2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
حق داری مامان سبحان اما به خدا این دو روز تو بیمارستان چیزایی دیدم که اگه بگم ادم سرش سوت میکشه چه ...

لاله یعنی تویه بیمارستان الزهرا کورتاژ میکردن؟لاله به خدا من زنگ زدم ظهیری برا کورتاژ پرسیدم که تویه الزهرا کورتاژ میکنی یا نه گفت نه فقط تویه آریا.منم حرصم گرفت گفتم اگر قراره 1/5 تا 2تومن بدم آریا خوب میدم همینجا بیمارستان خصوصی برام کورتاژ کنن دیگه چه کاریه 2ساعت بعدشم تویه ماشین باشم تا برسم.پس چطوریه کورتاژ میکردن.بخدا این ظهیری رو باید خفه کنم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ثمین جون فعلا ک نه 🙇‍♀️

خداروشکر سر درد گرفتم پیامتو دیدم به خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون اگر برات زحمتی نیست متخصص خون رو بهم معرفی کن.بعد ی سوال به نظرت دکتر قلعه باغی نوبت دهیش خ ...

دکتر مهدی میر بلوک
تا جایی که یادمه تو همین ساختمون دکتر ظهری مطب داره طبقه هشتم

دکتر قلعه باغی هم دیر نوبت نمیده
تماس بگیری نهایتا برا چند روز بعدش
البته الان دم عید هست نمیدونم چطوره شرایطش
برای اولین بار هم حدودای 10 صبح باید تماس بگیری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
امروز عصر شوهرم كفت با ماشين بريم يراي تخت بچه ببينيم جلو درب مغازه پياده ميشيم و دوباره سريع ميام ت ...

برو عزیزم فقط خودتو خسته نکن یعنی یه جای مشخص برو و پیاده نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان دو روز قبل پانکچر رفته بودم سونو دکتر تخمکا رو میشمرد دقیقا 9تا تخمک بود با عدداش همه رو می ...

والا من فردا رفتم حتما از دوستم دوباره میپرسم
خیلی فکرمو مشغول کرده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
این بیبی چک الانم هست نظرتون چیه؟ کمرنگه؟

خوب بتات زیر 100بود بایدم کمرنگ باشه مهم مثبت شدنش بود و 2برابر شدنش در 48ساعت آینده.

دکتر مهدی میر بلوک تا جایی که یادمه تو همین ساختمون دکتر ظهری مطب داره طبقه هشتم دکتر قلعه باغی هم ...

ممنونم لاله جون .نمیدونی چه روزایی هست؟یعنی فردا صبح ساعت 10بزنگم؟

حالا در مورد تعداد تخمكهاي من برعكس شد ، هميشه وقتي توي سونو ميشمردن نهايت ديگه به ١٠ تا ميرسيد و حت ...

چه خوبه این جوری بشه
جدیدا این جوری شده رویان؟
چون چند سال قبل این طوری نبود
خیلی ها 14 15 تا تخمک داشتن انتقال دادن براشون