2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این ب ...

متاسفم عزیزم. خیلی ناراحت شدم امیدوارم به زودی اینقد اتفاقای خوب برات بیوفته که این روزا رو اصلا یادت نیاد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوتا از بچه ها امروز آز داشتن، یکی بهار جون، اسم اون یکی دوستمونم یادم نمیاد. امیدوارم اینقدر غرق خوشحالی باشن که یادشون رفته باشه که به ما هم خبر بدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انتقالت  مبارکه.حتما حتما امیدوار باش بخدا قسم یکی از دوستای ما با یه دونه انتقال با تنها ...

ممنون عزیزدلم. میدونی سارا جون من ۳ ساله منتظرم ولی تا دو سال میگفتن کاملا سالمی اما سال گذشته یک عالمه شوک روحی بهم وارد شد اول گفتن ذخیرت خیلی کمه برو اهدایی بعدش لاپاراسکوپی تشخیصی شدم و گفتن آندومتریوز پیشرفته دارم و...قبول اهدایی برام خییلی سخته متاسفانه 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
تورک جون میشه لطفا بهم بگی چکارکنم چون امروز روز اخرین امپولا هست گونال  اف سه تا ومونوگاندوتا

عزیزم والا نمیتونم چی بگم چون به نظر میاد زکترت دستوری نداده.....

حتما زنگ بزن ازش تعیین تکلیف کن....

چون اگه قراره کنسل بشه تزریق بقیه تخریک کنتده های تخمدانت درست به نظر نمیاد چون تحریک بیشتر میشه بقیه تزریقای سیکلتم مثل مهار و آزادسازی نباشه ممکنه مشکل ساز بشه حتما با دکترت مشورت کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم شانس نن این همه امپول فقط تبدیا به کیست شد

عزیزم خدارو چه دیدی شاید قراره طبیعی باردار بشی ناامید نباش و اقدام طبیعیو جدی بگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این ب ...

وای یاس جون خیلی ناراحت شدم......

عزیز دلم واقعا نمیدونم چی بگم.....

واقعا هر کاری تو این شرایط از خودت و دکترت بر میومد انجام دادین.....

توکل به خدا.....

ایشالله به زودی واست جبران میشه.....

سلام به همگی. من وارد سیکل میکرو شدم فقط دو تا فولیکول داشتم تخمک کشی کردم و ۳ تا تخمک داشتم یکیش جن ...

عزیزم تو این شرایط فقط به+ شدن فکر کن و انرژی + بفرست واسه دردونت......

دوتا از بچه ها امروز آز داشتن، یکی بهار جون، اسم اون یکی دوستمونم یادم نمیاد. امیدوارم اینقدر غرق خو ...

راست میگیا من حواسم نبود.....

کاش زودی بیان خبر خوششون رو بدن......