2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
من اصلا استرادیول نداشتم.فقط شیاف داشتم.پی دکسان.و اکویین استروژن

آخه دکتر من و لاله جون یکیه و خیلی هم مخلص استرادیوله.مطمئنم فراموش کرده بهش بده یعنی شک ندارم از حرفم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حتما همه ی موارد رو بهش یاد اوری کن اینم یادت باشه که بگی این بار پرد داشتی 

باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان خدا رو شکر عزیزم کجاست دکتر ظهیری که میگفت حتما بیا کورتاژ!!!!! خیلی خودت رو تقویت کن کا ...

جدی یعنی رشت هم نیست؟عجب گیری کردما ی قرص درست و درمونم پیدا شده گیر نمیاد حتما حداقل 5 بسته میخرم.

وااای لاله جان خداروشکر...خیلی خیلی خوشحال شدم...مدام میومدم چک میکردم که خبری ازت بگیرم...انشالله ت ...

ممنون بهار بهار عزیزم
ان شاء ا... با داروها نتیجه عالی بگیرین
فقط یادتون باشه خیلی باید صبور باشین
داروها زمان میبره تا اثر بذاره
ما از مهر داشتیم رعایت میکردیم

رژیم خودم رو خواستی ، شاید برای همه مقدور نباشه اما تا جایی که سعی دارین رعایت کنین خیلی عالی میشه
ما چند سالی هست کلا مرغ رو حذف کردیم از سبد خریدهامون فقط زمانی که مهمون داریم میخریم
قند و شکر و شیرینی حذف و به جاش قند طبیعی مثل خرمال عسل مویز و کشمش (البته حتما افتابی باشن نه تیزابی) انجیر خشک شیره انگور و....
من حتی مرباهام رو با شیره انگور میپزم

صبحانه ها ارده و شیره و عسل و دارچین و چهار مغز
شام بیشتر پختنی
نهار رو سخت نمیگرفتم

حذف کامل لبنیات ، مخصوصا دوغ و ماست
شیر هم حتما با عسل یا خرما البته همین شیر هم ارگانیک بود نه پاستوریزه
ماکارونی ،  سویا، ابلیمو و هر چیز کارخونه ای کاملا حذف
ما چون شمال هستیم شکر خدا مرغ و بلدرچین و تخم مرغ ارگانیک هم در دسترسمون بودن و حتی تا جایی که میشد تخم مرغ روز استفاده نکردیم
اینا رو چند سالی میشه که رعایت میکنیم ، اما خب 6 ماه هم کفایت میکنه

خودم از مهر اینوفولیک و اووابوست و فولیک اسید / ماه اخر کیوتن هم اضافه کردم
شوهرم از مهر پروفرتیل (این اواخر فرتیل اید ) فولیک اسید /ال کارنتین مایع با دوز 2000/ سلن پلاس/ کیوتن
این دو ماه اخر ویتامین ای و سی هم اضافه کردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا اول گفت فریز میکنم بعدا دیدم وقتی پانکچر شدم همون جا امپول پروژسترون رو اوردن و تزریق کردن دی ...

شوکه شدم گفتی با نینی اومدی خونه.خخخخ

نه اول سعی کن خودش رو پیدا کنی چون من ترکیباتش رو چک کردم با هیچ دارویی مشابه نیست نوع ترکیباتش خیلی ...

چند تا بگیرم کیوتن 30رو لاله جان؟روزی 1دونه بخورم؟

لاله جون به سلامتی عزیزم مبارک باشه  ان شالله که جوجه هات نه ماه تو دلت لونه می کنن و به سلامت ...

مال من بعضی هاشون انگار رشدشون سریع تر بوده چون انگار 10 سلولی هم بودن

امیدوارم همه مون دم عید خوشحال باشیم و نتیجه تلاش هامون رو بگیریم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستای خوبم آنا جونم من یه نگرانی جدید برام پیش اومده، چن بار ب خاطر اینکه بخارات جوهر نمکو ...

عزیزم کلا سعی کن جوهر نمک استفاده نکنی
جوهر نمک استشمامش خیلی خیلی خطرناکه
حتی برای افراد غیر باردار
از شوینده های معمولی خیلی خطرناک تره و استفاده مداوم هرگز نباید بشه ، فقظ برای سرامیک حیاط که فضا بازه میشه ازش استفاده کرد
والا ما تو ازمایشگاه زیر هود ازش استفاده میکردیم

سلام بچه ها من الان خیلی خندیدم زیر دلم یه کوچولو درد گرفت نگران شدم به نظرتون اگه به شکم فشار بیاد ...

بچه ها الانم یه کم ترشح سفید ازم اومد نگرانم 😣😣😣

خداجونم شکرت       
وااای دوستمو بگم بهت😂😂😂😂دیروز ک رفته بود پیش طرازی منو بهش گفته دوستم گفت وای بهار منو شست گذاشت ...

والا این دکترا فک میکنن از دماغ فیل افتادن!!
این دو روز بیمارستان بودم یه دکتری اونجا بود خدا رو شکر هیچی هم بارش نبود !! اما از 3 4 ساعت قبل از ورودش پرستارا میومدن همراه رو بیرون میکردن میگفتن دکتر اگه همراه تو اتاق باشه نمیاد بیمار رو ویزیت نمیکنه!!

جالبه تو اتاق ما یکی استراحت مطلقی بود که تکون نمیتونست بخوره و حتی غذاشم خواهرش میداد بهش!!

عزیزم من لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم که معلوم شد آندومتریوز دارم چسبندگی داشتم و یه کیست ۳ سانتی س ...

عزیزم کلا دست کاری کردن تخمدان و برداشتن کیست تخمدانی باعث کم شدن ذخیره میشه 

عزیزم نگران نباش چند روز اول لک بینی نرماله.... یه کم استراحت کن ببین اگه فرق کنه اضافه نکن اما دید ...

انا جون کلا دکتر ظهیری برا هیچ کدوم از ماها از استرادیول استفاده نکرده
پس خیلی مربوط به شرایطمون نمیتونه باشه و بیشتر روتین کارشه انگار
حالا امیدوارم تا فردا قطع بشه

الان چند ساعته درد زیر دل هم بهش اضافه شده
دارم تلاش میکنم توجه نکنم

انا جون کلا دکتر ظهیری برا هیچ کدوم از ماها از استرادیول استفاده نکرده پس خیلی مربوط به شرایطمون نم ...

لاله جون بارداری من پوچ بود؟....من یک بار ب همین شکل باردار شدم ولی طبیعی...بارداری پوچ و سقط مکرر محسوب میشم؟

لاله جون منم پانکچر کرده بودم تا ی مدتی تنگی نفس و تپش قلب داشتم

هر دم از این باغ بری میرسد
خدا واقعا به همه مون رحم کنه