2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
وای یاس جون خیلی ناراحت شدم...... عزیز دلم واقعا نمیدونم چی بگم..... واقعا هر کاری تو این شرایط از ...

ممنون آناجون. بنظرتون من و همسرم اگه بخوایم آزمایش کاریوتایپ رو انجام بدیم، بهترین زمانش کی هست؟ یعنی بهتره الان نزدیک این اتفاق انجام بدیم یا بذاریم بعدا یه ماه دیگه؟ آزمایشی که انجامش الان لازمه چیه؟ البته شاید بعد از عید بریم کلینیک سقط مکرر ابن سینا. اما میخوام بدونم الان کاری هست که بنظرتون انجام بدم؟

 من که این همه آنوکسا زدم بنظرتون خونریزی کنم، برام خطرناکه؟ آخه دکتر اورژانس گفت بهتره کورتاژ کنی، بخاطر آنوکسا ممکنه خونریزیت بند نیاد! البته من هنوز لک بینی هم ندارم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ی چیزی رنج آزمایشگاه زده زیر ۱۰ منفی بالای ۲۵ مثبت بتای من ۵۷.۵ ...ب نظرتون خوبه؟ ....همسرم جواب ...


بهارجون مبارکت باشه عزیزم. ان شالله نی نی سالم بیاد بغلت😍😍😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
متاسفم عزیزم. خیلی ناراحت شدم امیدوارم به زودی اینقد اتفاقای خوب برات بیوفته که این روزا رو اصلا یاد ...

لی لا جونم ممنونم از دعای خوبت. راستش تاریخ این بارداری من دقیقا مطابق با اولین سقطم بود!! دفعه اولم تاریخ اولین روز آخرین پری 3 دی بود و اینسری 2 دی بود! تاریخ سقط اولی 12 اسفند بود! اینم همین حدود شد! با این تفاوت که اونسری قلبش از اول تشکیل نشد اما اینبار تا همین سه روز پیش زنده بود! نمیدونم چه حکمتیه! من باید از این تاریخا بدم بیاد! فقط بغل کردن یه بچه دیگه تسکینم میده. خدا کنه قسمتم بشه. احساس میکنم پیرتر شدم! این چهارمین بارداریم بود!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
شماهم کرمانشاهی؟ والا من یکی دوبار رفتم اما بعد طبیعی باردار شدم والانم که بچم ازدست رفت. ان شالله ش ...

وای عزیزم خداکمکت کنه.مشکلت چیه؟من بعدتعطیلات عید گفتم برم.با کرمانشاه 2ساعت فاصله دارم خرم ابادم.هزینه شماچقد شد؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

لیزر هچینگ چگونه انجام می‌شود؟


در این روش، متخصص جنین شناسی با استفاده از روش‌های مشخصی در دیواره زونا پلاسیدا حفره‌ای ایجاد می‌کند و بدین ترتیب جنین از دیواره خارج می‌گردد و در رحم رشد و نمو می‌کند.


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

روش‌های لیزر هچینگ:


شیمیایی: در این روش از مواد شیمیایی برای تحلیل رفتن و ضعیف شدن دیواره زونا پلاسیدا استفاده می‌شود. انجام این روش مشکل است و نتیجه آن به مقدار ماده شیمیایی مورد استفاده بستگی دارد. بکارگیری مقادیر زیاد این مواد، برای جنین مضر است.


مکانیکی: در این روش با استفاده از ابزاری کوچک مانند سوزنی که در ICSI استفاده می‌شود، حفره‌ای کوچک در زونا پلاسیدا ایجاد می‌گردد. نتیجه این روش بسیار به مهارت متخصص جنین شناسی بستگی دارد تا حین انجام آن باعث به خطر انداختن جنین نشود.


لیزر: در این روش از سیستم میکرو لیزر برای ایجاد برشی در زونا پلاسیدا استفاده می‌شود. دقت این روش با برنامه‌ریزی‌های قبلی تعیین می‌گردد. همچنین نتیجه این روش به مهارت متخصص جنین شناسی بستگی ندارد. این تکنیک در مقایسه با دو تکنیک دیگر، درصد موفقیت باروری بیشتری دارد.


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لیزر هچینگ چه زمانی انجام می‌شود؟


این روش قبل از انتقال جنین به رحم و در مراحل ابتدایی تشکیل جنین (روزهای دو یا سه بعد از تشکیل زیگوت) و یا در مرحله بلاستوسیت (روزهای پنج یا شش بعد از تشکیل زیگوت) انجام می‌شود.




برای چه افرادی لیزر هچینگ انجام می‌شود؟


* »زنان با سن بالای 37 سال

* »زنانی که سطح هورمون FSH بالایی دارند

* »جنین دارای پوسته ضخیم

* »جنین با رشد و نمو آهسته و نامناسب

* »زنانی که برای اولین بار IVF یا ICSI انجام می‌دهند اما به دلیل نیاز به سطح بالای گونادوتروپین‌ها به دنبال مشکلات تخمدان، شانس باروری کمی دارند.

