2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

مبارک شمام باشه عزیزم

خیییییلی خوشحال شدم

تبریک میگم  

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

مبارک باشه عزیزم.انشاالله که بقیه دوران بارداریت رو هم خیلی خوب بگذرونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

مبارک باشه خانم.خوشحال شدم خیلی.انشاالله که به سلامتی طی کنی بارداریتو 

سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این ب ...

واقعا ناراحت شدم یاس عزیز.انشاالله خدا بهت صبر بده و روزهای خوبی پیش رو داشته باشی.

عزیزم والا نمیدونم چی به چیه اما میدونم خیلیا تونستن اینجوری تهیه کنن کلا شهرستان راحتتر میدن..... ...

مرسی اجی جونم 

دسروز ک هلال احمر بودم زنه گفت ازمایش ایمنی وانعقادیت بیار ببینم حالا واینکه دکترایمنولوژی باید حتما بنویسه .....زنان قبول نیس 

حالابرم ببینم چی میشه 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

وای بهار جون خدا شاهده انگاری دوباره خودم مامان شدم......

کیف کردی نشونه هارو؟

خرابکاریارو؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ناراحت شدم یاس عزیز.انشاالله خدا بهت صبر بده و روزهای خوبی پیش رو داشته باشی.

ممنونم عزیزم. ان شالله خدا  برای همه دوستان نی نی سالم قسمت کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

وای امروز چه روز خوبیه......

خدایا شکرت دل زو تا از دوستانو امروز شاد کردی......

به سلامتی بده بغلشون قربون کرمت بشم......

خیلی خیلی مبارکتون باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون بتام برا روز 16 کم نیست؟چندباشه خوبه؟ بنظرتون الان سونو بدم یا بذارم یه هفته دیگه؟!!

میام میزنمتا!!!!!!!

دیگم نبینم همچین سوالی بپرسی......

وای عزیزم خداکمکت کنه.مشکلت چیه؟من بعدتعطیلات عید گفتم برم.با کرمانشاه 2ساعت فاصله دارم خرم ابادم.هز ...

عزیزم مشکل منو فقط خدا میدونه. دیگه نمیدونم چه مشکلی داشتم که کنترل نشد! همسرم قبل بارداری کمی ضعیف بود اما طبیعی باردارشده بودم. از هزینه ها دقیق خبر ندارم. شاید تاچند روز دیگه برم معتضدی، برات میپرسم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

وای مبارک باشه عزیزم ای خدا شکرت قسمت هممون بشه آخ جون نی نی وای چقدر ذوق دارم خدایا شکرت

خدایا شکرت😙