2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
حتما تماس میگیرم میپرسم اگه امشب نشد فردا زنگ میزنم مطبش

مطب از 10صبح بازه خوشنود هستش برا مشاور میکرو .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الانم یه کم ترشح سفید ازم اومد نگرانم 😣😣😣

وای چه خوب میشد ما رو تو این دو هفته به خواب مصنوعی میبردن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خیلی خنده دار بود 😂😂😂دکتر چیکار ب همراه داره آخه

چون همراه هایی هستن که یه چیزایی بارشون هست و نمیذارن هر کاری خواست بکنه!!!
یکی تو اتاق ما خارج رحمی بود 2 روز طول داد تا راضیش کنه عمل بشه هر چی بیمار میگفت دکترم منو فرستاد اینجا برام متوترکسات تزریق کنین وگرنه اگه به عمل کردن بود که میرفتم پیش دکتر خودم
آز میگرفتن میگفتن یه روز و نیم طول میکشه جوابش اماده بشه
اون  قدر الکی کشش دادن که بنده خدا مجبور بشه عمل کنه
اخرشم  مادرش گفت منتظرم لوله اش بترکه ببرم عملش کنم !! حالا که خودش رضایت نمیده

جالبه اخرش هم هر چی بشه میندازن گردن بیمار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون بارداری من پوچ بود؟....من یک بار ب همین شکل باردار شدم ولی طبیعی...بارداری پوچ و سقط مکرر م ...

نمیشه گفت چون سونو ندادی
اما اصولا بارداری پوچ این طور میشه یا بتا نرمال بالا نمیرسه
یا یه سری مشکلات ایمنی یا وجود پولیپ و فیبروم و اینا که مانع از خونرسانی به جنین میشه

من یه دوستی داشتم 6 بار این مدلی سقط کرد
در نهایت یه دکتر تشخیص داد تو سونو که پولیپ داره و گفت باید هیسترو بشی
جالبه هیچ کسی تا اون موقع تشخیص پولیپ نداده بود
عمل کرد و پولیپ رو برداشت و چند ماه بعد باردار شد و به سلامتی الان یک سالشه

نگران نباش میگه گرنگهدارمن آنست ک من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میردارد

درسته من اشتباه کردم که ناامید شدم 

سارگل جون شما استراحت مطلقی؟؟؟

من برای هروعده میشینم و غذا میخورم در روز چندین بار از جام بلند میشم و راه میرم .....توجام ازاین پهلو به اون پهلو خیلی میشم میگم شماهم این کارارو میکنید؟؟؟

این کارا برای ماکه انتقال دادیم ضرر نداره؟؟؟

در روز خواهرم کلی منو میخندونه و شاد میکنه خندیدن برای من ضرر داره یعنی منظورم اینه که خندیدن به شکمم فشار میاره؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها خوبيد  من كم ميام  و ميرم  ولي خواستم بگم   من خودم بعد از ٢ بار &n ...

عزیزم خدا نگه داره برات فرشته ی کوچولوت رو 120 سال تمام 

لاله اگه اشتباه نکنم شما از روز 21 استرادیول داشتی .محاله الان استرادیول نده بهت.بزنگ به خشنود فردا ...

اره داشتم اما شاید چون استرادیولم نرمال بوده مقدارش نداده؟در هر صورت فردا تماس میگیرم حتما

دوستم میگم دوغ خوردن بده؟من روز۶انتقالم امروزدولیوان خوردم روزای قبلم خوردما

اگه طبعت سرده نخور
کلا چیزای سرد نباید خورد مخصوصا برای کسی که طبعش سرده