* »بیماران با سابقه شکست دو بار یا بیشتر در روش IVF


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

شانس باروری با لیزر هچینگ چقدر است؟


اعتقاد بر این است که بکارگیری این روش در بعضی از زنان (به عنوان مثال زنانی که سن بالای 37 سال داشته و زونا پلاسیدای جنین آن‌ها ضخامت بیشتری دارد)، شانس باروری آن‌ها را افزایش می‌دهد.




خطرات روش لیزر هچینگ کدامند؟


مطالعات اخیر نشان داده است که انجام IVF با کمک لیزر هچینگ در مقایسه با انجام آن به تنهایی باعث ایجاد تغییرات نامطلوب در نوزادان نشده است. به دلیل اینکه در این روش فقط لایه خارجی (زونا پلاسیدا) تحت تأثیر قرار می‌گیرد، ضرری به جنین وارد نمی‌شود.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سقط مکرر:



سقط مکرر یک تجربه بسیار دردناک چه برای پزشک و چه برای بیمار می‌باشد که با شیوع 3% یکی از شایع‌ترین عوارض حاملگی است. سقط مکرر به صورت ۳ بار یا بیشتر از دست دادن محصول حاملگی به طور پیاپی، در سه ماهه اول بارداری تعریف می‌شود.




انواع سقط مکرر:


اولیه: در این حالت هیچ‌گاه بارداری موفقیت‌آمیز روی نداده است.


ثانویه: در این حالت پس از یک تولد زنده سقط‌های مکرر روی می‌‌دهد.




دلایل سقط مکرر:


از جمله مشکلاتی که منجر به سقط مکرر در خانم‌ها می‌شود می‌توان به دلایل زیر اشاره کرد:


اختلالات ساختمانی رحم

مشکلات هورمونی

اختلالات کرموزومی

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک

بیماری‌های خودایمنی

اختلالات همراه با افزایش انعقاد پذیری


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

شایعترین دلایل سقط:


شایع‌ترین علت سقط منفرد دلایل ژنتیکی می‌باشد، در حالی‌که شایع‌ترین دلیل سقط مکرر دلایل ایمونولوژیک محسوب می‌شود.


معمولا سقط‌های ژنتیکی در سنین پایین‌تر حاملگی، در زمانی که طول جنین کمتر از 30 میلی‌متر است اتفاق می‌افتد اما سقط‌های ایمونولوژیک در حاملگی‌های بالای 10 هفته بیشتر دیده می‌شود.


نگاهی به مراحل لانه‌گزینی جنین نشان می‌دهد که در تمامی مراحل، سیستم ایمنی در پذیرش جنین توسط مادر نقش مهمی دارد. به عنوان مثال، در مرحله تهاجم اندومتر توسط سلول‌های جفتی، فاکتورهای رشد و بعضی عوامل التهابی و ایمنی در تهاجم، لانه‌گزینی و تکامل جفت اولیه دخالت دارند.


همان‌طورکه گفته شد، اختلالات ایمونولوژیک شایع‌ترین و مهم‌ترین علت سقط مکرر می‌باشد. مهم‌ترین دلیل ایمونولوژیک، سندرم آنتی‌فسفولیپید می‌باشد. به همین دلیل، کالج آمریکایی زنان و زایمان (ACOG)، اندازه‌گیری آنتی‌بادی ضد فسفولیپید در بیماران سقط مکرر را الزامی دانسته است؛ این آزمایش باید هر 6 هفته یک بار تکرار شود. حدود 10 تا 20 درصد سقط‌ها به دلیل آنتی‌بادی و در مراحل کمتر از 10 هفتگی جنین اتفاق می‌افتد. سندرم آنتی‌فسفولیپید با علائم کلینیکی خاصی خود را نشان می‌دهد همچون مسمومیت بارداری، ریتم غیر طبیعی قلب جنین، از بین رفتن جنینِ به ظاهر نرمال پس از 10 هفته بدون علت مشخص و یا زایمان زودرس قبل از 34 هفته با افزایش فشار خون و نارسائی جفت. گاهی این سندرم در زمینۀ بیماری لوپوس ایجاد می‌شود که توجه به آن بسیار مهم است.


بعضی مطالعات نشان می‌دهد که افزایش آنتی‌بادی ضد هسته حتی بدون علائم ایمونولوژیک با افزایش سقط همراه است ولی بسیاری از مطالعات به حضور این آنتی‌بادی در میان افراد نرمال اذعان داشته و نقش این آنتی‌بادی را در ایجاد سقط مکرر کم‌رنگ می‌دانند. آنتی‌بادی‌های ضد تیروئید نقش مهمی در بروز سقط مکرر داشته و شیوع سقط مکرر در حضور این آنتی بادی‌ها در مقایسه با گروه کنترل به طور معنی‌داری بالاتر بوده است. پاتوفیزیولوژی سقط در این بیماران، نامشخص و بدون ارتباط با عملکرد تیروئید می‌باشد و بیشتر به وجود یک اختلال ایمنی در بدن مربوط می‌شود.


