2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
[QUOTE=54945536]تکرار کردن بهتره..... من شخصا با اینکه بتام بالا هم بود سه بار تکرار کردم که خیالم ا ...

والا در مورد واحداش اطلاعتی ندارم ببینم تو نت میتونم بفهمم فرقشون چیه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=54945536]تکرار کردن بهتره..... من شخصا با اینکه بتام بالا هم بود سه بار تکرار کردم که خیالم ا ...

عزیزم والا چیزی که من دیدیم واحد اندازه گیری هورمون هاش سی جی اینه:

(milli-international units per milliliter (mIU/ml

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم...آنا جون من لکه هام بیشتر شده و رنگ خون گرفته ب خودش.. میگم آمپول پروژسترون و شیاف ...

به نظر منم ادامه بده با دو روز مشکلی پیش نمیاد.....

دوستت در مورد نظر دکتر چیزی نگفت؟

جای اما و اگر اصلا نذار فقط استراحتتو بیشتر کن که تا حدی کنترلش کنه.....

بهار جون کاش زنگ بزنی بیمارستان دکترو واست پیدا کنن و سوالتو اورژانسی از خودش بپرسی.....

زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنن اتاق زایمان و بعد بگو شرایطتو بگو دکترو واست پیدا کنن و بگن چی کار کنی......

به نظر منم ادامه بده با دو روز مشکلی پیش نمیاد..... دوستت در مورد نظر دکتر چیزی نگفت؟ جای اما و اگ ...

وااای دوستمو بگم بهت😂😂😂😂دیروز ک رفته بود پیش طرازی منو بهش گفته دوستم گفت وای بهار منو شست گذاشت کنار گفت زنگ بزنه از کیشانی بپرسه و بهش گفته این مد جدیدتونه دوستم میگفت فکر کنم جدیدا اینجوری زیاد ازش سوال کردن من تعجب کردم گفتم طرازی اصلا اینجوری نیست خیلی خوش اخلاقه گفت نمیدونم خلاصه خیلی لجش گرفته بود منم از دوستم معذرت خواهی کردم

سلام آره عزیزم زایمانم 17 آبان بود، پسرم الان حدودا چهار ماهه است  منم دلم تنگ میشه واسه اینج ...

سلام به روی ماهت......

ماشالله گل پسری شده پس خدا حفظش کنه.....

دختر منم یه آتیش پاره ای شده نگو و نپرس.....

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرمون بشه......

وااای دوستمو بگم بهت😂😂😂😂دیروز ک رفته بود پیش طرازی منو بهش گفته دوستم گفت وای بهار منو شست گذاشت ...

خخخخخخخخ.....

احتمالا رو دنده لجش اون روز بیدار شده.....

گاها منم میشست پهنم میکرد خشک شم......

خخخخخخخ.....

به خصوص وقتی سوتی میدادم و ناخواسته حرف اینجا به زبونم میومد......

خخخخخخخخ..... احتمالا رو دنده لجش اون روز بیدار شده..... گاها منم میشست پهنم میکرد خشک شم...... خ ...

پس من خیلی باسیاست باهاش دارم پیش میرم 😂😂😂😂من با خنده و شوخی حرفامو بهش میزنم مثلا دارویی خودم بهش بگم کاری چیزی خودم ازش بخوام ک ی وقت بهش بر نخوره

الان ک دکتر بیمارستان نیست هست؟

بیمارستانم نباشه پیداش میکنن ازش میپرسن....

برا من پیداش کردن حتی رو پخش گذاشتن دکتر خودش داشت توضیح میداد من قشنگ صداشو میشنیدم.....

فقط حتما بگو وصل کنن اتاق زایمان بیمارستان و بعد هر کی جواب داد بگو انتقال دادی و شرایط الانتو بگو و نگو منشی چی گفته بگو از دکتر بپرسن ببینن تو این شرایط باید چی کار کنی؟

پس من خیلی باسیاست باهاش دارم پیش میرم 😂😂😂😂من با خنده و شوخی حرفامو بهش میزنم مثلا دارویی خودم ب ...

منم سعی میکردم با سیاست پیش برم اما بعضا سوتی میدادم......

یه بار میخواستم بهش بگم برام اکوی قلب بنویسه میخواستم بگم مثلا خواهرم مشکل داشته و انجام داده اگه صلاح میدونین واسه منم بنویسین یهویی با اون همه تمرین اولین چیزی که از دهنم اومد بیرون این بود که "بچه میگن......"

یعنی حرفم رو خوردما اما دیگه دیر شده بود و الباقی ماجرا......

منم سعی میکردم با سیاست پیش برم اما بعضا سوتی میدادم...... یه بار میخواستم بهش بگم برام اکوی قلب بن ...

😂😂😂😂ولی قبول داری ماها از رو نمیریم و کار خودمون میکنیم !..میخوان ناراحت بشن میخوان نشن والا بالاخره این مساله برای ما خیلی مهمه و باید قبول کنن ک ما نگران هستیم و هزار جور سوال دارم...تیغ ماها برشش بیشتره💪

دريا جان داروهاتو قطع نكن منم اوايلش خونريزي شديد داشتم دوبار شديد 

مینو جون آخه بتام اومده پایین و الانم لکه هام بیشتر شدن ولی درد ندارم فقط لکه بینی ب اندازه دوتا بند انگشت ب رنگ نارنجی پر رنگ غلیظ...مینو جون شما چند وقتت بود ک خونریزی داشتی

شکیبا جون می شه بگی چه عملی براتون انجام داد که روی ذخیره تخمدان تاثیر داشته؟ من احتمالا بعد از عی ...

عزیزم من لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم که معلوم شد آندومتریوز دارم چسبندگی داشتم و یه کیست ۳ سانتی سمت راست فکر میکنم با توجه به ذخیرم نباید به کیست دست میزد بعد عمل دیگه سمت راستم هییییچ فولیکول نداره😢 البته من مطمئن نیستم از این موضوع و نمیخوام خدای نکرده به دکترم تهمت بزنم فقط شک کردم به کارش

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.