2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
مینو جون آخه بتام اومده پایین و الانم لکه هام بیشتر شدن ولی درد ندارم فقط لکه بینی ب اندازه دوتا بند ...

من ٦و١٥هفته خيلي هم شديد بود اين راه همش مشكله الانم ديابتو پرابي كيسه ابو دارم جديدا هم هي صداي تق تق از تو رحم مياد بخدا روم نميشه ديگه دردامو بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ٦و١٥هفته خيلي هم شديد بود اين راه همش مشكله الانم ديابتو پرابي كيسه ابو دارم جديدا هم هي صداي تق ...

عزیزم شما ک دیگه چیزی نمونده تا روی ماه نینی جون رو ببینی نگران نباش خدا خودش حافظ خودت و نینیت هست

سلام بچه ها
بچه ها من لک بینی دارم
چی کار کنم؟ فکر کنم دو تا امپول کمه برام
شیاف سیکلوژست بذارم دیگه؟

بعد شما همه بعد از انتقال استرادیول دارین؟ من ندارم
سری قبل داشتم اما این سری ندارم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها بچه ها من لک بینی دارم چی کار کنم؟ فکر کنم دو تا امپول کمه برام شیاف سیکلوژست بذارم د ...

عزیزم نگران نباش چند روز اول لک بینی نرماله....

یه کم استراحت کن ببین اگه فرق کنه اضافه نکن اما دیدی نه ادامه داره میتونی اضافه کنی...  

عزیزم استرا بستگی به شرایط داره نمیدونم برات درست تشخیص داده شده نیاز نداری یا نیاز داشتی تجویز نشده.....

به نظرم اگه از دکترت جوابی نگرفتی شاید بهتر باشه قبل اینکه شیاف اضافه کنی فقط یه دونه استرا اضافه کنی اما از چیزایی که گفتم مطمئن نیستما.....

به نظرم اول با دکترت مشورت هر کدومش که بهش اعتماد داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شکیبا جون دکتر صالح پور رو بهت معرفی کردند یا خودت تحقیقات کردی؟

خیلیا ازش تعریف کردن و یکی از همکارام بعد از ۱۲ سال خداروشکر پیشش نتیجه گرفت و به من معرفی کرد خیلی خوش اخلاق و خوشرو نیس ولی بدم نیس و نکته مثبتی که داره اصلا آدمو ناامید نمیکنه و خیلی باتجربس

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

سلام دوستان، امروز رفتم مركز و معلوم شد ٩ تا جنين دارم، ٣تا آ، بقيه آ بي، بي و سي، به سهل انگاري مركز دكتر برخورد خيلي جدي باهاش كرد، چون فراموش كرده بود كه آزمايش و دارو براي من بنويسه، امروز من اورژانسي رفتم مركز، نفسم بالا نميومد، خلاصه سريع آز دادم و مشخص شد سديم و پتاسيم بدنم افت شديد داشته، حالا يه سوال، چرا دكتر هپارين تجويز كرد ؟ ٣٠تا هپارين كه هر ١٢ ساعت بايد تزريق بشه، آنا جون كمكككككك

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم شما ک دیگه چیزی نمونده تا روی ماه نینی جون رو ببینی نگران نباش خدا خودش حافظ خودت و نینیت هست

عصري رفتم دكتر كفت كيسه ابت پرابه دعا كن تا ٣٤هفته بكشه بارداريت ولي دكتر نااميد بود كفت بعيد ميدونم

عصري رفتم دكتر كفت كيسه ابت پرابه دعا كن تا ٣٤هفته بكشه بارداريت ولي دكتر نااميد بود كفت بعيد ميدونم

مينو جان عزيزم دكتر كه خدا نيست ، توكل كن به خدا ، تا اينجا خدا رو شكر بارداريت پيش رفته ان شا الله از اين به بعد هم به سلامت پيش ميره ، اين قدر فكر و خيال بيخود نكن ، مطمئنم كه پسر نازت رو به سلامت در آغوش ميگيري .

عزیزم اصلااااا نگران نباش ب خدا توکل کن چیزی دیگه نمونده چشم بهم بزنی تموم شده فقط مثبت فکر کن و استراحت داشته باش

عزیزم نگران نباش چند روز اول لک بینی نرماله.... یه کم استراحت کن ببین اگه فرق کنه اضافه نکن اما دید ...

ممنون انا جون
ترسیدم اون لحظه
پس طبیعیه
چون سری قبل نداشتم لک ، ترسیدم
حالا اگه تکرار نشد که خدا رو شکر یعنی مهم نیست

فقط تنگی نفس دارم نمیدونم چرا
با تپش قلب
امروز گفتم اسپرین رو قطع کنم شاید برا اسپرینه
اما اونم وقتی تایمش میگذره هم تنگی نفس میگیرم هم بدنم کرخت و بی حال میشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدارو شکر که خیلی راحت تموم شد...... البته راحتیش از این جهت که زجر بیشتری نکشیدی ایشالله به ...

مرسی آنا جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....