2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

سلام بچه ها

من امروز روز دهم انتقالمم

من تقریبا از روز چهارم پنجم علامت های زیادی داشتم ولی امروز نه سینه درد دارم نه کمردرد 

خیلی ناراحتم یعنی چی اخه   

اناجون لاله جون کمک...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خیلیا ازش تعریف کردن و یکی از همکارام بعد از ۱۲ سال خداروشکر پیشش نتیجه گرفت و به من معرفی کرد خیلی ...

شکیبا جون

تو خصوصی بهت پیغام دادم می شه بیای اونجا با هم حرف بزنیم

مشکل دوستتون در ناباروری چی بوده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بهار بهار عزیزم ان شاء ا... با داروها نتیجه عالی بگیرین فقط یادتون باشه خیلی باید صبور باشین ...

یک دنیا ممنونم لاله جون...از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا دلتو شاد کنه ...خیلی مهربونی عزیزم ...ممنون که وقت گذاشتی...

چقدر هم رژیم سختی داشتین...خداروشکر که نتیجه گرفتین...سعی میکنم تا اونجا که میتونم مشابه رژیم شمارو رعایت کنم...

اول آرزو میکنم شما دوتا نی نی تپل و خوشکل گیرت بیاد..بعدشم خدا به ما لطف کنه...

انشالله بهترین ها تو آخرین روزهای سال در انتظارت باشه...

د 

سلام .بچه میشه جواب منو بدین .من روز چهارشنبه انتقال دارم .چطوریراقبت کنم .چطوری بخوابم بهتره چطوری ...

روی شکمت نخواب موادغذایی گرم من نمیخورم چون فک نمیکنم خوب باشه زعفران وزرشک وجگر،هویج آب هویج ایناخوب نیستن بازتونت سرچ کن کلی برات میاره شبابیشترسوپ بخورسعی کن چیزایی بخوری ک یبوست نگیره انجیروآلوبخورازتوالت فرنگی استفاده کنی خیلی بهتره استراحتتم نسبی باشه نمازم نشسته بخون

سلام بچه ها من دیروز روز چهارده پری رفتم سونو گفت ی فولی12سمت راست و ی فولی21 چپ داری رفتم پیش دکتر گفتمhcg بده ک آزاد شه گف این دیگه خیلی بزرگ شده ب درد نمیخوره نمیخواد آمپول بزنی نظرتون چیه دارو هم مصرف نکردم فقط ویتامین دی و ای و فولیک اسید خوردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سعیده راستش دو روز خوردم فقت  الان فقت پروتین  تو پست قبلی پودر پروتین متطورم بودک ازدار ...

خب خیلی کار بدی کردی که دو روز خوردی فقط!!
عزیزم چرا گوش نمیدین اخه :(((((
سفیده سرشار از البومین هست و مانع از این میشه که شکم اب توش جمع بشه
الان کنار پروتئین روزی 2 تا سفیده هم بخور لطفا

دوغ هم چون انتقال نداری میتونی بخوری

کابرگولین برای پرولاکتین هست اونایی که هایپر میشن برای خیلی هاشون تجویز میشه تا عوارضش رو کنترل کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها من امروز روز دهم انتقالمم من تقریبا از روز چهارم پنجم علامت های زیادی داشتم ولی امروز ...

افسون جان شما که قدیمی اینجا هستی عزیزم
خودت میدونی نباید به علائم اهمیت بدی اصلا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یک دنیا ممنونم لاله جون...از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا دلتو شاد کنه ...خیلی مهربونی عزیزم ...ممنون که ...

ممنون بهار عزیزم
ان شاء ا... همه دوستای اینجا و همه ی اونایی که مثل ما درد و سختی کشیدن موفقیت شامل حالشون بشه

سلام بچه ها من دیروز روز چهارده پری رفتم سونو گفت ی فولی12سمت راست و ی فولی21 چپ داری رفتم پیش دکتر ...

دکتر من میداد حتی برای فولی 23
و ازاد هم میشد
تا 24 فولیکول نرماله