از اختلالات هورموني که به سقط مکرر منجر مي‌شوند مي‌توان به اختلالات و ضعف تخمدان، ديابت و بيماري‌هاي تيروئيدي اشاره کرد. تداوم بارداري در خلال 2 ماه اول بارداري وابسته به توليد پروژسترون از تخمدان است که اگر به مقدار کافي توليد نشوند، سلول‌هاي جفتي رشد کافي نخواهند داشت و به سقط خود به خود منجر مي‌شود. علت سقط در ديابت ممکن است اختلال در جريان خون رحمي باشد. کم‌کاري تيروئيد، بيماري هورموني ديگري است که باعث سقط مکرر مي‌شود و به دليل تأثير روي تخمک‌گذاري و اختلال عملکرد تخمدان‌ها ايجاد مي‌شود.


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

تشخیص و درمان سقط مکرر:


در مجموع در بیشتر بیماران پس از ۲ تا ۳ بار سقط پیاپی باید ارزیابی‌های لازم صورت گیرد. برای ارزیابی سقط مکرر، علاوه بر گرفتن شرح حال و انجام معاینه بالینی، از آزمون‌های زیر استفاده می‌شود:


-بررسی کروموزوم والدین

-بررسی آنتی‌بادی‌های مؤثر در سقط مکرر

-بررسی ترومبوفیلیا

-ارزیابی حفره رحم (با تصویربرداری از رحم و لوله‌های رحم)

-بررسی کروموزومی محصول حاملگی

-بررسی فلوسیتومتری خون


در بررسي آناتومیک رحم با انجام عکس رنگي رحم مي‌توان به اشکالاتي در ساختمان رحم پي برد که اکثرا با انجام هيستروسکوپي (آندوسکوپي رحم) قابل تشخيص و درمان است. از جمله ناراحتي‌هاي قابل تشخيص با اين روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


-چسبندگي‌هاي داخل رحمي و ديواره وسط رحم

-پوليپ يا فيبروم داخل رحمي

سپتوم رحم

-ناهنجاري‌هاي شريان رحمي

-نارسايي دهانه رحم

-ليوميوم‌ها

-آدنوميوز


درمان در بیماران سقط مکرر با علت ایمونولوژیک شامل هپارین، آسپیرین، ویتامین D، ایمینوگلوبولین تزریقی و یا ترکیبی از این درمان‌ها می‌باشد. هپارین علاوه بر اثر آنتی‌کوآگولانت که با مهار تبدیل پروترومبین به ترومبین و افزایش آنتی‌ترومبین 3 اعمال می‌کند اثرات ایمونولوژیک داشته و مانند IL-3 عمل می‌کند و باعث افزایش تهاجم و افزایش تبدیل سیتو تروفوبلاست به سن سشیو تروفوبلاست می‌شود. باعث کاهش IF-,TNF,IL-2,complement می‌شود. ویتامین D نیز اثرات ایمونومدولاتور داشته و مثل اینترلوکین IF-,TNF,IL-2 می‌شود.


تزریق ایمونوگلوبولین وریدی (IVIG) باعث کاهش اتصال سلول‌های T به گیرنده‌های FC و ماتریکس خارج سلولی همچون کلاژن، الاستین و فیبرونکتین شده و باعث تعادل TH-1/TH2 می‌شود که منجر به کاهش فعالیت سلول‌های NK می‌شود. از آن جایی‌که سلول‌های NK گیرنده کورتون دارند، پردنیزولون می تواند باعث کنترل این سلول‌ها شود. مطالعات کوچک نشان داد که استفاده از ایمینوگلوبولین تزریقی باعث کاهش سقط مکرر و کاهش پره اکلامپسی و IUGR می‌شود. اما پژوهش‌گران در مطالعات بالینی خود، تفاوت چندانی در نتیجه بارداری در درمان با ایمینوگلوبولین ندیده‌اند.


بحث‌های زیادی در مورد اثربخشی ایمینوگلوبولین تزریقی در بهبود موفقیت پس از انتقال جنین در بیمارانی که IVFهای ناموفق داشته‌اند، وجود دارد. در بررسی سیستماتیک و متاآنالیز انجام شده در سال 2006، در خصوص اثربخشی ایمینوگلوبولین تزریقی در بیماران مبتلا به شکست مکرر در IVFنشان داده استفاده از این روش درمانی به طور مشخصی با افزایش میزان حاملگی پس از انتقال جنین همراه است.


لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

مبارکه مامان بهار، پس سوشک رو میذاری سر هفت سین. تولدتم مبارک. شیرینی ما یادت نره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

عزیزم مبارکه. انشاءالله به خوشی و سلامتی بعد 9 ماه بیاد بغلت. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

وااای عزیزم بهت تبریک میگم

مبارک باشه  

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز