2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045763 بازدید | 684483 پست
من ب فاصله دوسانت آمپولای دورنافومیزنم درسته؟خیلی درداره بعدجای پروژسترونامم بادکرده ویکم خارش داره

بیشتر دور ناف رو فاصله بده
حدودا 5 سانت
دردت برا همینه که کم فاصله میدی

جای پروژسترونا هم حتما خدای نکرده داره ابسه میکنه
حتما فردا به پرستار نشون بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فقط از خدا میخوام چیزی نشده باشه اصلا حالم گرفته شده مخصوصا بعد اون ترشح😔

نه عزیزم طبیعیه ترشح
نگران نباش 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته من اشتباه کردم که ناامید شدم  سارگل جون شما استراحت مطلقی؟؟؟ من برای هروعده میشینم و غذ ...

مگه چه جوری میخندی؟ اگه تا حدیه که شکمت منقبض میشه سعی کن تا این حد نخندی که به شکمت فشار بیاد

سوگل جان
مامان سبحان عزیزم
پریای عزیز
بهار عزیزم
نادی جون
سارا جون
یاس صبور و عزیز
کل مهربونم
رز عزیز و خندانم (نمیدونم چرا فکر میکنم مثل عکست خندانی )
نی نی تپل عزیزم

از همه تون ممنونم به خاطر دعاهای خیرتون
دیگه جدا جدا ریپلای نکردم رو پست هاتون تا زیاد نشه تعداد پستا

رز داری سفیده میخوری دیگه؟ حالا که انتقال نداری دوغ محلی هم شروع کن بعد از پانکچر حتما پر نمک بخور

سعیده راستش دو روز خوردم فقت 

الان فقت پروتین 

تو پست قبلی پودر پروتین متطورم بودک ازداروخانه خریدم 

الان دوغ نخورم ؟؟؟؟؟

‌گابرلولین نمیدونم چیه ک شیش تادونه داده از فردا بخورم 

سری قبلم بعدپلنکچر یونسی بهم دادالبته بعد کلی ناله کردن 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام بچه ها خوبيد  من كم ميام  و ميرم  ولي خواستم بگم   من خودم بعد از ٢ بار &n ...

عزیزم مبارکت باشه 

اما این معجزه ها نصیب هرکی نمیشه ......خعلی ناامیدشدم وناراحت دریغ از یه معجزه 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
فقط از خدا میخوام چیزی نشده باشه اصلا حالم گرفته شده مخصوصا بعد اون ترشح😔

نگران نباش عزیزم من روز دوم انتقالم انقدر خندیدم که اب از چشمام در اومد دیگه سپردم بخدا.

درسته من اشتباه کردم که ناامید شدم  سارگل جون شما استراحت مطلقی؟؟؟ من برای هروعده میشینم و غذ ...

ن عزیزم من کاری انجام نمیدم اماهرچی ک بخام خودم میرم میارم نمازمونشسته میخونم وتوالت فرنگی استفاده میکنم کلاهرچیزی ک بهمون فشاربیاره خوب نیس حتی خنده ی زیاد

سلام .بچه میشه جواب منو بدین .من روز چهارشنبه انتقال دارم .چطوریراقبت کنم .چطوری بخوابم بهتره چطوری بشینم غذا بخورم .چی بخورم چی نخورچندتا پله باید برم .نمیدونم بده یانه .

ازتهران تا پرند هم باید برم .چطوری تو ماشین بشینم یابخوابم .طریقه خوابین چطوری باشه