2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

سلام دوستای خوبم

آنا جونم من یه نگرانی جدید برام پیش اومده، چن بار ب خاطر اینکه بخارات جوهر نمکو استشمام نکنم  نفسمو حبس میکردم،تو نت نوشته نباید نفس تو بارداری حبس کرد،حالا خیلی میترسم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم آنا جونم من یه نگرانی جدید برام پیش اومده، چن بار ب خاطر اینکه بخارات جوهر نمکو ...

عزیزم خودتو نگران نکن......

ضمنا کلا از این به بعد تحت هیچ شرایطی تو محیطی که مواد شیمیایی استفاده میشه نباش.....

بگو شوشو زحمتشو تقبل کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اناجان شايد سوالم عجيب باشه ولي سه چهارروزه وقتي بچه تكون ميخوره مثلا ازده بار يكبار يا دوبار يه صداي تقه اي تو واژنم مياد بيرون خيلي ميترسم چيه اين اول فكر كردم توهمه بعد الانم اينطور شد ديدم نه يه صداي كوچولويه مثل خروج باد ازواژن

عزیزم خودتو نگران نکن...... ضمنا کلا از این به بعد تحت هیچ شرایطی تو محیطی که مواد شیمیایی استفاده ...

اصلا استفاده نمیکنم، ب خاطر جبس تنفسم میترسم نکنه اکسیژن ب بچم نرسیده باشه😱

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

[QUOTE=54945536]تکرار کردن بهتره..... من شخصا با اینکه بتام بالا هم بود سه بار تکرار کردم که خیالم از ریتم رشدش راح ...[/QUOTE

آنا جون ببخشید زیاد سوال میپرسم

چجوری واحد اندازه گیری بتا از Iu/m به Miu/mتبدیل کنیم آز من براساس واحد Iu  

عزیزم ایشالله اشکات به اشک شوق تبدیل بشن.....

سلام دوستان گلم...آنا جون من لکه هام بیشتر شده و رنگ خون گرفته ب خودش.. میگم آمپول پروژسترون و شیاف هم دارم میزنم چیکار کنم ب نظرت ؟...کیشانی گفت ادامه بده و سه شنبه برو آزمایش بده ...اصلا دوست ندارم آمپولام دیگه بزنم  جلوی باز شدن خونریزی گرفته 

سلام دوستان گلم...آنا جون من لکه هام بیشتر شده و رنگ خون گرفته ب خودش.. میگم آمپول پروژسترون و شیاف ...

بهار جون داروهاتو ادامه بده  به مرکزی که ای وی اف کردی زنگ بزن مشاوره بگیر عزیزم

بهار جون داروهاتو ادامه بده  به مرکزی که ای وی اف کردی زنگ بزن مشاوره بگیر عزیزم

ب دکترم ک زنگ زدم منشی بهم گفت ادامه بده ولی من لکه هام رنگ خون گرفته موندم چیکار کنم دوست دارم زودتر پریود شم

سلام عشقم خوبی؟ زایمان کردی؟ وای چه قدر دلم واست تنگ شده بود.....

سلام

آره عزیزم زایمانم 17 آبان بود، پسرم الان حدودا چهار ماهه است 

منم دلم تنگ میشه واسه اینجا ولی نمیدونم چرا گوشیم سخت نی نی سایتو بالا میاره 

دخملت خوبه؟ شیطونی هاش زیاد شده؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
اناجان شايد سوالم عجيب باشه ولي سه چهارروزه وقتي بچه تكون ميخوره مثلا ازده بار يكبار يا دوبار يه صدا ...

عزیزم فکر نکنم چیز مهمی باشه احتمالا به خاطر جابجا شدنشه.....

من که اواخر کلا استخونهای لگنم تق و تق صدا میدادن.....

من که اواخر با اینکه خیلیم وزن اضافه نکرده بودم مشکل استخوان و حرکتی و درد وحشتناک دنبالچه و کلا اوضاعی داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا استفاده نمیکنم، ب خاطر جبس تنفسم میترسم نکنه اکسیژن ب بچم نرسیده باشه😱

نگران نباش منم بعضا تو محیطهایی که آلودگی هوا زیاد بود، مثل پارکینهای مراکز خرید و.... نفسمو حبس میکردم.....