سلام بچه ها خوبيد  من كم ميام  و ميرم  ولي خواستم بگم   من خودم بعد از ٢ بار &n ...

عزیزم خدارو شکر گوارای وجودت......

ایشالله سالم و صحیح بغلش کنی.....

دوستم میگم دوغ خوردن بده؟من روز۶انتقالم امروزدولیوان خوردم روزای قبلم خوردما

عزیزم نگران نباش اما سعی کن دیگه نخوری.....

سلام دوستان یه سوال

من این دوره قرص ضدبارداری خوردم و سوپرفکتم رو شروع کردم. الان 4 روزه قرص ضدبارداریم تموم شده اما پریود نشدم. تا الان 9 تا سوپرفکت هم زدم. سوالم اینه اگه پریودم خیلی به تاخیر بیفته اشکالی پیش نمیاد چون هر روز دارم سوپرفکت تزریق میکنم و همینطور ادامه بدم تا پریودی بیاد؟ تا چند روز اگه به تاخیر افتاد اشکال نداره؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
من ب فاصله دوسانت آمپولای دورنافومیزنم درسته؟خیلی درداره بعدجای پروژسترونامم بادکرده ویکم خارش داره

سعی کن ۴-۵ سانت فاصله بدی.....

برا پروژسترونام حتما تزریقت با سرسوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی باشه......

درسته من اشتباه کردم که ناامید شدم  سارگل جون شما استراحت مطلقی؟؟؟ من برای هروعده میشینم و غذ ...

عزیزم ایناییکه گفتی کمترین کار و تحرکیه که داری.....

عزیزم اگه مشکل نداری و استراحت مطلق تجویز نشده اصلا نیاز نیست همش بخوابی.....

فقط خودت رو خسته نکن وگرنه میتونی زندگی عادیتو داشته باشی.....

سعیده راستش دو روز خوردم فقت  الان فقت پروتین  تو پست قبلی پودر پروتین متطورم بودک ازدار ...

عزیزم گابرگولین برا هایپریم تجویز میشه با خیال راحت بخور......

مثل داستینکسه.....

سلام دوستای گلم. من انتقال دادم و شیاف پروژسترون استفاده میکنم. خیلی هم حس پری دارم. حالا فردا موعد پریودم و روز ۱۲ انتقال هست. اگه حامله نباشم فردا که موعدم هست پریود میشم یا به خاطر پروژسترون پری عقب میفته؟؟؟؟ البته ان شاالله که مامان شده باشم😊😍

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
سلام .بچه میشه جواب منو بدین .من روز چهارشنبه انتقال دارم .چطوریراقبت کنم .چطوری بخوابم بهتره چطوری ...

عزیزم اولین چیز اینه اصلا سخت نگیر چون سخت گرفتن بهت استرس میده......

طبق طبعت بخور و کارای عجیب غریب نکن و چیزای جدید نخور که ممکنه بهت نسازه.....

آبم زیاد بخوررررر....

پله اگه مجبوری بالا بری نگران نباش آروم آروم برو و  وسط پاگردها استراحت کن.....

با ماشین خودتون نیری صندلی جلو بشین و بخوابون صندلیو....